Mam AIDS

nashira

No urcite mi ver.Ja som zavidela tym co nemali.Ja od zaciatku zakazdym.Prvu som kojila 11mes. druhu 6mes. a maleho 8mes.

palomino

nashira, hej? Niektore nemaju menzes aj rok...No ved kazda sme ina, ale ona o tom nikdy v zivote ani nepocula, zeby to tak vobec mohlo byt...

nashira

No o tom kojeni to hadam mozem pridat svoj nazor aj ja matka troch deti.Ja som kojila od zaciatku vsetky 3 deti ,ale menzes som mala ako hodinky sestonedelie skoncilo a uz to slo.Je to individualne u kazdej zeny inak.

palomino

Ahojte dievcata, dakujem za psychicku podporu, uz potom bolo dobre, ale ja som sa normalne usmievala, ze aky bol namrzeny, ze nemal poskytnute sluzby:)
andy, v tom mas velku pravdu, ze sme natrafili dobre na susedov, hej, vsetky su Americanky a presne aj moj manzel hovoril, ze su aj taki Americania, co maju cudzincov za nic...
Dnes isla jedna suseda kupovat darcek pre tu sprchu, co ma dnes susedka a prisla sa zastavit, ci nepotrebujem aj ja kupit, zeby ma vzala. Velmi mile od nej. Tak dnes o siedmej idem na tu sprchu.
Viete ale ako dobre padne, ze hoci som najmladsia, robim im poradcu? ide o take hluposti, co by vedel asi hocikto u nas na Slovensku, ale ja som napriklad naucila susedu (co je tehotna), ze treba pouzivat avivaz, lebo sa cudovala, ze jej pradlo nevonia...Alebo sa strasne cudovala, ked som povedala, ze ked bude pravidelne kojit, nebude mat menzes (je tak, vierka?)...Ti ludkovia sa tu maju od nas spoza oceanu toho tolko ucit. Ja vzdy hovorim, ze som pysna na to, ze som Slovenkam, manzel tiez, ze je rad, ze nie je American, oni vedia len odtial potial...Rozhlad maju maly, my sme narod vsestranny.

andy

Ahoj Palomino, neurobila si nic zle. Muz nech je rad, ze sa s tebou susedky bavia, neviem, ci su americanky, ale mohli tam byvat aj nejake namyslene, ktore neberu cudzincov medzi seba. Myslim, ze ani on ti nesedi pri zadku, ked varis, peries, zehlis...taka zena toho ma tiez dost a tiez by sa jej hodilo, keby jej muz priniesol kavu, aspon raz navaril...Ved dve hodinky nie su tak vela, tak naco si kazit den hadkou pre nic.

nashira

Palomino vobec si nevycitaj . Ja na tom nevidim nic zle , ze si bola so susedkami.No a nabuduce sa o tom porozpravate dopredu kto aku ma predstavu o spolocne stravenom dni takymto sposobom.Mozno si sa ho mohla opytat ci by mu to vadilo ,ze by si si urobila program sama kym on bude na streche.On to nemusi mysliet zle a ani u teba to nieje nic zle ked chces byt so susedkami.

palomino

Hm, akurat som dostala od manzela "vyzrat". Zobral si z roboty pol dna volna, aby mohol robit na streche. Ja uz mala takmer poprane, kym on prisiel, dala som mu jest a isiel na strechu. Potom som sa prechadzala zo susedkou, stretli sme aj druhu, pozvala nas k sebe domov pozriet, ako vymalovali...Nakoniec z toho boli dve hodiny mimo domu, stale som na manzela myslela a videla ho robit na streche. Ked som sa vratila, spytala som sa ho, ci je hladny. Odsekol, ze je. Tak som mu urobila jest a zavolala ho dolu. Iba mi odsekaval a hovoril, ze naraz sa susediek neviem odtrhnut, ze nech s nimi som, ale nie vtedy, ked on si zoberie volno, aby robil na streche a potom musel schadzat robit si jest, ze tym straca cas...Tak teraz neviem, ci sa mam citit previnilo, alebo si mysliet, ze som ho prilis rozmaznala...Ja som sa teda previnilo citila, ze sa prechadzam a on robi, ale ved na strechu nemozem ist s nim a keby som videla, ze schadza, hned by som za nim sla...Povedal, ze som sa mala aspon opytat prist, ci nechce jest...Kurnik, tak ako sa mam citit?

sage33

ozaj, vierka, ako bolo dnes v praci? uz urcite sladko spis, ale dufam ze sa ti dobre darilo a ze ta hned neprivitali nejake rozhorcene pacientky...

sage33

som stastna, ze ani neviem, co je dobre na herpesy. ale ako pise nashira, cajovnikovy extrakt je velmi dobry na viacere neduhy.
nellka, este stale nemate ten notebook v poriadku? uz by si sa mohla ozvat....
a, samozrejme, myslim aj na hanku, dufam ze sa im dobre vodi a manzelovi je uz lepsie. drzte sa!

palomino

sonusa, asi mas nieco s imunitou...Mne pomaha Zovirax, ked sa da ihned na svrbiace miestecko, ked zacina hrbolcek, za dva dni je po herpese, ani sa nevytvori...Kupaliskam by som sa na tvojom mieste vyhybala, tam clovek moze vyfasovat kadeco, najma ked ta imunita je znizena. Pobyt na slnku tvorbe herpesov tiez neprospieva. Skus si kupit aj naplaste na herpes, nezabrani to ich vysevu, ale aspon ich nie je vidiet a rychlo sa zahoja, da sa na to naniest aj ruz...