Ahoj, tak uz mam nastaveny SKYPE, tak mozeme niekedy popisat. Pomaly uz balim, vyzera to tu ako po vybuchu, neviem, kde to doma vsetko napcham. Nashira, neboj, mala o par dni nebude chceit ist ani domov, deti rychlo nadvazuju priatelstva. Nasa tiez prvy rok plakala za kamoskami z Sk a teraz by tu najradsej zostala. Ozaj, ked sme boli v Gdansku, tak som nahravala na kameru kostol a jedla cokoladovu tycinku a nestihla som ju ani poriadne dojest,ked ma odchytila taka nobl novinarka aj s dvoma kameramanmi a ze pani nech neuteka-chcela som im zdupkat,ale nepustili ma-no trapas.Este mi navyse dala taku blbu otazku, co maju ludia robit, aby sa vedeli dohovorit a ja ze ucit sa duzo po polsku, po angielsku a cokolada medzi zubami-no parada!!Popritom som jednou rukou kyvala na dceru,lebo ta sa nicoho neboji,svinucha mala,len sa smiala.Nakoniec prisla a urobili rozhovor s nou,lebo ja som menila farby ako chameleon. Este hodinu potom sa mi triasli nohy.v telke by som veru pracovat nechcela :((
Sage, mas pravdu, som Nashirina-Petinkina kamoska z diety,aj ked momentalne nedietujem, skor naopak :))
Pekny vikend vsetkym!