Mam AIDS

nellka

Sage, fotky mi prišli a zase sa mi na plochu uložila len tá prvá...a takisto aj od Mentolky, aj od Nashiry...kurník šopa, neviem, čo s tým je!:(

nellka

Sage, tak veru učiteľom nezávidím...detičky sú z generácie na generáciu drzejšie, rodičia sa ich ešte aj zastanú namiesto toho, aby im dohovorili, ešte sa aj s učiteľom pohádajú a spolu s deckom naň nadávajú...To je ten novodobý americký štýl výchovy- nechať dieťa robiť hocičo, však si rozvíja svoju osobnosť, nie? A ešte sú na dieťa pýšní, že sa vo svete nestratí...ach jaj.:(
Billa je tiež môj"obľúbený"obchod, ale iný tu nemáme, teda žiadny iný hypáč, tak občas idem aj tam. A večne tam stojím v takej rade, že až.
Ja si pamätám ako sestrička takých prábuzbných, čo sa zjavili vo dverách s namosúreným ksichtom a od začiatku do konca mali stále nejaké pripomienky a nad všetkým sa čudovali, že to u nás nie je ako v seriáli sestra Stephanie...Však treba nás hneď na začiatku zdrbať, nech sa viac snažíme, nie?!
Dnes je vonku teplúčko, ak nezájde slnko, tak sa budeme kúpať, príde mi švagrinká, tak sa už na ňu teším, bude tu hneď veselšie, ja som tu strašne nerada len sama s deťmi, toto je taká príjemná zmena:)

sage33

este som chcela napisat, ze sa to stava aj nam v skole - deti su coraz drzejsie, a my ubohi ucitelia ...
niekedy ich musime fakt vychovavat v tom smere, co uz mali urobit rodicia a davno predtym.

sage33

no to je pravda, mentolka, praca s ludmi je najtazsia. niekedy sa uz ani necudujem, poznam predavacky u nas v potravinach, panie v lekarni, su to mile osoby, ochotne pomoct a poradit, a vzdy tam pride niekto, kto sa nema s kym doma vyhadat, a tam si to kompenzuje. minule sa prisla jedna pani do lekarne stazovat, ze jej predali thera-flu a ze doma cita, ze sa treba poradit s lekarom, ak uziva lieky na srdce.a ze ju na to neupozornili. a oni na to, ze to treba povedat, lebo ak pride a na istotu si pyta nejaky volnopredajny liek alebo doplnok, nemaju dovod sa oni pytat, ked netusia pre koho to berie. ja som napriklad hned vzdy vyrukovala s otazkami - ci je to a to vhodne v tehotenstve, pri dojceni, pre deti do 2 rokov a podobne. vsak vsetko na mne nemusi byt hned vidiet, nie? okrem brucha ako balon (a aj to mozem mat od piva :-DDD)
mne sa vcera zas stala taka vec, ze som bola v tescu v potravinach s kociarikom, so starsim a s nakupnym kosikom a stala som v kratulinkom rade pred pokladnou, asi dvaja boli pred nami. prisla pani predavacka ku mne a vzala mi kosik z ruky, ze tu ma vezme k dalsej pokladni, vylozila mi nakup na pas, sama odniesla kosik a vravi mi, ze ako mi deti rastu. ze si ma pamata ako som tot nedavno s bruskom chodila. a vobec, nas uz predavacky z tesca v meste zdravia, a to sme nejaka stotisicova dedina. a vsetky su mile. len sa treba navzajom tolerovat. nepichat do osieho hniezda. kazdymame svoje zle dni, nieco nas nazlosti, urazi, naco si viac zneprijemnovat dni?
prajem vsetkym krasny slnecny letny den. lubim vas a dakujem.

nashira

Ahoj cacanky
Ako sa mate?Ja by som spinkala,ale neda sa vsakze.A cez den ani neviem spat to by uz bolo na totalku keby som zaspala cez den.Vcera som chcela robit bublaninu no nestalo sa tak.Drzim sa v tom nekrestanskeho hesla co mozes urobit hned odloz na pozajtra a budes mat dva dni volna chachachacha.Mentolka no niektorí chlapi su ble ako aj niektore zeny vsak.No aj tak si myslim ,ze tesco je este najlepsie z tych supermarketov...hm.To sme chceli ist jeden den na vylet a velkej sme chceli cestou kupit ponozky tak sme isli to billy a tam sme vybrali pre nu ponozky a teta pokladnicka slimacim tempom sla hladat kod na ponozky ,lebo jej to neslo nahodit do pokladne.Ludia za mnou zurili gulali ocami no otras.Nakoniec teta zistila ,ze sa to neda nijak nahodit....mala som srd .lebo uz som mala zle skusenosti v Bille a vzdy si hovorime ,za tam sa neoplati ist.No a tak sme sli na ten vylet a po ceste bola dalsia billa a clovek si pomysli ,ze takato vec sa nemoze stat 2 krat.Ale moze!!!!Vosla som do obchodu vybrala ponozky amali tam len jeden par jej velkost.Tak som sla zaplatit a ona ,ze tonebere kod.Tak si viete predstavit aka som uz bola nasrata.A ze sa to da kupit len ako set 3 ponozky a ja hovrim tieto tam boli zvlast a uz len jedna velkost co bola velkej dobra.No nakoniec prisla pracovnicka z textilu a namixovala mi aj z mensej velkosti ....ved mala vynosi nie?No a zaplatila som za cely set a sli sme na vylet samozrejme ,ze sa za mnou tahala nalada ,ktoru mi v Bille urobili.No uzas.Hovorime si s muzom ,ze Billa a jednota....obchody plne zivota....kch=´jh´h´hŕchŕŕŕ

sage33

vsak aj palomino je veriaca, len si to neuvedomuje. vcera napisala, ze vdakabohu su rodicia zdravi, nie? kchgjkŕŕŕŕŕr
ale zartujem, a uz fakt dost, lebo nas niekto uda adminovi a zavru nas :-DDDDD

mentolka

Ja som sice veriaca,ale nie taka ako mysli palomino,cize- satku na hlave,kroj,ruzenec a podho do chramu,a tiez sa necicikam,ale verim v nieco,co mam v srdci (dufam ze chapete).
Sage dakujem za fotky,maly je zlaty,my mame bickoš takej istej znacky len v oranzovom prevedeni s oranzovou prilbou.Nam ide napalovacka,tak ti toho Nagya mozem kludne poslat,nieje problem.Plus este mame celkom dobre spracovane ludovky pre deti a este take tie pesnicky o psickoch,vajicku,datelinke a pod,co sa pocuvava v skolke.Nasim sa pacia tie ludove uspavanky:-))A este mame super vec pre predskolakov,ale zvladnu to 3 rocne deti,vola sa to "detsky kutik" Su tam rozpravky a ulohy pre deti. Ziadne nasilie .Nasich to zaujalo ked boli mensie a dlllllho na to boli "namotane" Tak ak chces,poslem ok?
Dnes ma nasierali zakaznici.Jeden mi povedal ze som krasna bublinka a bozkal mi ruku.(ozraty bezdomovec bluéééé) a druhy mi cely cas cumel na "kozy" a ked zaplatil a odchadzal tak zadrel ze: hmmm fajn kozy. No oot.Nashi ty si zabudla tu adresu este raz mi ju pls posliiiii.