Mam AIDS

andy

Zijem v Polsku,ale uz sa vraciame spat na Sk,takze vo velkom balim.Na a moja "pubiska" ma trinast.Aj ja sa tesim,ze ste,uz dlhsie som si vas citala a paci sa mi,ako sa vzajomne podporujete a ze ste take normlne s normalnymi starostami aj radostami.

sage33

andy a kde ty vlastne zijes teraz? lebo ja len hadam, ze v polsku, kedze si to tu popisovala... a ake velke mas deticky?
inak, tesim sa velmi ze si tu pri nasom kozube ;-)

andy

Sage, ten tvoj syncek je ale podareny. Niekedy je velmi tazke vysvetlit niektore veci malym detom, no zistujem,ze teraz je to este tazsie. Ked bola moja mala, este sa dala obalamutit,no teraz...Niekedy ma dostane svojimi otazkami do pomykova, no snazim sa byt otvorena a co najviac sa s nou rozpravat.
My ked sme sa vracali pred tyzdnom,tak sme videli cestou asi styri havarky a jedna bola retazovka. Najprv sme sa pozerali,ze co to hori,ale ked sme prisli blizsie,tak to sa dymilo z jedneho z aut,bolo cele obhorene. Az ma zamrazilo,lebo sa to muselo stat niekolko minut pred nami a kludne sme tam mohli byt aj my,len som este zabehla z pumpy do obchodu,hoci manzel nechcel.No a o chvilu uz tam letela sanitka. Nemci maju zase po cestach take putace s velkymi fotografiami tych,co tam zahynuli,je to niekedy sila,krasni,mladi ludia a uz nie su.Ja vodicak nemam a ani ho mat nebudem,ja mam zo soferovania strach,ani nie o to,ako by som ja soferovala,ale bojim sa dalsich soferov,ako niektori nepredvitatelne jazdia.
Hanke,hoci ju nepoznam drzim palce,nech to vsetko dopadne co najlepsie. Moja teta mala velmi vaznu dopravnu nehodu,dva mesiace ju drzali v umelom spanku,mala stlacene a prepichnute pluca a vsetko mozne.Hrozne sme sa o nu bali,jej stav sa raz zlepsoval,raz zhorsoval. Potom neskor nam rozpravala,ze ona v tom spanku cestovala po Amerike-ja som zatial umierala strachom. Teraz je momentalne Na Rhodose a vcera tam bolo zemetrasenie,ako by toho nebolo aj tak dost,no snad uz bude lepsie.Bru nocku!

sage33

vierka, dnes som na teba myslela.
isli sme s detmi popoludni na prechadzku a asi o dve ulice dalej na krizovatke sme prechadzali okolo dvoch aut nacapenych na sebe. jedno z nich bola autoskola. soferovala ho mlada zena. zdalo sa, ze isla z vedlajsej ulice a buchla do auta, ktore slo po hlavnej, aspon tak boli natoceni, nic hrozne, ale plechy pokrivene..... dievca ci zena len sedela za volantom, drzala sa za hlavuu a si aj plakala, ani nevystupila..... az ma zamrazilo, chuda, taka neprijemna skusenost. rozmyslala som, ci vobec dokonci kurz a bude mat odvahu robit skusky a sadnut za volant. hmmmm, vierka a vy ostatne vodicky a polovodicky? ja teda neviem, mala som take mravencenie v tele, stress za nu.

a ked sme sa vracali z nasej stvorhodinovej prechadzky, na onej krizovatke sme videli zabiteho holuba. to bolo nieco pre syna..... vypytoval sa ma, co sa mu stalo a musela som mu kvetnato opisovat, co sa asi stalo, a aby to malo aj vychovny ucinok, tak som mu vravela, ze aj my musime byt pozorni, lebo aj nam sa take moze stat, staci ak je nepozorny vodic, ale pre holubka sanitka nepride..... R.I.P.

nase mladsie dieta tu lozi, vstava, zdviha sa, nechce sa jej spat a ja by som uz potrebovala ozaj urobit nejaku pracu.... neda mi, potvorka. zajtra sa jej pomstim, vezmem ju asi k doktorke. totiz, v sobotu sme sa konecne zbavili soplikov..... a v nedelu tu boli zas. a tecu a tecu. chudatko.

mentolka

Vierka skus ten g mail,tam sa da pekne pokecovat ako na pokeci,je to jednoduche a bez uchylakov.Ja som prave dorobila rybie file a zemiaky a k tomu klasika salat z uhoriek.A na zajtra deti chcu pecienku s ryzou,tak uz viem aj zajtrajsie menu.V piatok ideme na vylet tesim sa zatial papááá

vierka

Dnes som nevarila,mám u mňa segru a sesterku,tak sa činili.Varili Francúzske zemiaky, a od nedele/z grilovačky/mi zostali kuracie chrbty,tak som urobila vývar a haluštičky.Boli sme s deťmi na plavárni.Užili sme si to všetci.Zabudla som zobrať foťák,takže sme sa nezvečnili.