Mam AIDS

nashira

No dospela som k nazoru ,ze si musim prekontrolovat text kym ho odoslem....taka samozrejmost a ja stale na to kaslem a potom mam hanbu.

nashira

Tak Mentolka medzi nas prid enajskor v nedelu pisala ,ze ide prec na vikend....fnuk.Ja mam dnes nutene volno z brigady.Mala prist mam strazit deti a vcera zacala mat vyhovorky ....ziadna istota tak som to musela odriect.Je to na prd ona jedina je funkcna stara mama a aj to nieje na nu spolah.Odkedy mala porazku strasne sa pozoruje uz cela rodina vidi ,ze je to psychickeho povodu.Minule ked sme tam boli tak chcela aby sme opílili ceresnu,ale ta ceresna ani nieje jej je to jej brata vsetko u starkej.Vsetko by sa dalo keby neboli narusene rodinne vztahy z casti pre mamine spravanie.A tak stryko jej zakazak pilit konare.A nam dovolil.No hroza....tak najskor sme chceli,ale ked tam prisla ona zacala naliehat a ukazovat ,ktore si ona mysli ,ze by sa mali spilit.Muz zliezol z ceresne a povedal ,ze odchadzame.Ona zurivo zobrala velky rebrik a zacala ho opierat o strom.Rebrik sa uz sam o sebe ohybal a tak mala zacala plakat ,ze ona ma starku rada,ze nechce aby sa jej nieco stalo.No a my sme len pozerali na nu v soku co ju za amok pochytil a radsej sme odtial odisli.No a mama ma 90kg a asi 165cm ....No a ked sme najblizsie prisli tak po zemi boli poodpilovane konare a na nich zahnivajuce ceresne ....chcela tie konare opilit najme aby sa popapali tie krasne dozret ceresne.Je to smutne aj smiesne zaroven....aj do placu.Mamu som rada,ze mam ,ale neviem jej pomoct a je to tazke s nou.Potom aj ja neviem sa k nej spravat tak ako by som chcela...Tak a mate moju SPOVED.pappapappap

sage33

hiiiiiii, prave priniesol ujo, asi brigadnik nejaky balicek stvorcoveho tvaru od Mentolky Mentolovej. ideme pozriet, ci pocuvat :-)))
DAKUJEME

sage33

z bravcoviny brokolicovy nakyp? hmmm, zaujimave, napis recept :-)))
palomino, neber to tak, tu kamosku s babom. pride aj tvoj cas na babatko a potom ti nebude clivo za niecim, co bolo. kazda matka mi da za pravdu, materstvo je nadherna vec, ja prezivam druhe detstvo teraz s nasimi detmi. dnes sme sa tak blaznili so synom, v obchodaku na mna volal zdrobnelinou mojho mena, tak si ludia mysleli, ze sme mozno surodenci, alebo bratranec so sesternicou, neviem. kazdemu je obcas luto za tym, co bolo a co nevratis. chapem ta, je to tazke, okrem manzela tam nemas nic srdcu ozaj blizke. ked budete uz rodina s detmi, budes to vnimat inak. budes im venovat cas a energiu. citim, ze odkedy som sa stala matkou, zmenila sa moja upatost z rodicov na upatost na deti.

palomino

sage33 nakoniec som zo svinky uvarila brokolicovy nakyp:) Nic ma nenapadlo z tej bravcoviny.
Tak mi je velmi clivo, mam kamaratku, s ktorou som travila vela casu od siestich do devatnastich rokov, ona sa potom prestahovala za pracou do BA a ja som potom odisla este dalej. Caka teraz babatko uz o 2 tyzdne ma termin, ozvala sa mi az po troch mesiacoch, poslala mi fotky s bruskom, ja som sa tak rozplakala a rozcitlivela, lebo som si spominala pri tom na to, ako sme boli male a pubertacky a co sme spolu zazili a je mi tak tazko pri myslienke, ze to uz nikdy tak nebude...A teraz uz to dievcatko bude matkou. Zrazu je vsetko ine, jooj, ako by som chcela posunut cas, je mi velmi clivo. Chcela by som ist domov, skoda, ze sa neda tento rok. Ani na svadbe sme si neboli:(((

sage33

palomino, tak co si napokon uvarila zo svinky?
ja som minule vytiahla bravcove z mraznicky, stale sme robili len kuracie. cuduj sa svete, malemu tak chutilo masko, ze sa ho nevedel dojest, pytal si na trikrat, este aj na veceru.
my sme dnes boli v nakupnom centre, hlavne maly sa tam vysantil, vyskusal vsetko mozne aj nemozne, bolo skarede pocasie, tak sme aspon boli pod jednou velkou strechou.
kto sa to tu pytal na pani ucitelku? :-)
spravne je visiet, a spravne je objimat.
maly je vo vani v plavkach a plaveckych okuliaroch, idem pozriet ci sa netopi... teda ani nie vo vani, v detskej vanicke.

palomino

Poradite mi, co varit z bravcoveho masa? To je jedine maso, co mame, okrem kuracich kridel...Sme na tom uz dost biedne aj v chladnicke, cez vikend uz musime nakupit.