no to je pravda, mentolka, praca s ludmi je najtazsia. niekedy sa uz ani necudujem, poznam predavacky u nas v potravinach, panie v lekarni, su to mile osoby, ochotne pomoct a poradit, a vzdy tam pride niekto, kto sa nema s kym doma vyhadat, a tam si to kompenzuje. minule sa prisla jedna pani do lekarne stazovat, ze jej predali thera-flu a ze doma cita, ze sa treba poradit s lekarom, ak uziva lieky na srdce.a ze ju na to neupozornili. a oni na to, ze to treba povedat, lebo ak pride a na istotu si pyta nejaky volnopredajny liek alebo doplnok, nemaju dovod sa oni pytat, ked netusia pre koho to berie. ja som napriklad hned vzdy vyrukovala s otazkami - ci je to a to vhodne v tehotenstve, pri dojceni, pre deti do 2 rokov a podobne. vsak vsetko na mne nemusi byt hned vidiet, nie? okrem brucha ako balon (a aj to mozem mat od piva :-DDD)
mne sa vcera zas stala taka vec, ze som bola v tescu v potravinach s kociarikom, so starsim a s nakupnym kosikom a stala som v kratulinkom rade pred pokladnou, asi dvaja boli pred nami. prisla pani predavacka ku mne a vzala mi kosik z ruky, ze tu ma vezme k dalsej pokladni, vylozila mi nakup na pas, sama odniesla kosik a vravi mi, ze ako mi deti rastu. ze si ma pamata ako som tot nedavno s bruskom chodila. a vobec, nas uz predavacky z tesca v meste zdravia, a to sme nejaka stotisicova dedina. a vsetky su mile. len sa treba navzajom tolerovat. nepichat do osieho hniezda. kazdymame svoje zle dni, nieco nas nazlosti, urazi, naco si viac zneprijemnovat dni?
prajem vsetkym krasny slnecny letny den. lubim vas a dakujem.