Mam AIDS

mentolka

Dnes pridem z prace...doma nikto...nazriem do kuchyne... na sporaku tri hrnce.
V prvom knedle,v druhom masko... otvorim treti a kôprova omackáááááááááááááááááááááááááááááááá.
Som blazená áách. :-)))

mentolka

Pripajam sa k vierke,aj ja som aktivna pozieracka zavaranych uhoriek.Tie musia byt vzdy.Ine zavaraniny ani tak nie,sem tam detom skor mandarinkovy kompotik a do kolacov obcas tiez zavaraninku.Ale napr.calamady a zavarane hriby na kyslo to je slast pre mna.Sage preboha tie fotky z prahy - nebala si sa ze ti maly spadne do vltavy? Sedel tam tak na tom muriku strasne nebezpecne az isla na mna hroza.Nebali ste sa ze moze padnut?

vierka

už sa nič nezavára.aspoň zatiaľ.na jeseň ešte jablká a tot vsjo.Džemy nerobím.Tie kupujeme sem tam.U nás nesmie chýbať marhuľový kompót alebo kyslé uhorky.To sme chorí,keď nemáme.Nejako neobľubujeme zeleninové šaláty.Tak dvakrát do roka to zvládneme.je to chyba,však?asi preto tak vyzerám ako vyzerám.no,dám si nejaké meditácie o šalátoch...

sa

ahojte vsetky, ako sa mate?
my sme dnes mali vybavovaci den, u lekara s malou na kontrolnom vytere, ja na zubny RTG (dostala som ho na CD, mentus poslem ti ako vdaku za tie od teba? :-DDDD)
ozaj, mentolka, dufam ze tvoj smutok je uz miernejsi, neostava nam nic ine, len zmierit sa s tym, ze uz nestretame ludi, co sme radi stretali... a pomysliet si vzdy v dobrom na dotycneho. mentolka, a co sa vlastne stalo tomu chlapikovi? mal nejake zdravotne tazkosti, v takomto mladom veku?
poslala som vam na mail nejake foto z nasho vyletiku kratuckeho. mame ich dost vela...
nashira neviem ci zijes, ale dufam ze ste v poriadku a ze je manzelik uz OK.
my sme sa teraz pekne vyblaznili vonku, aj so susedovie detmi. vsetky sa na mna vyvesali a robila som im kolotoc.
a vierka co ma nove? co sa prave zavara? len ci to aj vsetko zjete. ako dobre ze nam netreba zavarat. nemame zahradku, a vlastne u nas sa nejedia kompoty vobec, kysle uhorky azda dvakrat do roka, aj to skor na chlebiky a do salatu a dzemy tiez nikto nepapa. my robime vzdy k jedlu zeleninkovy salatik.
brrrr, mala je vykupana, v pyzamku a nechcela zaspat. uz viem preco - smrdi to a je to schovane v pred momentom cistej plienke. co je to? kto uhadne?

vierka

ahojte .ja zaváram a zaváram,až sa mi sníva.smutná tu téma nastala.najradšej by si tam nešla,mentolka,však?poznám to.No smutné,že sú ľudia tak sprostí,a nevedia rozoznať opilca od človeka,ktorému nie je dobre.

mentolka

Ja som dnes cely den mimo (myslim myslou)
Vcera vecer nam zomrel sused,taky dobry znamy a kamarat v jednej osobe.Mal 36 rokov a ked sa vracal z obchodu tak odpadol a lezal hodinu na chodniku a nik si ho nevsimal lebo ludia mysleli ze je to ozran.Tak sa nakoniec zadusil,zapadol mu jazyk. Je mi to strasne luto,bolo to velke dobracisko ktore nam x krat pomohlo a s ktorym sa dalo vzdy podebatovat,vecne dobre naladeny,usmiaty...Tak poplackavam,aj v praci som posmrkavala,v stredu idem na pohreb.

nashira

Dievcata moje ,tak manzelovy je stale zle .Teraz zasa spi.Bolelo ho brucho a stale ma cervene oci hrdlo uz pomaly prestava boliet,ale len lezi.Uz som sa aj bat zacala.Z prace mu volali ci by nemohol doma nieco na pc urobit by som ich odstrelila najradsej.No odmietol to to je jasne.Casto byval chory aj cez rok ,ale vzdy to prechodil a myslim ,ze toto je odplata za to.Uz by sa to mohlo skoncit.Ja niezelen som si neoddychla ,ale aj som viac unavena ako inokedy.Asi je to moj osud neodpocinut si nikdy...chachachachachachacha iba v dome vecneho odpocinku chachachachachacha.Pa hviezdy moje jasne!!!

nashira

Ahojte moje!!!
Temu bezdomovcov uzavrem ja gulasom sice nie gulasom pre bezdomovcov ,ale pre nasu rodinu.Uz som ho davno nevarila tak dufam,ze z toho nieco bude...Receptov mam asi 5.Ale neviem kolko asi trva kym zmakne hovadzina.....dufam,ze to nebudem varit do zajtra.tak drzte palce at se to povede!!!!!