Mam AIDS

sage33

no sranda, ja som myslela, ze si uz mala fotky vierky, palomino! a prave na vierku si bola taka zvedava.... ja som teraz zvedava na vierkin hlas. nashirin uz poznam, aj mna upozornovala prvykrat, aby som sa nezlakla. ale vobec nema taky, ako si ona mysli. nashira ma velmi prijemny, teply hlas.
ja este idem nieco upratat, neviem ci zajtra pride svokra alebo nie. tak neurcito povedala, kedze pracuje 6 dni v tyzdni, takze v niektoru nedelu. dokelu, teraz kazdu sobotu budeme pucovat byt.

palomino

Tak to som si vobec nevsimla, zeby si nemala umyte okno:) Keby si videla nase...Treba ich rozobrat a vycistit. Mame take, co sa vysuvaju dohora a neboli myte chudaky ktovie ako dlho.
Aj na mna ta izbicka posobi velmi utulne, vyzaruje z nej taky pokoj. Ta zaclonka je dost draha, ale hlavne, ze sa ti paci. Nema zmysel kupit lacnu vec, len aby tam cosi bolo, ked to nie je velmi pekne, ved tam byvate, tak preco sa nepozerat na pekne veci a hlavne kvalitne. Ja ju tam vidim a velmi pekne si to zladila. Mate drevenu podlahu?

vierka

ešte nemám okno umyté,a bude tam aj komoda a stolík.je to taká malinká útulná izbietka.a tú roletkovú záclonku som namontovala len dnes.je z quelle.Veľmi sa mi páčila,tak som ju objednala./399 sk/dosť drahá,však?

palomino

Vierka, jeeej, krasna je ta izbicka s kresbami. Naozaj nadherne a velmi sa mi paci, ako svieti to slnko cez okno, pekna fotka.

nashira

No Vierka nieco vyhutame hadam ked prides.ono nas asi tie deti drzia najviac si myslim.A to keby sme tam k vam prisli vsetci asi by to bolo nahusto.Ale ako sa hovori ked pan boh da aj motyka vystreli!