Mam AIDS

mentolka

Nashi tak si ho pekne opatruj,var mu cajicky a hlavne ho ohrievaj v posteli :-)))Vlasy mas super,pristane ti takato farba,neviem si ta predstavit blond alebo ine divoke variacie.Toto mas naozaj pekne.Ja vam poslem fotky,ale kvalita nieje bohvieaka.

nashira

Ahojte!!!
Tak ja mam doma maroda .....sakra to je dovolenka.Sme si mysleli s manzelkom aky krasny tyzden nas caka....fnuk .Ma teplotu 39 a uz berie aj antibiotika som ho vyhnala ku doktorke na obed a dobre som urobila.Ked si clovek uvedomí,ze nam tak vychadzaju 2 tyzdne vkuse dovolenky my to mame rozdelene jul -august tak je to smutne.

andy

Nashira,ak budes mat cas, tak mi to prosim posli na moju adresu, lebo Sise nic nedoslo a ona ma tych adries asi pat, no pozerali sme a nic a ja som taaaak zvedava:))

vierka

Si peknučká.Sekne ti takáto farba a melírik k tomu.Aj ja som mala voľakedy také.ja som prešla už hocičím,vzhľadom na to,že segra sa na mne učila.Z dlhých vlasov mi postupne každé dva týždne strihala až na úplne krátke.A o farbách nehovoriac.Ale teraz som najspokojnejšia.

nashira

No ahojte cacanky!!!
No stale lepsie mat peklo na hlave ako v hlave ,alebo byt rovno v pekle ha.No a co potom takí co maju maslo na hlave...chachachachachacha.Uz som poslala fotky.Andy tebe som posielala na sisinu,lebo tu som mala este na gmaily z monulosti teba mam na yahoo tak sa mi nechcelo klonovat to.No ak by nedoslo tak ti poslem z yahoo.Mentolka ak niesi fotogenicka tak sa tym netrap ja som fotogenicka ,ale co mam z toho z toho neschudnem...hahahahahah.A je to potom take ked som na fotke krajsia ako v skutocnosti.No ,ale Sage moze uz posudit lepsie.A este k tym fotkam .Neposlala som z kazdeho uhla ,lebo nie z kazdeho uhla je to cacane.Takze tak.Pekny den!Inak my tu mame chladno ,ale slniecko svieti tak uvidime co z toho bude.papappapapappapapappaap

sage33

mentolka, preco su tie fotky zo ziliny na zaplakanie? azda nie pre teba?
ja vravim, ze mna treba vystrihnut z kazdej fotky, aby som ju nepokazila.
no, napinala nas nashira s tym novym ucesom, ja som napokon dostala dve, teda z dvoch roznych uhlov - jednu som nazvala "nova nashira" a druhu "peklo na hlave". nashi, dufam ze som sa ta nedotkla, tak ma to nejako napadlo :-DDDD.
papapa, pekny den.

mentolka

Nashi posli tie fotky z kazdeho uhla
som zvedava :-))) Ja som sa fotila s detmi v Ziline a ked som doma videla tie fotky...na zaplakanie.

mentolka

No ja som v nedelu cestovala cez Kysucke Nove Mesto,ale Hanku som nebola pozriet,neviem totiz adresu ale mala som tam hodinu cas a intenzivne som na nu myslela.Dalsi vikend sa tiez chystame prec a pojdeme tadial.
Teraz idem do prace,este dam rannu sprchu a fŕŕŕ.

nashira

Ahojte!!!
Tak uz som po obede a bol fajny...spagetky s parmezanovou omackou a este som na to oprazila na cibulke papriku a sunku...no mnam.Vierka u mna si vitana a bude zase adrenalin...cha.Telefon aj presnu adresu ti poslem mailom.a poslem vam aj novu moju hlavu ...chachachachacha.Nic vam teraz nepoviem ,lebo uvidite same..cha troska napatia.Som sa nafotila pre vas skoro z kazdeho uhla.Poobede pride kamoska tak utekam robit este nejaky ten rychlo-dezert.Pekne popoludnie.A Hanka nam tu chyba stale ...dufam,ze uz bude coskoro medzi nami.