vierka, dnes som na teba myslela.
isli sme s detmi popoludni na prechadzku a asi o dve ulice dalej na krizovatke sme prechadzali okolo dvoch aut nacapenych na sebe. jedno z nich bola autoskola. soferovala ho mlada zena. zdalo sa, ze isla z vedlajsej ulice a buchla do auta, ktore slo po hlavnej, aspon tak boli natoceni, nic hrozne, ale plechy pokrivene..... dievca ci zena len sedela za volantom, drzala sa za hlavuu a si aj plakala, ani nevystupila..... az ma zamrazilo, chuda, taka neprijemna skusenost. rozmyslala som, ci vobec dokonci kurz a bude mat odvahu robit skusky a sadnut za volant. hmmmm, vierka a vy ostatne vodicky a polovodicky? ja teda neviem, mala som take mravencenie v tele, stress za nu.
a ked sme sa vracali z nasej stvorhodinovej prechadzky, na onej krizovatke sme videli zabiteho holuba. to bolo nieco pre syna..... vypytoval sa ma, co sa mu stalo a musela som mu kvetnato opisovat, co sa asi stalo, a aby to malo aj vychovny ucinok, tak som mu vravela, ze aj my musime byt pozorni, lebo aj nam sa take moze stat, staci ak je nepozorny vodic, ale pre holubka sanitka nepride..... R.I.P.
nase mladsie dieta tu lozi, vstava, zdviha sa, nechce sa jej spat a ja by som uz potrebovala ozaj urobit nejaku pracu.... neda mi, potvorka. zajtra sa jej pomstim, vezmem ju asi k doktorke. totiz, v sobotu sme sa konecne zbavili soplikov..... a v nedelu tu boli zas. a tecu a tecu. chudatko.