ahojte žienky!:) Fotky mi prišli, ale muž menil čosi v počítači a keď ich uložím na plochu, tak ich tam nemôžem nájsť...no neviem, čo to má byť.
Pozvanie od Sage som dostala, ale mne sa nejako nechce meniť to Azetko.
Chytá ma nádcha, prskám tu na počítač, ale na obrazovku ešte vidím...
Na chate sme sa mali fajn, len to počasie mohlo byť krajšie. Malú štipla včela, ale zvládla to ako hrdinka, ani dlho neplakala.
Na víkend sa ku nám chystá švagrinká, tak sa na ňu teším:), smutno tu isto nebude.
Nashi, ako detičky? To si si teda užila, to behanie po pohotovosti a tie nervy....:(, chvalabohu to dobre dopadlo.
Sage, ja mám najradšej od Nagyho dve malé blchy, vošli do sprchy, mysleli si, že je sprcha telefón, chi chi!
Baby, včera sme sa vrátili a ja som sa dozvedela, že zomrel lekár, čo mal na starosti moju mladšiu:(..Bol strašne zlatý, mal tie detičky rád, vždy sa snažil, aby boli urobené všetky potrebné vyšetrenia, dokonca som mala na neho číslo, keby niečo...bol pedantný, proste- mal svoju robotu rád...Bol už postarší, asi okolo 65mohol mať...Aj tak mi to stále príde také neuveriteľné...
Baby, aj vy mávate také pocity neuveriteľnosti, čo sa smrti týka? Mne to vždy dlho trvá, kým to beriem, ako skutočnosť a je to oveľa horšie pri ľuďoch, ktorých som mala veľmi rada. Je mi z toho smutno.