Mam AIDS

palomino

nellka, verim, ze sa to u vas utrasie a budesmat cas napisat.
mentolka, nestrhaj sa v tej robote, davaj na seba pozor, v dobrom ti zavidim tu zoologicku, ja by som s vami hned isla (aj ako exponat:)
andy, dufam, ze si svojho manzela nezabudla odfotit:) Haha.
sage, tak ty uz nemas male deti. Blahozelam tvojmu dievcatku k prvemu rociku. Budes jej robit tortu ty?

sage33

no, andy, definuj sa aj ty - ako si vyzerala pod tym prsiplastom? hm? aby sme mali aspon aku-taku predstavu o tebe...
my sme dnes zatial len v najblizsom kruhu oslavili rok nasej princeznej, dostala x smsiek s blahozelanim, aj balicek od babky. vcera dokonca dostala hracku od "tety fornetovej", to je synov odborny termin. velka oslava s tortou bude az neskor, ked budeme v komplet zostave.

andy

Cauko, tak uz stojim v pozore aj ja, aj ked sa skor plazim od unavy. Kazdy den nas manzel vyzenie na nejaku turu, dnes sme boli na vodopadoch Skok, aj nam prsalo,ale bolo to super, bolo malo ludi. Kupili sme si prsiplaste a vyzerali sme ako rodina Batmanovcov. Cely obrazok doplnal nas stvornohy manznos zabaleny v deke-museli sme ho niest ako alipasu skoro celu cestu, kedze tam boli velke skaly a aj mokra cesta. Turisti z nas mali srandu a medvede sa radsej schovali, nevedeli nas asi identifikovat. Manzel vyzeral ako Batman skrizeny s dvojhrbou tavou(pod prsiplastom mal velky ruksak s jedlom, aby sme nezahynuli od hladu), o sebe radsej pomlcim....Tak to je asi vsetko, idem , papa, majte sa krasne!

mentolka

Ahojte aj ja podavam hlasenie!Nam uz druhy den nesiel net,dnes to spustili doobeda,bohvie dokedy vydrzi pluhak jeden.V praci mam frmol,obcas este aj poobede pomaham sestre (vcera)staby postovy kurier .-)))
V sobotu sa chystame do ZOO,nie ako exponaty ale ako navstevnici.Zatial pá moje berusky.Ozaj neviete niekto kde zozeniem rychlo take kryte pieskovisko? Byvaju lienky,korytnacky,musle....a da sa to zakryt aby tam necikali psy a macky
Nikde to nevidim,ani cenu netusim.Baumax? V tescu ee.

nellka

Ahojte, je mi ľúto, že sa tu už skoro vôbec nezúčastňujem, ale notebook stále nefunguje a tento počítač je taký doondiaty, že je veľmi ťažké sa sem dostať, ale už máme pc v oprave, tak to už bude, dúfam, čoskoro. Máme sa dobre, stále sme rozlietaní, rozhodne sa nemôžem sťažovať...A na druhej strane máme v rodine problémy, nič strašné, ale veľmi nepríjemné, tak čakám, kedy sa to už konečne vyrieši a bude veselšie. Pa pa, myslím na vás a želám vám všetkým pekný deň!

sage33

no, aj ja stale spominam nellku, mentolku, hanku. andy dovolenkuje, tak ju mechajme oddychovat ... a pinky viem ze sa ozve, sice len sporadicky, ale ozve sa. a vierka je v plnom pracovnom nasadeni, tak ju nerusme.
baby, mne sa tak nebude chciet do prace po lete, taka dlha dovolenka. najradsej by som bola s detmi, ani syna by som do skolky nedala asi.

palomino

Dobre sa vyspi, ty retromaniacka:) Ta Dubasova vyzerala tak, ako manzelove spoluziacky na strednej:))) Aka vtedy bola moda a to haro. U mna je o sedem hodin menej, je poobedie.

palomino

Dobre sa vyspi, ty retromaniacka:) Ta Dubasova vyzerala tak, ako manzelove spoluziacky na strednej:))) Aka vtedy bola moda a to haro. U mna je o sedem hodin menej, je poobedie. Dobre sa vyspi.