Ahojte dievcata, dakujem za psychicku podporu, uz potom bolo dobre, ale ja som sa normalne usmievala, ze aky bol namrzeny, ze nemal poskytnute sluzby:)
andy, v tom mas velku pravdu, ze sme natrafili dobre na susedov, hej, vsetky su Americanky a presne aj moj manzel hovoril, ze su aj taki Americania, co maju cudzincov za nic...
Dnes isla jedna suseda kupovat darcek pre tu sprchu, co ma dnes susedka a prisla sa zastavit, ci nepotrebujem aj ja kupit, zeby ma vzala. Velmi mile od nej. Tak dnes o siedmej idem na tu sprchu.
Viete ale ako dobre padne, ze hoci som najmladsia, robim im poradcu? ide o take hluposti, co by vedel asi hocikto u nas na Slovensku, ale ja som napriklad naucila susedu (co je tehotna), ze treba pouzivat avivaz, lebo sa cudovala, ze jej pradlo nevonia...Alebo sa strasne cudovala, ked som povedala, ze ked bude pravidelne kojit, nebude mat menzes (je tak, vierka?)...Ti ludkovia sa tu maju od nas spoza oceanu toho tolko ucit. Ja vzdy hovorim, ze som pysna na to, ze som Slovenkam, manzel tiez, ze je rad, ze nie je American, oni vedia len odtial potial...Rozhlad maju maly, my sme narod vsestranny.