Mam AIDS

vierka

Nie.čo si,hrozný vôbec.Taký hlások v mojom okolí nemá nikto.To len značí to,že každý je niečím výnimočný a len jeden originál.A prosím ťa,trému?a zo mňa?prečo?Vôbec som to nevycítila z hlasu.ja mám pocit,že sme si "tu" bližsie,ako s hociktorými kámoškami.Ak sa podarí stretko,budem mať pocit,že sa stretáívam s kámoškou,s ktorou som sa dlhšie nevidela.A kedy sa stretneme všetké u nás???????

nashira

No Sage ved ma poznas, ze to je daleko od mojho moralneho citenia.Ja si radsej budem privyrabat pucovanim hajzlov ako takto.

sage33

no vidis nashi, to je vyzva pre teba, mala by si si privyrabat pocas materskej erotickymi audiosluzbami :-DDDD. videla som raz v telke taky film, ze zena v strednom veku doma plietla svetre pre rodinu a popritom do mikrofonu pooskytovala taketo sluzby. a mali hned pekny prijem.

nashira

No Vierka len aky zaujimavy ....strasne strasny?,alebo chraplavy? hahahahahaha no kazdopadne nebol uvolneny ,lebo som mala tremu jak svina z teba.ale uz druhy raz to bude lepsie....hihihihihi slubujem.A mne sa uz stalo taz ked som si objednavala z donasky jeden cas castejsie tak mi chlap povedal co prijimal hovory ,ze mam eroticky hlas.Neviem co ty chlapi su sisi ci co.Clovek si pyta cestoviny a pizzu a takto to dopadne.

nashira

Palomino prepac ,ale posielala som to z gmailu a tam ta nemam.A chybicku Vierka napravi....dakuuuuuuuuu.Mentus mas mail.Pa

vierka

Máš to?pozri sa.Aj ja som dnes bola odviezť susedov na svadbu asi 15 km.SAMA.Taká som na seba hrdá.Ale mám rešpekt.Doteraz som si myslela,že je to strach.

palomino26

vierka, ja som fotku izbicky nedostala:( Zato som zase soferovala sama do ochodu. Ja myslim, ze mi to uz prischne.

vierka

No?Sage,to je pre mňa výzva.Mám nádherné puzzle košík s ovocím,ale som ho musela rozobrať,lebo popri skladaní,keď bola tá stredná malinká,mi 4 kusky "zožrala"
Ale obrázok,teda krabicu mám.Takže mohla by to byť predloha.Nashi,dík.Aj pacientky vravia doktorke,že aká som milá.A doktorka mi vraví,že to je znak,aby som sa vrátila do práce.Ale to je to najmenej v robote.Nestoji mi to za to.Je mi lepšie doma a mám kľud.Aj ty ,Nashi,máš zaujímavý hlas.Napadlo ma,že či by sa ten môj hlas hodil aj na horúce linky.Myslím že skôr nie.ani by som to nevedela.Páči sa vám izbička našich "mladých"?

sage33

teraz som citala na topkach, ze v alexandrii sa narodili sedmorcata, vazili od 1.45 do 2.80 kg. matka pritom nebrala ziadne lieky na zvysenie plodnosti. fuuuha, neviem si predstavit ten frmol v bruchu, ked sa kazde zacalo natahovat, ckat, vystrkovat nozky.... hlavne to sedemnasobne ckanie by ma asi znervoznovalo.
vierka, mas talent, prides aj nam nieco namalóvat? v kuchyni by sa nam zislo, zamaskovat rozliate kakao na stene.... kym dame nejaky obklad. :-DDDDD