Mam AIDS

sage33

vierka, hlas stav vodnych tokov! treti stupen povodnovej aktivity trva? zachranne zlozky su v stave bdelosti ci pohotovosti?
my sme pripraveni na evakuaciu, vlak nam ide az vecer, dufam ze sa dovtedy rieka nevyleje z koryta.... vraj uz na viacerych miestach oblizuje mosty.
tak sa majte, idem zehlit, sice sa to vsetko aj tak v batohu pokrci, ale co uz. taky je moj udel - robit marnu robotu, co aj tak nikto nespozna....

andy

Ahojte, tak konecne nam dnes svietilo slnko a po dvojtyzdnovom uprsanom pocasi zacinaju opat horucavy. Sranda, mne presne v ten isty den ako zjedol tvoj maly kaku, urobil to iste pes. Len som pocula,ako manzel nadava v kupelni- cistil milemu psovi papulu, lebo dcera ho vecne bozkava, hoci jej to zakazujeme. Dnes sme ho dali ostrihat a kadernicka ma tiez yorka fenku-taku s ruzovou maslickou, vazi asi kilo a je zla ako cert. No a ten nas trkvas sa do nej zamiloval a celu cestu domov skuvinal, bol strasne smiesny.
No a pridam aj ja prihodu- ked sme este nemali dieta, tak manzel dost posilnoval a ja som niekde vycitala, ze drozdie je dobre na svaly, tak som ho vytiahla z chladnicky a natlacila mojmu drahemu nasilu do ust. Isiel na nocnu a tam ho z toho chytili take krce, ze ho musel kolega niest na pohotovost na invalidnom voziku :))sa smejem, ale vtedy to smiesne nebolo, potom mu nieco pichli a preslo to...
No a tesne po svadbe sa s obruckou zachytil o klucku, skoro si prst odtrhol, dal ju dole a odvtedy ju nenosi,ani neviem, kde je...ale normalne bola vtedy pokrivena.
No a moj otec je tiez pripad, dal si obrucku do saka a po svadbe ho odniesol do cistiarne a obrucka skoncila ktohovie kde...
No a ja ked som bola mala som neznasala benzin a raz sme sli do Gelnice a mne prislo v aute zle. Bolo len dvojdverove a dokial babka stihla vystupit, tak ja som ogrcala ujovi cele auto(este dllllho to tam bolo citit:))No a teta zastala pri odpcivadle s takou studnickou a celu ma poumyvala, aj auto.No a ked sme boli na navsteve, zrazu zbledla,lebo si pri umyvani dala z ruky dole briliantovy prsten...uz sa s nim rozlucila,ale predstavte si, ked sme sli asi po piatich hodinach spat,prsten sa trblietal na tom istom mieste uz z dialky...Tie moje grcky museli riadne smrdiet, ked tam nik nesiel:))
No a ked som bola mala, sli sme na vylet na Janosikovu bastu a otec chytal s bratom motyle a pouzil na to aj sako, v ktorom boli kluce od auta...Hladali sme ich potom pekne dlho,ale sme ich nenasli a otec musel ist ako cierny pasazier vlakom po nahradne kluce a my sme zatial cakali v lese na lucke a na motyle uz iba zazerali...
No a ked...ale to az nabuduce.Bru nocku!

palomino

sage, nech sa vam vylet vydari. To musela byt bolest ako parom, ako prisiel o ten prst. Urcite preklinal, ze sa ozenil:))
Tak uz idem. Som ako zavislak na tom nete.

sage33

tak ja to neviem tak farbisto popisat, ako moj kolega. teda jeho otec, aktivny sportovec a pritom vedec, v trochu mladsom veku nosil obrucku na prstenniku lavej ruky. ked raz chystali branku na futbalovy zapas, natahoval siet, vyskocil hop, obrucka sa mu zachytila za hacik na branke a fuj blee, vahou vlastneho tela si amputoval prst. hroza, vsak?
palomino, pekne sa uc, a zajtra nech ti test dobre dopadne.
ja si vas skusim precitat aj v prahe hehehe.

palomino

Ja sa uz musim ist ucit, lebo zajtra mam test a tak sa mi nechce:(( To s tym praskanim je teda riadna haluz, ci ako sa tomu hovori:) Zatial sa majte zatial, sage, napis, ako prisiel o prst, neskor precitam. Papa.

palomino

Haha, tipujem, ze ho niekde strkal:) Tie decka su taaake nechutneeee a teraz sa hrame na fajnovych dospelakov:)))

sage33

ak sa budete nudit, skuste trosku praskat :-DDDD www.therightfoot.net

no, mne manzel rozpraval, ze ked bol maly a bol s dedkom v parku, tak nasiel pouzity kondom, samozrejme nevediac co to je, tak to vzal do pusy, bleeeeeeekekeeeee, a nafukol to ako balonik. dedko ked zbadal, tak mu zacal utierat vsetko, ruky, pusu.... este ze vtedy nebol aids rozsireny v nasich zemepisnych sirkach. teda to bolo na morave, tam byval dedko.
palomino, este len toto je zazitok, vsak? mam napisat ako otec mojho kolegu prisiel o prstennik lavej ruky? :-((((

palomino

nashira a sage33 vy mate teda prihody:) Ja ked som bola mala, s rozkosou som sa sparala v kravskych lajnach, pravda, s palickou:))
nashi tak si krasne opisala pripravu papy a aj to bravco peco, velmi by som si to dala.

sage33

no nasa mala v nedelu, tesne pred vasim prichodom, nashi, strcila do pusinky ohorok z cigarety. bolo to pred internatmi, tak len dfam, ze ho predtym olizoval nejaky vysokoskolak a nie bezdomovec, ktorych sa tam zdrziava neurekom. tiez som mala z toho dlho zimomriavky.
zajtra v noci ideme vlacikom do prahy, dufam ze deti budu zdrave a pocasie sa umudri.... len na par dni.

nashira

Zdravim !!!
No ked je tak hnusne aspon sa v kuchyni poobraciam.Vcera som urobila opecene file s novymi zemiackami....musim podotknut ,ze sa vydarilo.Som ho len nasolila ,ovegetila troskou cervenej papriky ofrckala a plasla na olej potom som pridala este cibulu a mrkvicku no VAZNA dobrota to bola.No a dnes knedlik ,cervena, kapusta a masko zo svine uz sa na to tesim .No a inak je mi na hovno z tohto pocasia a nevydareneho dovolenkoveho tyzdna.Maly mi pomahal varit cervena kapusta je po celej kuchyni v drese v poharikoch.Zaujimave je ,ze do nej nezahryzol sa uplne divim.Divim sa preto ,lebo teraz vacsinou pcha do ust vsetko.Je to hnus ,ale vcera zahryzol do vlastnej kaky .Proste bobok pri prebalovani vypadol z plienky a on chmat a hryz.No viem,ze sa vam dviha z toho zaludok verte ,ze aj nam sa dvihal.Papulku sme mu vydezifikovali len skoda ,ze sa tam nesmie nastriekat savo ,lebo vcera som mala sto chuti to urobit.A este som mala taky hnusny sen,ze este ma depka z neho nepresla.Dufam,ze vy si zijete veselsie a pokojnejsie.Idem sledovat svoje dielo aj to jedle aj nejedle.Pa moje.