Dobre ranko zelam, aj ked vy uz mate vecer. pinky, ani na Slovensku to nie je az take ruzove, mamka potrebovala rehabilitaciu krcnej chrbtice a poistovna jej povedala (po tom, co si poistne plati x rokov), ze NIE. Dovolili jej prve dve kury a potom musela cakat stvrt roka, aby mohla podstupit dalsie, cize ked sa jej zacalo ulavovat, musela s tym prestat...Joj, vsade je to take o nicom. V USA mame zmluvu s poistovnou, ze za navstevu u odbornika sa doplaca 15 dolarov, inak vsetko na 100 percent preplacaju, kadejake drahe testy, magneticku rezonanciu a tak a je to velmi promptne, necaka sa s rakovinou na rezonanciu 3 mesiace...Na druhej strane treba mat aj plan B, lebo presne ako ty hovoris, ze v slobodnej Amerike je vsetko predrazene, kazdy si uctuje co chce, tak ja som doma poistena tiez, momentalne odhlasena, ale ked mi treba, tak sa prihlasim na aku dobu chcem a zaplatim si to. Vies, cloveku je jedno, ze su tu operacie a podobne drahe, pokym poistovna preplati, ale ked nahodou nie, tak aspon je moznost sadnut do lietadla a ist to riesit inde. Mnoho ludi tak ostalo uplne bez penazi - zistili im nejaku vaznu chorobu, poistovna sa zatala, tak ked clovek nechce skapat, tak si musi liecbu zaplatit za vlastne...Je to strasna predstava.
Pinky tie hribiky ti v dobrom zavidim, ja milujem hubovu prazenicu. Tu ani neviem, ci rasti huby, aj ked kazdy den v zahrade vytrhnem jednu divu:)
Hanka, aj ja sa pripajam k blahozelaniu k meninkam.