Mam AIDS

andy

Zabudla som, tie slivky so slaninkou treba prepichnut sparadlom,ci paratkom???Uz neviem,ako sa to vola, najvyssi cas ist domov.

andy

Ahojte, tak tu bol dnes uprsany den. Momentalne sa ledva hybem, lebo som sa napchala pecenymi slivkami-je to pochutka-do susenej slivky date mandlu(alebo kesu,rokfort aalebo nic),slivka sa zavinie do tenkeho platka udeneho bocika,moze byt aj oravska slaninka.Sup na plech a do rury. Je to dobre aj pre navstevy k vinku.Vidiet ,ze mam pred nasimi dnami:))
Mentolka, tak ja by som sa asi ucurala od smiechu, nehovoriac o mojej pubertalnej dcere. Mala si na neho zamrmlat ako medved, ale to by si asi riskovala,ze by vas od laku ocural,alebo na mieste skolaboval:)) Pripomenulo mi to mlade casy, ked som studovala a okolo intraku sa to exhibicionistami len tak hemzilo. Kamosky boli behat a pridal sa k nim celkom pohladny chalan a ked uz spolu bezali asi stvrte kolecko,tak zbadali,ze ma nieco vytiahnute ...Chuderky, podali vtedy svetovy vykon v behu,len skoda,ze ho nemal kto zaznamenat.Ja radsej o svojich zazitkoch ani pisat nebudem:)))Nashira, ja som tiez nosila cierne veci a velmi rada,ale po -tke :))som presedlala na svetlejsie.Zatial papapa!

nashira

Mentus ja som ti pisala uz a neviem ci si mi odpisala ,lebo teraz som sa pozrela a nic iba predtym tie 3 za sebou.No kazdopadne pis mi ,lebo smiech je korenim zivota a tvoje korenie mi dodava ohen...chachachacahach...kroch

nashira

Skoda ,ze neviem opisat pisomne ten smiech co sa smejem ked ta citam mentolka ...no jedno viem ,ze je tam obcas aj kroch kroch...

mentolka

Ahojte berusky,nashi mas mailik.Dnes sme boli s detmi na vylet,nazbierali sme si dokonca aj pohar cucoriedok na takom kopceku a teraz sme dojedli penu s cuckami :-))))Zastihla nas aj silna burka tak sme sa skryli v takom altanku pri studnicke a ako si tam tak sedime,po ceste kraca stary dedo,asi tiez turista.Kedze bili hromy blesky,myslel ze je tam sam,ani sa nepoobzeral,vytiahol toho svojho chameleona a 2m.od nas zacal curat rovno pred nasimi ksichtami.Ja sa divam na manzela,ten uz sa dusil od smiechu a hovorim detom ze nepozerajte na toho uja co tu cika a oni obidve ako na povel vytrestili oci a chudata hladeli,mensia dokonca s otvorenou pusou.Esteze nam neostal tie cucoriedky chrŕŕŕ´´r

nashira

No ahojte!!!
Tak sage som bola uz na pol ceste za tebou dnes...chachachaKrasny vylet sme mali.A mas pravdu paci sa mi farba-cierna...nemozem si pomoct,ale dnes manzel strasne chcel aby som si kupila nejake vesele tricko a tak sme urobili kompromis ...poslem vam fotku chrrrr..
Andy aj ja to tak citim s dietou...len sa bojim aby som sa nepozabudla a neskoncila hlava v smutku.Je to tak ,ze dni viem ,ze ake mam to znamena ,ze to mam este ako tak pod kontrolou.No aj tak no ....nejdem a na to ani mysliet radsej..cha....chacha...cha. papappapappa

sage33

zvlastne splynutie 90-dnovky a aidsu :-DDDD
to mi pripomenulo, ze raz v jednom radiu rano upozornovali, ze popoludni na stv2 o 16:40 pojde program, v ktorom dostanete zaruceny recept na schudnutie. .....a bol to dokumentarny film prave o aidse.
krute zarty, ale je to tazke pochopit, ked sa nas to priamo netyka.

nashira, vidno na fotkach v akom obleceni sa dobre citis - v ciernom. ale si mlada, pristali by ti pestre farby.
ja nosim v lete vsetko svetle, skor v zime sa obliekam do tmaveho, ale asi mi to velmi nejde, vsetci sa ma pytaju, ci sa nieco stalo, ze som v ciernom. mam kruhy pod ocami, takze vyzeram velmi zronene :-DDDDDDDD
peknu nedielku, bude zas horuco, teda uz je, idem chytro dokoncit obed a pojdeme von.
andy, ty si z vychodu? ak mozes prezradit...