Mam AIDS

nashira

Ahoj Sonusa!!!
Ja som herpes nemala nikdy ,ale manzel ma pravidelne .Hned na zaciatku si to zacne potierat olejcekom jeho presny nazov je Australian BodyCare Tea Tree Oil.je to taka mala flasticka maju ju v lekarni 7.5 ml.Teraz to pozeram a napisem ti aj www.australian-bodycare.com Jemu to najviac zatial pomohlo v urychleni liecby.

sonusa151

Awojte.mam dost velky problem s herpesom.Noo alebo herpesmy lebo stale ked sa mi urobi jeden, thak o niekolko minut sa mi urobi dalsi..alebo dokonca aj dalsie...je to neznesitelne...bojujem s tym skoro stale ..stale ked som bola na kupalisku.prisla som domov a uz som ho mala...bolo to neznesitelne..akurat dnes rano som sa zabudila mala som jeden na skoro celej hornej pere vyzeram strasne ako nejaky kacer..noo o niekolko minut sa mi urobili ete tri dve na spodnej pere a jeden na brade...je to hnusne a strasne neprijemne...hanbim sa ist normalne k priatelovy...co mam s nimi robit aby som sa ich zbavila?uzivaj aj rozne tabletky B kompley Pyrindotanx alebo nieco take..ale zha sa mi ze mi to vobec nepomaha..poradte mi nieco Prosim lebo ja som uz fakt velmi zufala.....Dakujem uz vopred-..

andy

No utekam do lesov, lebo manzel uz nadava;(((Prve co sme tu spravili-hned po obede, sme naskifovali na internet;))Tak ideme dychat nas cisty vzduch a pohladat nasmu "synacikovi"nejakeho kamosa,lebo sa hned po prichode zamiloval do psej kolegynky a stale ju hlada a knuci,juuuj, bude zabava...koncim svoj monolog papapapa

andy

Pozerala som ,ci je tu napojeny SKYPE, ale nie je, skoda, tak sa budem ozyvat tu,alebo cez e-mail, papa Nashirka a z tych zranic si nic nerob, ja mam teraz tiez srotovacie obdobie/cakam svoje dni, tak ladujem piate cez deviate)

andy

Ahojte babky, tak sa ozyvam po dlhsej dobe. Uz mame jednu izbu vymalovanu, no akosi to ide pomaly. Momentalne som na dovolenke, tak tu mam aj pristup k internetu, a hned ho aj vyuzivam .Nashira, mas velmi zlatucke deticky, velmi sa nam pacili,som rada, ze som ta videla, hoci len kratucko. Ked sa zabyvame a poludstime byt, tak dufam dobehnete, lebo zatial to mame stale ako na bojisku. Dcera mi z toho prachu doma chytila alergiu(nadcha, kychanie, svrbenie nosa a oci), museli sme jej kupt lieky, snad jej zaberu. Tak sa majte zatial krasne a uzivajte si to s detickami, lebo cas leti velmi rychlo a ani sa nenazdate a vyrastu...

nashira

Ahojte moje!!!
Tak dnes som mala zase fajn adrenalin....chichichichichi.Mala som tu cest podat si ruku a cmuknut Andy....Som taka vesela ,ze vas mam.Je to take uzasne ,ze sme sa tu stretli a preslo to do takychto vztahov.no super pocit to je. este sa tesim ,ze stretnem zvysok ak sa podarí....íííííííííííííí.Inak mam dni zranice a som uz z toho aj celkom unevena .To jedlo cloveka zlozi len by som spala...hlavne v noci...chrrrrr.Sa smejem ,lebo maly v noci ordinuje a stale nas budi.No co uz osud matky .pekny den vsetkym!!!Nashirica

palomino

Mojej kamaratke z detstva sa 9.8. narodil chlapcek. Ma 4050 g a 51 cm. Huraaaaa. Uplne vyzera ako jej manzel. Take velke babatko. Uf, som rada, ze vsetko dobre dopadlo. Som uplne vo vytrzeni. Nemozem uverit, ze uz je velkou mamou...Mala uplne bezproblemove tehotenstvo, nikdy jej nebolo zle, porod velmi rychly. O desiatej rano ju manzel zobral do porodnice, o siedmej prva davka epi, o pol desiatej druha, o 22:40 zacala tlacit a 22:45 sa narodil.

palomino

sage, keby som priberala tolko, kolko zjem, mala by som v pase 100 cm. Ja jem take porcie ako manzel a casto:)
Este to necham v chladnicke, hadam to sedem dni vydrzi tam trcat.

sage33

palomino, nic nezmrazuj, radsej si naloz normalnu dospelacku porciu na tanier. si strasne chudulinka a raz ta ten vietor niekam odveje.
praveze kapusta a mlete maso sa mozu zmrazit, len aka bude ta kysla smotana po rozmrazeni, to neviem. vsak skus. ja davam do mraznicky vsetko, co sa nezje, este aj kapustnicu sme tam mali. ak zabudnem hodit do mraznicky, tak na stvrty, piaty den vyhadzujem z chladnicky....