boli sme dnes u lekarky, pre vysledky zo sterov a KO malej. leukocyty mala uplne v norme, hrdlo tiez ciste, len nad nostekom sa dr. a aj sestricka kajala - ze odkial ma take agresivne bakterie drobec? ma tam, podla vyjadrenia dr. cely zverinec, som stihla zachytit len streptokoka a moraxellu. tak uz nemusime do zoo. mame ho doma.
tak uz bola manzel na obede a uz som sa mohla prihlasit....No aj ja robievam pirohy,ale mrazene.A dnes sme mali buchty na pare...no pravdu povediac neboli na pare ,ale v mikrovlnke.Neda sa mi dostat na azet neviem co tam saskuju....vrrrr.Velka hovorila teraz malej dam si dynu a mala zle pocula a hovorí jej aku svinu?chrrrrrrrrrrr
vierka, ako to robis, ze stihas popri detoch varit taketo casovo narocne jedla? ja varim co najjednoduchsie jedla - cestoviny, ryzu, zemiacky, vacsinou so sote, alebo s nejakou omackou. mala spi iba vonku v kociariku, takze hocikedy dovaram s nou na jednej ruke.... no pirohy by som jednou rukou tazko zvladla.
ahojte neda sa mi prihlasit.....mam novu klavesnicu a neviem tam dat yavinac....chachachacha....a ja som prave na dvoch miestach tu aj youtube.com uzivam si radost v bozom duchu....jupiiiii:)))))))))))
nashira, ako vies, ako pise majka z gurunu? ale asi nie velmi dobre. citala som minule ze zuzka pravnanska ma dost smolu v zivote, ze ma ukoncene len zakladne vzdelanie, ze sa jej nedari s pracou, ze ostala sama s dvoma detmi, tak nejako. niekedy dost poskodi dietatu vela slavy, vidi sa ako hviezda a hviezdam predsa studovsat netreba :-(
mozno by mala uplne iny osud, ak by nemala taku skusenost z detstva.