jaaaaj, no pred tyzdnom hej, ja uz som zabudla, ale to neboli mentolky, to boli maciatka :-DDD
nashir, pekne tricko, ale na moju predstavu o letnom obleceni este stale tmave. kompromisuj :-))) nabuduce tak, ze tmave nohavice a ja neviem, napr. cervene tricko, alebo zelene.... ale to je jedno, hlavne ze sa usmievas.
my sme vcera zas boli na dopravnom ihrisku na druhom konci mesta, pesi, alebo kociarikmi, este s dvomi rodinami. nas maly este hned poobede u susedov zjedol celu grilovanu klobasku, samozrejme bez chleba.
ked sme sa tam tak hojdali, nahanali, vozili na autickach, vypili nejake kofoly, zjedli nanuky a zase hojdali a kolotocovali :-))), asi dvakrat mi maly povedal, ze mu je zle. tak mu vravim, nech nic nepije, nech sa skludni, nech sa nehojda..... preslo to. ale ked sme uz za tmy odchadzali peso (cca 21:00) domov, maly vravi - je mi zle a uz si len odgrgol a hned bol gejzir. by ste neverili, stal prave za buginou, kde zaspavala mala! som myslela, ze ma uz rozumu dost na to, aby siel do travy. mala sa rozplakala, cely chrbatik od mastnej paprikovej klobasy... prezliekli sme ju do sucheho, dala som jej prebalovaciu podlozku pod chrbat, poutierali sa a ideme dalej. a moj syn vitazoslavne zahlasi - mamka, ani som sa neobabral, cisty som!!! zlaty, vsak? to je jedno, ze som malu a kociar opierala a cistila do druhej v noci, hlavne ze on sa neogrckal... fuj, kusky klobasky boli na prsiplasti odlozenom v kosicku....
takze takyto sme mali vcera vylet. inak nic nove.
dnes som vzala syna do banky, potrebovala som vybavit cosi. on vyzbrojeny ako vzdy, pistol za opaskom. myslela som, ze nas ani nepustia dnu, ale pani v banke vravela, ze im zrusili ochranku.... este ze ja mam svojho bodyguarda stale so sebou.