Ahojte, dakujem za vsetko, co ste popisali. No ja si myslim, ze v tejto dobe clovek neplanovane otehotniet nemusi a tiez si o tom myslim svoje, ale je to moja kamaratka, tak ju podporujem.
saginka, tiez mi nie je jasne, preco na Slovensku porusili jasle a skolky...Aj ja som tam kedysi chodievala a dobre bolo...My sme mali jasle v cinziaku, byvali sme na tretom poschodi a jaslicky boli na prvom:) Ja som skor pisala o tom, ze na Slovensku dostanes peniazky na dieta, nie velke, ale dostanes. Porodne a potom kazdy mesiac. Tu su jasle od siestich tyzdnov, lebo materska tu je len 6 tyzdnova (nemusi byt ziadna), peniaze ziadne. Akurat, ked matka (alebo aj manzelia) maju velmi malo penazi, tak maju zadarmo vysetrenia tehotnej, porod a potom dostanu zadarmo mlieko pre dieta, oblecenie a tak, ale zase nie peniaze. Tu ked ma clovek deti, dostava danove ulavy pri plateni hypoteky za dom, ked nemas dom, mas smolu:)
mentolka, v USA podla statistiky zije spolu viac nezadanych parov, ako manzelskych...Nemanzelskych deti tu je velmi vela. Aj zenske okolo 37 rokov cakaju deti, ale nie s manzelmi...Aj ked sa mi to nikdy nepacilo a neuznavam to, tych ludi neodcudzujem, nech si kazdy zije ako chce...
A poslite mi prosim Vierkinu fotku.