Mam AIDS

sage33

v tescu maju taky bordel medzi cdckami, ze som zatial nic nenasla. este skusim tu billu.
dnes sa nas asi neobeduje, vsetko je v chladnicke, ale my sme teraz prisli z prechadzky a uz sme papali fornetti. naco ja vobec varim?

nashira

Dievcata teraz si beriem 2999 a 3000 nechavam jednej z vas chacahachachacha.
povodne som chcela napisat ,ze uz dychame na krk depresii....

nashira

Ahojte
nellka dakujem za ten typ na tie obrusky.Som nad tym aj rozmyslala aku znacku,lebo ja nepouzivam obrusky.Skusim tie co si napisala.A ostatne ti napisem mailom co by som ti napisala tu ,ale chcem respekovat pravidla ,aby nam to tu nezrusili.cmuk pa.

nellka

Omyl, Sage:) Ja som presný opak, tak si dávam bacha, aby som v oblakoch nelietala a videla svet v reálnych farbách. Viem sa dosť rýchlo prispôsobiť akejkoľvek situácii a keď mám nejaké trápenie, hľadám riešenie...Nie ako moja svokra, kt. ak nemá problém, sama si ho vyrobí, aby nebola nuda...to by ale chcelo vlastnú skúsenosť, kt. vám nemôžem dopriať:)
Sage, tak malý je na práškoch už odmalička, chúďa, pozor, aby sa ti nepredávkoval:( :):):)

sage33

vierka, skusim sa zatial pozriet v tescu, ci nahodou nemaju, aby som vam nezdrziavala cd. potom dam vediet. vdaka.
ideme sa prejst. mam po veeeelmi dlhom case periodu, nejako som si odvykla od bolesti podbruska. ach jaj, a co chuda nashirina velka :-(

sage33

nellka, ty si hlboka pesimistka, nie? :-DDDD
poslala som vam fotky, urcite ste uz pozreli.
vcera sme boli len chvilku von, teda len dve hodiny, tak sme sa zabavali doma.
nas maly berie tabletky, sami sme ich nasadili :-))) neviem ako ich nazvat - antiplačotika??? ked ma zial a vravi mi, mamka utis ma, ja mu dam tabletky a on sa utisi. su to pomarancove tic-tac. minule som mu to vyskusala, lebo viem ze ich ma rad a dnes rano cosi plakal a s placom isiel do svojej torbicky, mrmlajuc si, ze si musi dat tabletky. teda kabletky v jeho reci.

nellka

Dúfam, že neporuším pravidlá, ak napíšem, že napriek tomu, že ja veriaca nie som, tak si nemyslím, že by bola viera len o čičíkaní sa "pohádkami", tak som to ani vôbec nemyslela! Veriaci sa pozerá pravde do očí, ale tým, že verí, že aj všetko zlé je na niečo dobré a že Pán Boh vie, prečo robí to, čo robí a že teraz je už mŕtvemu dobre v nebi- to sú veci, ktoré im pomôžu sa so smrťou milovaného človeka rýchlejšie zmieriť. Viera je dôležitá, nech je už hocijaká...aj ja mám svoju, svoje životné kréda, ktorých sa snažím držať. Napr. nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie:)