Ahojte, tak konecne nam dnes svietilo slnko a po dvojtyzdnovom uprsanom pocasi zacinaju opat horucavy. Sranda, mne presne v ten isty den ako zjedol tvoj maly kaku, urobil to iste pes. Len som pocula,ako manzel nadava v kupelni- cistil milemu psovi papulu, lebo dcera ho vecne bozkava, hoci jej to zakazujeme. Dnes sme ho dali ostrihat a kadernicka ma tiez yorka fenku-taku s ruzovou maslickou, vazi asi kilo a je zla ako cert. No a ten nas trkvas sa do nej zamiloval a celu cestu domov skuvinal, bol strasne smiesny.
No a pridam aj ja prihodu- ked sme este nemali dieta, tak manzel dost posilnoval a ja som niekde vycitala, ze drozdie je dobre na svaly, tak som ho vytiahla z chladnicky a natlacila mojmu drahemu nasilu do ust. Isiel na nocnu a tam ho z toho chytili take krce, ze ho musel kolega niest na pohotovost na invalidnom voziku :))sa smejem, ale vtedy to smiesne nebolo, potom mu nieco pichli a preslo to...
No a tesne po svadbe sa s obruckou zachytil o klucku, skoro si prst odtrhol, dal ju dole a odvtedy ju nenosi,ani neviem, kde je...ale normalne bola vtedy pokrivena.
No a moj otec je tiez pripad, dal si obrucku do saka a po svadbe ho odniesol do cistiarne a obrucka skoncila ktohovie kde...
No a ja ked som bola mala som neznasala benzin a raz sme sli do Gelnice a mne prislo v aute zle. Bolo len dvojdverove a dokial babka stihla vystupit, tak ja som ogrcala ujovi cele auto(este dllllho to tam bolo citit:))No a teta zastala pri odpcivadle s takou studnickou a celu ma poumyvala, aj auto.No a ked sme boli na navsteve, zrazu zbledla,lebo si pri umyvani dala z ruky dole briliantovy prsten...uz sa s nim rozlucila,ale predstavte si, ked sme sli asi po piatich hodinach spat,prsten sa trblietal na tom istom mieste uz z dialky...Tie moje grcky museli riadne smrdiet, ked tam nik nesiel:))
No a ked som bola mala, sli sme na vylet na Janosikovu bastu a otec chytal s bratom motyle a pouzil na to aj sako, v ktorom boli kluce od auta...Hladali sme ich potom pekne dlho,ale sme ich nenasli a otec musel ist ako cierny pasazier vlakom po nahradne kluce a my sme zatial cakali v lese na lucke a na motyle uz iba zazerali...
No a ked...ale to az nabuduce.Bru nocku!