Mam AIDS

andy

Ahoj Nashira, nerob si z toho tazku hlavu, nic netreba znasilnovat. Ked sa teraz momentalne necitis na dietu, kasli na nu, len si davaj pozor, co a kedy naposledy budes jest. Schudla si, to je vidiet na fotkach, tak si to nepokaz. Snaz sa udrzat si vahu a ked sa budes citit na chudnutie, tak s tym jednoducho zacni. Ja som zistila, ze ked sa zacnem lutovat, tak sa prestavam aj kontrolovat a jem hocico a hocikedy. Tak som si povedala, ze budem jest a chudnut tak, ako to budem citit a funguje to. Asi je to ozaj v hlave.No a tu tortu si kludne daj, ved ju cez den spalis pri malom :))alebo vecer pri velkom :))))
Momentalne sa od rana venujem myslienke na stahovak-uz mam hruzu, kde to vsetko popcham, lebo stahovak mame napoly aj s kolegom :(( Tri dni som stravila strihanim casopisov-recepty a rady-vsade bordel, robim kucharsku knihu pre dceru-haha. Dnes to ale skoncim a zacnem uz ozaj balit. Zatial pekny den vsetkym!!! :))))

nashira

Ahoj Andy !!!
Tak ja ti poviem pravdu za cas co sme si nepisali flakam dietu ....dufam,ze nepriberam ,ale vaha je taka ako po prvom mesiaci.No nic moc.Aj sa niekedy zle citim aj nie ..asi zalezi od toho co mam oblecene...chichichichi.Ked ma take veci v com to nevidno tak ma to nestve a ked mam take v com mam vidno tak ma to stve.A nadej na zmenu je neviem aka,lebo vcera som robila dezert..piskotky,banan,pomarancov.stava, akysla smotana s van.cukorom a dnes mam chut na to iste len s jahodami...hm .No takze tak.Dnes ideme este kosit ...ups zase v nedelu ,ale tak vydalo.papappa a mate fotky.

andy

Ahoj, tak uz mam nastaveny SKYPE, tak mozeme niekedy popisat. Pomaly uz balim, vyzera to tu ako po vybuchu, neviem, kde to doma vsetko napcham. Nashira, neboj, mala o par dni nebude chceit ist ani domov, deti rychlo nadvazuju priatelstva. Nasa tiez prvy rok plakala za kamoskami z Sk a teraz by tu najradsej zostala. Ozaj, ked sme boli v Gdansku, tak som nahravala na kameru kostol a jedla cokoladovu tycinku a nestihla som ju ani poriadne dojest,ked ma odchytila taka nobl novinarka aj s dvoma kameramanmi a ze pani nech neuteka-chcela som im zdupkat,ale nepustili ma-no trapas.Este mi navyse dala taku blbu otazku, co maju ludia robit, aby sa vedeli dohovorit a ja ze ucit sa duzo po polsku, po angielsku a cokolada medzi zubami-no parada!!Popritom som jednou rukou kyvala na dceru,lebo ta sa nicoho neboji,svinucha mala,len sa smiala.Nakoniec prisla a urobili rozhovor s nou,lebo ja som menila farby ako chameleon. Este hodinu potom sa mi triasli nohy.v telke by som veru pracovat nechcela :((
Sage, mas pravdu, som Nashirina-Petinkina kamoska z diety,aj ked momentalne nedietujem, skor naopak :))
Pekny vikend vsetkym!

nashira

Taaak pekny vylet za nami.Poslem vam fotky ,ale este sa musí dobit baterka z fotaka ,aby sme mohli postahovat.Nastastie nam zdochla az na konci vyletu.No mala mi tu uz knuci poza usi ,ze jej chyba velka....no chuda nudí sa.No tento tyzden sa s tym musi naucit zit.A velka dosta ...viete co ...dnes rano ked bola este s ex a ona mu to nepovedala ani si nic nedala no mna skoro vystrelo ked prisla.Ani mi nezavolala.Joooj.Och.Teraz sa jej neda dovolat neviem ci tam nemaju signal ci co..vrrrr.Som zvedava sko dosli a s kym byva a tak chapete..No o.k idem za rodinou....paapapapapappapa.

sage33

aj my pojdeme, este neviem kam, len cakame, kedy sa trosku ochladi, mali sme siestu. boli sme sa dnes uz kupat vo fontane uprostred mesta, teda nie vsetci, len syn (este ze som mu vzala kratasy na prezlecenie). a nekupal sa, on len vyzul sandalky a trochu pochodil, lovil kobylku, ktora tam chcela najst odpocinok. a vsade sa fotili novomanzelia, v parku tri pary, v zahrade umenia dalsie dva.... dnes ich teda bude v celom meste.

nashira

Dufam,ze mate pekny den....My prave niekam ideme,ale este sme sa presne nerozhodli kam...Sme takí nerozhodní...hm,alebo nie.....hahahahhhaha

nashira

Oooooo ahoj Andy !
Ved som sa aj cudovala ,ze ta nikdy nevidim online.Ale som si myslela ,ze niekde dovolenkujes.My sme si pozalohovali fotky na cd ,lebo sme menili cely system a instalovali sme linux.No a tiez nam to robil jeden bratranec a prisla som o par veci co som o ne prist nechcela .....fnuk.No svet sa nezruti.No a dievcata s Andy som sa zoznamila na 90dnovke...este ako Petinka chachacha.Historiu poznate.No a prave som dopapala fajny jogurt jogobella pecene jablcko...ooooo mam najradsejMentolka mne tak dostala jedna mamka ked som robila v skolke epilepticky zachvat to bolo hrozne.Zrazu jej skamenela tvar a potom to zacalo,ale nemala ho az tak silny.Som mala pocit pri tom ,ze sa deje nieco nadprirodzene az demonicke...no.Sa smejem ,ale nebola to vobec sranda.Dnes mi je dlho....som CAKANKA ako vysita....stale cakam na tu moju polovicku ....joj este trosku a uvidim sa s tym mojim CAKANOM....och

sage33

aj ja dakujem za pozdrav. andy je dobre informovana :-))))
mentolka, predpokladam, ze andy je nashirina kamoska z 90-dnovky. tam ty asi nechodis, vsak?

mentolka

Ahoj andy,dakujem za pozdrav,sice neviem o koho ide ale potesi...
Dnes mi rovno pri pokladni odpadol prave platiaci zakaznik (epilepticky zachvat) tak som mala zasa super dnicek.U nas je vecer nejake mecheche oslavy zvrchovanosti,koncert a pod tak pojdeme mrknut.Prezite pekny vikend srdéénka moje!

andy

Ahoj Nashira, pisem ti na toto forum, lebo SKYPE mame poserinkany, buchol nam cely pocitac, predtym tlaciaren-ta sa uz zachranit neda-po troch rokoch nam bude treba novu. Bala som sa, ze nam vymazalo fotky z celeho roka, no nastastie si to odniesli len nejake prezentacie a manzelove subory. My sme boli teraz 5 dni mimo, boli sme poznavat polske mesta Gdansk,Sopoty a Gdynu.Bolo fajn, aj ked pocasie bolo vselijake, kupat v mori sa moc nedalo.Ak budem mat nainstalovany SKYPE,tak poslem fotky-Gdansk je nadherne starobyle mesto. Cele sme to zaklincovali navstevou koncentracneho tabora-nechcela som tam ist-moj dedko bol v niecom takom na Sibiri-nastastie sa vratil.Mozem povedat, bolo to hrozne, clovek si velakrat nevazi, to co ma a mame toho dost-zdravie,jedlo,strechu nad hlavou. Vily a drahe auta nie su nevyhnutne pre zivot.No akosi som sa rozpisla, tak koncim a pozdravujem aj tvoje kamosky Nelku,Sage 33, Mentolku a spol., ste sparavna zostava a rada si vas precitam. Tak papa!