Mam AIDS

mentolka

Prepacte ale vcera som uz ozaj nevladala,zavarala som do bezvedomia ribezle a do 22.30 som poctivo varila ribezlovy lekvar.Tiez uz mame so zavaranim fajront az v jeseni bude neurekom hrusiek a jablk tak sa tam vyblaznim- to maju deti najradsej.A este zavaram aj struhane jablcka na kolac tak okolo 30 flias,uz sa tesim.Idem vam poslat maily ako som slubila.Dnes tu od rana leje,nejdeme nikam.Neter je Zuzana tak idem piect tortu a bude oslavááá.Och my superzeny superhrdinky to mame tazkéééééé:-))))

palomino

Nemas za co, tvoja mala uz bude mat rocik? Joooj, rychlo to leti, veru.
Ten mimibazar ma dobre recepty, mam odtial niekolko oblubenych, paci sa mi, ze je tam aj odfoteny postup.
U nas to je zase tak, ze ja fotim manzela vzdy, ked nieco robi, chceme mat zdokumentovane, ako sme si rekonstruovali domcek, aby sme sa na stare kolena mohli pozriet, co sme este vladali robit:) a ako sa to rysovalo. Takze fotky maju nazvy Rasti robi komin, kosi travu, robi chodnik, vyrubuje tuje, robi kanal...Ja ho fotim priebezne, ked on foti mna, ja vsade len pozujem. Pritom tiez robim, prisaham, ale nikdy ma pritom nefoti...Ked niekto pozrie na fotky, tak si pomysli, ze som robila figu. Tak vam teda poslem. Ale neohovarajte:)

sage33

Povídají si dva přátelé:
"Představ si, včera jsem zachránil svoji kolegyni před znásilněním."
"Neříkej, a jak?"
"Ukecal jsem ji."

sage33

jej, palomino, vdaka za recept, ta kukuricka je dobry napad, my vsetci doma zboznujeme sladku kukuricu. uz musim aj ja niekedy v blizkej buducnosti urobit kolozvarsku kapustu, alebo to necham az na zimu? teraz robime skor take lahsie jedla. ale ryzu lubime na akykolvek sposob, dokonca aj mala ju pekne hryzka :-) buduci tyzden uz ma rok. to tak rychlo leti.
ja sa nerada fotim, my mame na kazdej fotke len deti, o par rokov ani nebudeme vediet, komu patria tie deturence.... ale tak posli palomino nejake fotky, ja rada pozeram.

palomino

sage, kolozvarska je bohovska, ja to milujem. Vies, aky recept som na nu spicovy nasla? Akurat, ze tej ryzde staci za menej ako pol pohara, cely pohar ryze je vela. Pozri sem, neviem, ci aj ty takto robis: -odkaz odstránený-
Rada by som ti poslala, ale by sa sprdkavela, kym by dosla:)
Ja si uvedomujem, ze som vam poslala len malo fotiek, ale nechcem vyzerat ako super narcistka, deti nemame, tak vsade je len moj ksicht.