Hanka aj mne je to velmi luto.To vies ze budeme na vas mysliet,aj sa za vas pomodlim moja.Manzelovi zelam nech sa co najrychlejsie zotavuje a uplne vyzdravie a ty sa opatruj aj s babatkom a chlapcami.Poslala som ti mail.
Hanka:(:(:(...ja som dúfala, že sa vám len pokazil internet...:(Budeme tu všetky na vás myslieť, aby všetko dobre dopadlo, dúfam, že sa má bábätko dobre! Ahoj a ozvi sa, keď budeš mať čas, cmuk!
och, hanka, to je nam luto. to tvoje mlcanie nevestilo nic dobre. dufam ze sa zotavuje a ze bude coskoro v poriadku. drzte sa, myslime na vas este intenzivnejsie. papa.
Ahojte vsetky moje milovane.Ospravedlnujem sa ze som sa neozyvala,mali sme doma perne obdobie.Manzel mal v praci tazky uraz,spadol nanho panel zo zeriava.Je v nemocnici v CR,ja som tam skoro stale ked mozem s nim,je to teraz pre nas velmi tazke.Rodina mi pomaha s chlapcami.Esteze ich mam.Teraz pisem z internetcafe.Takze drzte sa vsetky a myslite n nas.
Sage ten tvoj maly je teda riadny komik.Sa tu teraz z toho rehocem az mi slzy tecu.Utekam do prace,ale aspon budem mat vesely den ked sa zavcas rana takto zasmejem od srdca :c))))))))