Oni sa chranili inak este tyzden, po tom, co zmenila znacku (brala trojfazovku), menzes bol ok, potom druhy mesiac menzes jej dosiel o tyzden skor, ako mal, ona pokracovala v brani piluliek dalej no a treti mesiac nedostala vobec. Ja som menila znacky kedysi 4x...Od lekara som nedostala nikdy ziadne ponaucenia, vsetko som si musela pozistovat sama, ale mnohe zeny nevedia ani zakladne veci a potom sa hovori, ze pilulky zlyhali... Je to chytre a dobre dievca, je ambiciozna, ale zaroven rodinny typ, no bohuzial ma partnera, ktory je v tychto zakladnych otazkach uplne odlisny od nej. Je to mlady chalan, ktory sa este neciti na zenenie, ich zasnuby prebehli tak, ze jej dal peniaze, aby si kupila prsten v den narodenin, lebo vedel, ze ho chcela...A teraz toto. Ocka uz nema, jej mamka byva v mojom meste, ona tu ma aj sestry (je Filipincanka, prisla do USA, ked mala 17 rokov). Ten jej partner ma vraj hodne penazi (zdedil po otcovi), ale ma ich na inom ucte, na ktory ona nema pristup, aj ked spolu ziju, nedava jej ani halier, taha dve roboty (slabo platene) a popritom studuje, tak sa boji hlavne co sa penazi tyka. Ked mi o nom rozprava, ja mam vzdy pocit, ze on nie je pre nu, ale uz je neskoro o tomto premyslat, tak verim, ze bude rozumny. Vies, tu to funguje inak ako na Slovensku, tu ti podmienky nikto nevytvara, tu si ich vytvorit musis ty...Tak teraz rozmysla, ako dalej, starostlivost o matky bez penazi je od vlady celkom fajn, ale predsa len, dietatu sa treba vela venovat a tie peniazky treba tiez mat, aj ked zvladnut sa da vsetko, to viem.