Mam AIDS

vierka

jej,mentolka,chcela by som vidieť,ako vešiaš tú práčku.a drží?drží?To musíš mať mať poriadne štipce.Cha,cha,cha...

andy

Ha, ze kriminalka, pod k nam moja, tu je to ako v nejakom horore-skladisko ako stvorene na vrazdu.Uz len vrah chyba,aj ked ja k nemu nemam moc daleko...vrrrrr.Vsetko ma boli, este musim vyvesit zaclony ale len tak na tri zabky,aby vyschli,ako u blaznov to tu bude...Vydrzat este pat dni...idem do vane,uz nevladzem, dufam,ze sa neutopim.MNam a tie hribiky by som si dala...fnuk,dufam,ze pri tejto makacke aspon schudnem!

mentolka

Mentolka hlasi prichod! Net nam ide ale nestiham sa vam venovat cukricky moje chacha cha.Dnes som hned po prichode z prace cistila asi 2 hodky hriby.Dala som asi 5kg do mraziaka a ostatne na sitko susit na povalu.A este som aj varila hribkovu polievka mniam.Teraz som akurat este dovesala poslednu pracku a stihla som aj ozehlit tri tony pradla.Idem si do postele citat casopis.V sobotu sa tiez chystame off.Bru noc broskynky moje:-))

nashira

ooo Andy ahooooj!!!!!!!
Sme skoro naraz pisali ...cha.Dufam ,ze bude nejaka dobra kriminalka .Mam chut na trosku napatia.

nashira

Vsetci su niekde dza...Mentolke asi nejde net . Sage je vo vlaku. Nellka na dovolenke.....hmmm.Tak hadam je tu priestor pre niekoho kto tu este nepisal ,ale nas cita....

andy

No ja by som uz prijala aj dazd aj chripku,keby som uz mohla lezat doma v posteli-cele dni balim a upratujem a periem zaclony a drhnem koberce, k tomu varim a zda sa mi,ze to nikdy neskonci, uz si prajem, aby sol aspon oktober!!!!To snad uz budem mat vsetky tie saky paky doma a vybalene.:(((

nashira

No aj nam by sa zislo prikurit,ale neviem kde ja si uz asi z toho vsetkeho prdnem a tak prikurim.Nic ine ma nenapada.Vierka len davaj pozor .Ta voda je otras sa nezda ,ale ma to silu.Dnes dojedame len to co bolo vcera + vifonku pre mna.Vecer chcem urobit zemiakove placky.Ale nechce sa mi rucne triet tak mi kamoska pozicia robota na to.Skoda ,ze nema aj robota co by mi toe placky obracal a daval na tanier a nosil do postele,aaaaaaaaaaale to by som uz vela chcela.No tak sa majte moje drahe.

vierka

tak u nás sa počas noci znížila,teda klesla hladina Popradu o pol metra.teraz znova začalo pršať.Ale v rodnej obci evakuovali cigánov na obecný úrad.Ráno som dostala hlásenie,že okrem jednej búdy,kde mal dotyčný seno,voda nezobrala nič.je to smutné,keď pozeráme na to,a nezmôžeme nič.veď bývame blízko pri" Popradke",a to ako to hučalo,bolo hrozné.Ešte som aj na syna striehla,lebo sa chcel ísť pozrieť na bunker,ktorý mali postavený nad riekou.som myslela že prídem o hlasivky,jak som zjapala.Už nech je po tom.No nič.majte sa .idem robiť brokolicovú polievku,kým mi malá spí.Zima je poriadná.Normálne mám ľadové ruky.neviem,či si neprikúrime do kachliačika.

nashira

Ahojte!
Tak aby bol proces zavrseny tak ma cestou z obchodu seklo v krizoch a boli to jak svina.Manzelovi zacal rast herpes na pere a v noci som dostala kramy.Krasna dovolenka.Andy ty to uz necitaj radsej tebe som pisala...chachachachacha.Neviem ci ma Pan tresce ,alebo skusa kolko znesiem.hahahahahahahahahaha

andy

Fuuu, to su na Sk take povodne? Vobec som nebola v obraze,lebo cely den som uz niekolko dni v tych blbych krabiciach a tu uz svieti par dni slnko...telefonovat uz nemozem a telku nestiham, tak som o nicom nevedela,az teraz...To mi je luto..Tu bolo tak hnusne predchadzajuce dni ,zatopilo behom par minut dazda podzemne garaze, ale trvalo to nastastie-taky prudky dazd-iba chvilu.Tak snad sa to pocasie zmeni k lepsiemu aj na Slovensku.
Sage, Prahu si uzi, ja ju milujem, prajem peknu dovolenku!