Mam AIDS

nashira

Aj ja si myslim ,ze Dara to uz nieje nic moc.Tak som sa uz posalkala a idem off.Pa vsetkym bru nocku a tebe Palomino ....hm hm hm hm co to je u vas teraz?Tebe prajem pekne to co je u vas teraz...papappapapapappa

palomino

Ahoj nashi, yak krasne ta Darinka niekedy spievala. odkedy sa z nej stala Dara a zacala s tymi odtrhovackami, nic moc. Skoda toho.

nashira

Ak naaahodou ak naaaahodou ak nalaaada nahodou pride k nam....la la la la la la .co chcete mozte si priat....ak nahodou...tralalalalalalalalallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

nashira

No a mam naladu si pisat ,ale nemam s kym....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmh.Mam teraz taku retro naladicku och mlaaaaaadi www.youtube.com

nashira

Ahoje moje!!!
Troska zmenim temu.Dnes som videla tricko s napisom.Niesom perfektna..no miesta som dokonala.Sa mi paci ten napis.Nik z nas nieje perfektny ,ale myslim ,ze kazda z nas je miestami dokonala.Cau pusky

palomino

Prepac, nechcela som o tom pisat a ranit ta. Aj mne sa z takych veci robi husia koza. Tiez som pocitala kadejake pribehy a aj kvoli tomu sa citim nezrela na dieta, clovek ho musi velmi, velmi chciet, aby sa dokazal psychicky vyzbrojit na cosi take a aj cez to vsetko, co sa moze stat, ist do toho, ja na to este nemam:(
Ta kamaratka kupila ten kociar vo stvrtom mesiaci tehotenstva:) nie ked malo dieta 4 mesiace:)))

sage33

no je to hrozne prist o babo, najma ked to malo byt nase prve. uz je to ok, lebo su na svete tieto dve dalsie. a vlastne, akurat ked sa malo narodit to prve babo, zistila som, ze som tehotna, takze to bolo take akoby pokracovanie toho zacateho a nedokonceneho zivota.
tiez nechapem naco su take satocky alebo rifle s piatimi vreckami pre novorodenca. je to zlate, ale uplne zbytocne.
no, ale kociar do stvrteho mesiaca by nam chybal, to sme uz mali "najazdene" desiatky kilometrov....
ja som citala pribehy zien, co im zomrelo babatko pri porode, a najkrutejsie na tom bolo, ze sa im akurat v den pohrebu spustila laktacia. vtedy si povies, naco? pre koho? brrr, zimomriavky mam (take, ze by som si mohla nohy holit :-D)