ahojte vsetky, ako sa mate?
my sme dnes mali vybavovaci den, u lekara s malou na kontrolnom vytere, ja na zubny RTG (dostala som ho na CD, mentus poslem ti ako vdaku za tie od teba? :-DDDD)
ozaj, mentolka, dufam ze tvoj smutok je uz miernejsi, neostava nam nic ine, len zmierit sa s tym, ze uz nestretame ludi, co sme radi stretali... a pomysliet si vzdy v dobrom na dotycneho. mentolka, a co sa vlastne stalo tomu chlapikovi? mal nejake zdravotne tazkosti, v takomto mladom veku?
poslala som vam na mail nejake foto z nasho vyletiku kratuckeho. mame ich dost vela...
nashira neviem ci zijes, ale dufam ze ste v poriadku a ze je manzelik uz OK.
my sme sa teraz pekne vyblaznili vonku, aj so susedovie detmi. vsetky sa na mna vyvesali a robila som im kolotoc.
a vierka co ma nove? co sa prave zavara? len ci to aj vsetko zjete. ako dobre ze nam netreba zavarat. nemame zahradku, a vlastne u nas sa nejedia kompoty vobec, kysle uhorky azda dvakrat do roka, aj to skor na chlebiky a do salatu a dzemy tiez nikto nepapa. my robime vzdy k jedlu zeleninkovy salatik.
brrrr, mala je vykupana, v pyzamku a nechcela zaspat. uz viem preco - smrdi to a je to schovane v pred momentom cistej plienke. co je to? kto uhadne?