Mam AIDS

nashira

Ahojte.
Chcela by som sa opytat,ze ci aj vy to mate tak ,ze menzes niekedy dostanete len tak zfleku v termine a nemate pred tym ziadne chute/myslim na jedlo/ ani predzvestne bolesti.Alebo ci mate pred bolesti a chute pravidelne.Ja osobne to mam striedavo.Raz dostanem vyslovene necakane a raz som minimalne 3-4 dni pred menzesom ako zbity pes.Aj teraz tomu tak bolo ten druhy pripad od soboty som bola uplne ako vygrcany rezanec....slaba a depresivna,nemohuca.A vcera by som zotrala aj misu sladkeho.Ako som dnes rano dostala tak sa mi minimalne nalada polepsila.Vierka tak mi napis nieco na to.Alebo aspon co si mam dat ked mi je zle tie dni pred.Alebo Nellka ak nas este citas.Pa

palomino

Volala som s nou znova a on zareagoval tak, ze jej teda povedal, ze dieta nechce, ale ked je tam, ze ju podpori akokolvek sa rozhodne a vychovaju ho...Teraz sa uz pilulky boji brat...Urcite bude opatrnejsia, skonci si skolu a urcite sa jej splni aj sen, ze si otvori kozmeticke studio:) nasetria peniaze, hadam si ju vezme a potom budu mat deti. Ja som si vydychla.

palomino

sage a co sa skoro stalo tomu chlapcekovi?

Dievcata, tak uz je po vsetkom. Kamaratka dnes rano spontanne potratila...Len zacala krvacat a vysiel z nej aj nejaky kusok, asi bola tehotna dlhsie, ako myslela...Zajtra ide na gyndu. Jooooj:(((((((
A ten jej somarik (krotim sa), ktoremu o tom, ze je tehotna povedala pred par dnami na to ze, prepac, ale ja este dieta nechcem...Dufam, ze sa jej teraz otvorili oci a zistila, co je to za chalaniska! Neviem, ako jej to povedat, zeby bolo teraz vhodne zvazit, co dalej s jej vztahom, lebo ako vieme, cosi take sa moze prihodit znovu a...Aspon vidi, ako sa zachoval...Ked sa da trosku dokopy, tak sa s nou o tom musim porozpravat. Je mi smutno z toho vsetkeho. Poradite mi, ako jej setrne nadhodit, ci by nebolo vhodne ist inymi cestami? Ona je donho hrooozne zalaskovana a chce sa zanho vydat. Aspon teda tak to bolo pred tym vsetkym...

sage33

ahojte vsetky! no, mentolka, ja som vcera zachranovala dietatko, asi 2-3 rocneho chlapceka. bol rozruch. nic sa mu nestalo, ale sa mohlo. snazim sa ist v tvojich slapajach. papa, majte sa, zaraz ideme prec, tak idem chystat, deti uz cakaju oblecene.

vierka

cválabohu má sa dobre /ľubka/.nemá teploty,ani nezvracia,akokeby jej nič nebolo.Nič dobré som totižto na detské odd.v nemocnici nepočula.Chceli ju nechať len preto,že venózne by to bolo skôr vyliečené./ infúziami/.Ináč tam bola známa doktorka,tak sme sa dohodli,že keby boli teploty naďalej,tak prídeme.Myslím,žeby ma upozornila,keby to bolo nutné.Ešte sa ma spýtala,že tak čo ostane tu ležať?tak som povedala,že nie.deti,ktoré tam ležali prišli domov viac choré,ako tam išli.

mentolka

No momentalne mam hrejivy pocit z kuracieho vyvaru hihihi.A pri tej pesnicke ma este napadlo ze tam sa spieva aj nieco ze " koukej koukej na múj nos..." Ja mam nos ako krompac chr´khcgjcŕŕŕ

nashira

OOOOO Mentolka moja sestra moja startena ....Kde si tak dlho....Za sedmero horami....Alebo ma napada.......mi scházíš čím dáááál víííííc vííííc nez táááta dá se rict:)))))))))
No skoda ,ze mu nedali meno po tebe Mentus.Bol by to kraaasny Mentol hahahahhahaha.Tak nech mas dlho hrejivy pocit pri srdiecku z tohto hrdinskeho cinu.

palomino

vierka, tu nemocnicu dobre zvaz, ved to dospely clovek musi byt v nemocnici so zapalom pluc, nieto este dieta...