Mam AIDS

palomino

mentolka, este ta nominuju na zenu roka:) Odvazna si bola. Som na teba pysna.
2.2 kg? Juj, to je dost malo, prostrednej sestry prve dieta malo 2,8 kg a moja mamka sa ho bala kupat, ze ake je drobnucke:)

mentolka

Ja by som sa bala odmietnut nemocnicu,ja som taky poserko co sa tyka takychto veci :-)))V kazdom pripade zelam malej skore uzdravenie a tebe skore spamatanie sa z pracovneho tempa.Ja som dnes dostala "oficialne"podakovanie od manzela tej pani co rodila co som vam spominala.A este ma zastavila aj pediatricka a tiez mi podakovala.Celkom sme sa na tom zasmiali ako na milej prihode odstupom casu to vyzera uz smiesne.Babatko uz je doma,dnes prisli aj mi ho "hrda maminka" ukazovala - ma 2250kg a 49cm a vola sa Alexander.
Zajtra ma moj drobcek 4 roky,dala som jej upiect tortu,uz sa tesime na oslavu. Dnes som prisla skor z prace a táááák ma bolia nohy ako delostreleckeho kona,idem sa na chvilu vyvalit na gauc...chrŕŕŕ

nashira

No tak uz som v obraze.Prepac Vierka.No ja by som sa bala odmietnut asi nemocnicu i ked je to tam neprijemne.Zapal pluc u dietata nieje sranda,ale to ty Vierka vies.A preco vas chceli nechat v nemocnici? Este na vysetrenia ,alebo na pozorovanie pre istotu?

vierka

áno,Ľubka je chorá.To asi pán Božko tak chcel,aby som si aj ja oddýchla,lebo už som mlela z posledného.včera som išla autom do práce,už o 06.00 som tam bola,a domov som prišla o 17.45.Dobre,čo???Tie ženské sú jak dračice,ani napiť sa nemôžem.Tak som rada,že je to tak,ako to je,aj keď mi nie je jedno,že mám choré dieťa.Ale teploty už nemá,keby že nie sme na pohotovosti,a nepovedia nám,že má zápal pľúc,tak ani nevidno,že je chorá.V nedeľu mala večer teplotu,a zvracala.Lenže jedla u mamy zemiakový šalát,tak sme si mysleli,že jej nesadol.Ale čo ma presvedčilo,že sa niečo deje,bolo ťažké plytké dýchanie.Tak sme išli.Ináč na pohotovosť nechodím,aspoň doposiaľ som si vždy vedela poradiť sama.Asi sme to včas podchytili a dúfam,že do piatku bude fit.Chceli ju nechať v nemocnici,ale odmietla som.Neviem,ako by sme to niesli obidve.

palomino

nashi, ja myslim, ze to vierkina dcerka je chora. Chudatko, nech sa skoro vylieci. Ty si oddychnes asi az na dochodku, co vierka?

nashira

To nemyslis vazne Vierka?No ja len dufam,ze ta to prejde do piatku i ked zapal pluc nieje sranda .No uzdrav sa moja coskoro.

vierka

Tááák,baby,a "týždeň "zbehol ako voda.Ani neviem ako,zrazu som sa ocitla doma,s ľubkiným zápalom pľúc.Pááááá

palomino

Ahojte, dakujem za vsetko, co ste popisali. No ja si myslim, ze v tejto dobe clovek neplanovane otehotniet nemusi a tiez si o tom myslim svoje, ale je to moja kamaratka, tak ju podporujem.
saginka, tiez mi nie je jasne, preco na Slovensku porusili jasle a skolky...Aj ja som tam kedysi chodievala a dobre bolo...My sme mali jasle v cinziaku, byvali sme na tretom poschodi a jaslicky boli na prvom:) Ja som skor pisala o tom, ze na Slovensku dostanes peniazky na dieta, nie velke, ale dostanes. Porodne a potom kazdy mesiac. Tu su jasle od siestich tyzdnov, lebo materska tu je len 6 tyzdnova (nemusi byt ziadna), peniaze ziadne. Akurat, ked matka (alebo aj manzelia) maju velmi malo penazi, tak maju zadarmo vysetrenia tehotnej, porod a potom dostanu zadarmo mlieko pre dieta, oblecenie a tak, ale zase nie peniaze. Tu ked ma clovek deti, dostava danove ulavy pri plateni hypoteky za dom, ked nemas dom, mas smolu:)
mentolka, v USA podla statistiky zije spolu viac nezadanych parov, ako manzelskych...Nemanzelskych deti tu je velmi vela. Aj zenske okolo 37 rokov cakaju deti, ale nie s manzelmi...Aj ked sa mi to nikdy nepacilo a neuznavam to, tych ludi neodcudzujem, nech si kazdy zije ako chce...
A poslite mi prosim Vierkinu fotku.

nashira

Bre bre ranko!!!
Tak vidim ,ze riesime coby-keby,alebo co bolo a bude.Hm to je moja choroba riesit coby-keby.No v tomto pripade asi nic neporiesime len palomino daj info ako to dopadlo a my tu nanho ponadavame a na nu asi tiez.Ja mam taky pocit ,ze na nic neexistuje sablona a niekedy mam zasa pocit ,ze v urcitych situaciach sa ludia zachovaju len dvoma sposobmi bud zle, alebo dobre.

mentolka

No ja si myslim ze je trosku divna ked zije s takym muzom ktory ju vlastne ano bohvieako nema rad,snubny prsten si musela kupit sama a on jej nedava ani halier ??? Musela vediet ze s takymto clovekom nema jej zivot buducnost.Teraz sa chlap urcite nezblazni a nezacne jej padat k noham s kyticou ruzi a nevychysta svadbu.Ale ako vravis,uz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom.Na to mala mysliet skor.Je to tak chyba oboch,ona tiez musela pocitat s tym ze ak raz nahodou s nim otehotnie...ale teraz je taka divna doba - sice sa nechceme brat ani spolu deti mat,ani zit ale sexujme odusu,ono to hadam bude ok.
My sme vcera boli v zoo,potom poslem nejake foto ak vobec vyberiem,vsetky su akesi rozmazane,fotak uz pojde do starobinca,neposlucha.A to je pomerne novy-3 roky.Dnes bezim do prace,vobec som si neoddychla,strasne rychlo ten vikend ubehol.Prezite pekny tyzden papááá.