Mam AIDS

vierka

ja už mám deti doma z prázdnin.Rožky mi za ten čas odrástli,ale začali rásť nové.Nashi,keď pôjdete na budúce ku Sage,zastav sa po ceste u nás.Či ste išli spodnou cestou z Popradu?My by sme mali ísť niekedy v auguste do Čadce ,tak sa stavím /my/ pri vás.

andy

Neboj, rozchodi to:)))Ja ich tiez stiskam, ked ideme domov a okolo nas samy kamion:(((To sa trepeme 900km, tak vzdialenosti ako Ba-Ke sa mi uz zdaju male.Pamatam,ako sme raz stvrdli na dialnici v zime,cakali sme potom 5 hodin-cesta trvala 20,muz uz pomaly zaspaval,same naladie,sneh-fuuuj,bolo to hrozne.Ked sa to konecne pohlo,kamionisti sa zacali ako blazni predbehovat a casto sme boli tak,ze pred nami kamion, za nami kamion a aj zboku,ako sa obehovali-dodnes mam z toho nocnu moru a vacsinou sa snazime chodit v nedelu. To som ale optimisticky naladena:))Nashira, dufam, ze posles foto:))),nech mozeme pochvalit a ticho zavidiet:)))Ja uz tiez musim ist robit nieco s vlasmi,mam ich uz dlhe(aj ked ich mam kratke;)),tak mozno zajtra...

sage33

heeej, nashira je cacana, aj bude cacana. ale dnes ma svalovku na sedacich svaloch, ked ich vcera tak stiskala :-DDD.

andy

Cauko Nashira, no konecne si optimisticky naladena :)), som rada, ze si mala pekny vikend. Z tej cokolady si nic nerob, inac aj ja som pribrala asi pol kila ,ale idem to napravit- ja sa zase ladujem z toho, ze krabice pribudaju a ja rozmyslam, ako nafuknut auto,nech sa to tam zmesti :)))
U kadernicky drzim palce, urcite budes cacana :)))))))Pa!

nashira

Tak bre ranko!!!!!
Prave tlacim cokoladu do hlavy uz som zjedla skoro celu.Jedavam inak na ranajky skoro vzdy ovocie,ale prislo to tak samo.../som pred../Idem ku kadernicke na 9:00 tak sa tak tesim dufam ,ze to dopadne dobre.No a prsalo jak blazon vcera ked sme isli od Saginky tak som len ritku stiskala.Vcera sme tam boli uz skoro cela rodina ja+manzel a maly....bolo uuuuuzasne.My sme naozaj troska blazni aj s muzom sadneme do auta a ideme sme si hovorili ,ze pojdeme do Popradu a uvidime ako to budeme citit dalej.Manzel ma babku tam kde byva Sage a zistili sme ,ze babka byva nedaleko Sagulky...cha.No super tak sme auto nechali pred Sagovcami a sli sme vsetci spolu ku babke a Sagovci nas tam odprevadili.Po navseteve u babky sme sa opat vratili ku Sagovcom a tam sme sa osprchovali vsetci napapali a dali si cafe...nam.Pekne to bolo.Som stastna.

mentolka

Ahoj tak uz sme home,prisli sme vcera neskoro vecer.Dalo by sa povedat ze z vlaku rovno do postele s kratkou zastavkou vo vani :-))Tak nam bolo fajn,vikend strasne rychlo ubehol.Deti sa vyblaznili,vselico sme pozazivali...uz sa tesim kedy si to zopakujeme.Teraz sa zas tesim ja co pozazivam dnes v praci v praci :-(( Este som sa nestihla aklimatizovat.Pekny cely tyzden vsetkym papá

palomino

sage, dakujem za tvoje povzbudive slova. Ked sa stane nieco pekne, alebo prave naopak, vzdy mi pride tak luto za nasimi a tak. Neviem, preco na Slovensku porusili skolky a jasle (a zda sa, ze i v Cechach). Ved sme tam vsetci kedysi chodili.
nashira, mrzi ma, ze tvoja mamka je na tom psychicky takto. Musi to byt pre vas tazke. Esteze si nieco neurobila, ked pilila tie konare sama.

sage33

jaaaj, dnes bol zase den plny prekvapeni. poviem vam, neplanujte si veci, jednoducho ich urobte! musi sa ucit od nashiry. pekne bolo, zaujimavo. nas maly bol nadseny. on proste lubi tetu nashiru.

sage33

mna minule kamaratka rozosmiala, zije v brne a ma male babatko, vravela ze ma problem s jaslami a skolkou, vsade je ovela vyssi zaujem ako kapacita. ja to velmi doverne poznam, ym tu mame presne ten isty problem, uz som vravela, ze do skolky treba davat aspon 3 prihlasky, ako na vysoku skolu. a kamaratka mi pise, ze ako mi je dobre, ze tu mame aspon starych rodicov, ktori sa mi mozu postarat o deti :-DDDDD tak toto ja tiez nepoznam, nemam ich tu. mam akurat opatrovatelku, ktorej platim, nehovoriac o uzasnej (ne)ochote. nehovoriacc o tom, ze ja som si musela skracovat pracovny cas, alebo brat dovolenku, lebo opatrovatelka potrebovala ist na kozmetiku, alebo podobne veci, ktore by v klude stihla do vecera trikrat....
a co som nestihla v praci, musela som dobiehat doma, vacsinou po polnoci...
andy, toto ja neznasam, sedenie na operadle, hojdanie sa na zadnych nozkach stolicky.... ale zakaz detom...

andy

Jajaj, dobre to poznam Nashira...Ked musis niekde ist a nemas kde nechat dieta. Svokrovci byvaju 60km a nasi 330km od mesta kde byvam, tak som si vzdy musela poradit sama. Pamatam, ako som musela absolvovat kurz, trval denne do takej siedmej vecera. Dcera byvala doma sama, muz bol pracovne mimo. Myslela som si, ze uz ma dost rozumu -mala 10, no dodenes mi preleti mraz po tele, ked si spomeniem, ze sa strepala zo stolicky. Nudila sa a neviem ,co ju napadlo, sadla si na operadlo stolicky a prevazila sa, nastastie, bolel ju iba trosicku chrbat, ale mohlo to dopadnut ovela horsie. To som ale nahodila temu...
Peknu nedelu!