Mam AIDS

palomino

sage, to bolo zlate, ze vidis acko, ale si kratkozraka:)
nashira, mas nejaky antacid, daj si, prejde ti, ked ti je blbo od zaludka. Muza pretoc na bok, nech ti nechrape do ucha.
Tu je take krasne leto. Aj doma je tak pekne, teplo, ale nie vlhko?
Ja som dnes mala celkom fajn popoludnie, manzel sice uz od rana objima komin (chudak), neviem, ci caka na bociana, ci ho odhana, ci co:) Bola som sa prejst s najblizsimi susedkami, s tou tehulkou a este jednou, boli sme s nou aj 4. jula na ohnostroji. To su take perfektne zenske. Si predstavte, ze ta druha mi doniesla kolaciky, co rano piekla. Neviem, ci sa to zda aj mne, ale vypukol nejaky "baby boom". Herecky rodia alebo su tehotne, kamoska z detstva mala dnes termin porodu (asi ale este nerodila, neprisiel mi email), suseda je tehotna, dalsia rodila vo februari a dalasia, co ma 9 mesacne babo je mesiac tehotna...Ma velmi krasne dievcatko, s dvomi zubkami je zlatucka. Joooj, len nech mi neukazuju tie pekne deturence, este ja budem chciet. Dnes mi dosla ta taska na plienky, dorucil ju spravne mne, je ozaj velmi pekna, elegantna, prakticka, umyvatelna...Ja si ju necham. Manzel vravel, ze ked obchod pride na to, ze vlastne ta prva bola dorucena, budu pozadovat, aby som druhu poslala nazad, ale ja som im vravela, ze som na nete citala, ze to vraj bolo dorucene, ale mne to neprislo, tak hadam mi ju nechaju:) Nechcem byt lakoma...Dam ju do skrine a raz sa hadam zide.