Nashira uz vari hribovicu,az sem citim hmmm rozvoniaváá.
Vierka ani som nezaregistrovala kedy si pisala ze ides do prace.A co ides robit,povodnu profesiu? Tak drzim palceky nech sa ti dari a nech prezijes krasny pracovny den.A kto ti bude bavit malu?
Palomino neviem ci sa da mrazit kolozvarska,ale rdsej poroznasaj susedom,nech ta chvalia aka si sikovna kucharka a mozno nabuduce oni donesu nieco okostovat tebe .-)))
my mame cirkus kazdy den priamo doma ...
vierka, po akom dlhom case ides do prace? trenuj dnes este s detmi pichanie injekcii, my trenujeme pravidelne. ja ked omdlievam z neporiadku, co za dve minuty spravi syn, hned pribehne s lekarskou taskou a dava prvu pomoc.
ale ked sme dnes v knihe citali o zamestnaniach, tak sa ho pytam, ci bude hasicom, ucitelom alebo lekarom, povedal, ze bude ZBOJNIKOM!
premena, trvalo mi, kym som pochopila o co ti ide :-DDD
uz sme ziadali admina o premenovanie temy, ten sa vsak nevyjadril.
dakujeme vsetky za pochopenie.
Zzelam uspesny hubarsky lov, co hubobranie?:) U nas (u nasich) uz hubarska sezona skoncila, ocko ulovil 200 hribov a tesi sa na jesennu sezonu.
Chcela by som sa spytat - mohla by som kolozvarsku zmrazit? Furt urobim malo a tentoraz je toho vela, jedli by sme to tyzden, bud to budem musiet rozniest susedom, neviem, ci kapustu a mlete maso mozno mrazit. Poradte, ak viete.
no dnes u nas vypukla ponorkova nemoc. my, co sme zvyknuti vacsinu dna travi mimo domu, sme cely den zatvoreni doma ... hlavne deti uz nic nebavilo, vsetky hracky uz boli vsade, uz sme boli pirati, futbalisti, lekari, pozerlai sme von oknom na auta, mraky aj mlaky..... konecne je vecer. ale aspon sme co-to doma porobili. a vy ako?
mentolka, hrdinka roka, a co tvoja torta? podarila sa?
mentolka, este chvilku, a uz je z teba babica :-DDD.