Mam AIDS

nellka

ahojte žienky!:) Fotky mi prišli, ale muž menil čosi v počítači a keď ich uložím na plochu, tak ich tam nemôžem nájsť...no neviem, čo to má byť.
Pozvanie od Sage som dostala, ale mne sa nejako nechce meniť to Azetko.
Chytá ma nádcha, prskám tu na počítač, ale na obrazovku ešte vidím...
Na chate sme sa mali fajn, len to počasie mohlo byť krajšie. Malú štipla včela, ale zvládla to ako hrdinka, ani dlho neplakala.
Na víkend sa ku nám chystá švagrinká, tak sa na ňu teším:), smutno tu isto nebude.
Nashi, ako detičky? To si si teda užila, to behanie po pohotovosti a tie nervy....:(, chvalabohu to dobre dopadlo.
Sage, ja mám najradšej od Nagyho dve malé blchy, vošli do sprchy, mysleli si, že je sprcha telefón, chi chi!
Baby, včera sme sa vrátili a ja som sa dozvedela, že zomrel lekár, čo mal na starosti moju mladšiu:(..Bol strašne zlatý, mal tie detičky rád, vždy sa snažil, aby boli urobené všetky potrebné vyšetrenia, dokonca som mala na neho číslo, keby niečo...bol pedantný, proste- mal svoju robotu rád...Bol už postarší, asi okolo 65mohol mať...Aj tak mi to stále príde také neuveriteľné...
Baby, aj vy mávate také pocity neuveriteľnosti, čo sa smrti týka? Mne to vždy dlho trvá, kým to beriem, ako skutočnosť a je to oveľa horšie pri ľuďoch, ktorých som mala veľmi rada. Je mi z toho smutno.

mentolka

Sage aj my sme kupili P.Nagy a deti pred mesiacom bol v akcii v tescu za 50.-skk.Inak aj na youtube su tie pesnicky niektore,pohladaj.Nashira ty opisujes tak strucne tie vase urazy a choroby akoby len tak mimochodom...xixi,to ja by som tu uz kvetnato opisovala kchghrŕŕŕ´.
Aj my sme boli vcera so starsou u dr.Mala kliesta za uskom tak sme boli vecer vyberat u dr. doma.
Posli mi nashi pls este raz tu adresu na g mail,asi som ju omylom vymazala,to vies,zaciatocnik xixi.

sage33

ja som rada, ze nam doktorka nedala ATB, deti to nelubia, vzdy sme vsetci od sirupu.... a potom ze nezabera. a hlavne, mna z tej sladkej cukrikovej pavône vzdy napina.
cd peter nagy a deti.

nashira

No ahojte o akom cd sa tu bavime ...nieco mi asi uniklo...
No a malje brali vyter ci to nieje sarlach.Uz ma aj antibiotika predpisane...Teraz idem malemu aplikovat davku hnusneho penicilinoveho sirupu....ble.Mu to nechuti ,lebo to je horke .Radsej mu dam dole aj tricko,aby som nemusela pratDnes idem robit file a nove zemiacky.No a vcera sa mi podarila vyborna fazulkova polievocka zo zelenej fazulky....som tam dala cerstvy kopor zo zahradky od starkej to ma hned inu chut ta polievocka...mnam.Tak idem aplikovat co som sem popisala ,ze mam robit.papapapapappapapappapaappa

sage33

fakt? v bille mali to cd? ja som sa uz dost dlho pozerala po nom, teda asi od synovho roka, ked sme zacali spievat uz "vaznejsie" pesnicky. teda po tych tapi-tapi-tapusky... tak som to hladanie uz davno vzdala.

vierka

mne sa tiež páči popis nashiriných detí.Sage,napálim,ak to pôjde a pošlem ti to CD.Nie je problém.Síce nám nechce napaľovať,ale skočím k susede.Pošli adress.Ináč sesterka ho kúpila asi pred dvoma mesiacmi v Bille.

sage33

fuuuha, nashira, to co opisujes je ako kovbojka :-) dufam ze budete vsetci v poriadku.
vyzera to ale, ako keby si mala neviem kolko deti - mala, velka, stredna, maly....

nashira

Mentolka som vam posielala uz z novej adresy.Aj Sage vam posielala moju novu.Ja uz mam problem na azete vyrieseny.Tak mi mozte pisat aj tam.
Mame to perne.....Vcera sme mali aj uraz.Velka si dala malu bez dovolenia na bicykel a narazili do panelaka.S malou sme pre istotu utekali na chirurgiu ,lebo jej zacala opuchat licna kost.no strasne.Tak jej snimali hlavu a ruky a je to o.k je neporusena.Ma mat pokoj na lozku no dufam ,ze to vydrzi aspon pol dna.Maly berie uz antibiotika mal hnisave hrdielko.Aj so strednou pojdem pre istotu.....tiez mala podobne priznaky ako maly.a tak to su zatial u nas prazdniny.....fnuk nic moc.Dnes maly ist ku exsvokre na den .A nic sa nekona.V sobotu velka odchadza do tabora a este den pred tym ju chce ex az do soboty rana a ja idem 9:30 brigadovat a ona odchdza o 12:00 do budem este prec.Tak dufam ,ze ju donesie este aspon o 8:30 nech som s nou troska.Joj zeny uz mam hlavu ako dynu.Ideme sa obliekat a kracame ku detskej dufam ,ze tam bude prazdna cakaren....