Mam AIDS

palomino

nashi, to je na rastlinnej baze, treba, aby si tu pupalku brala kazdy den od skoncenia menzes, to nie je tak, ze si to das a hned ti zaberie, vies?

palomino

nashi, niektorym zenam sa to zvykne zhorsit po porode. Mrzi ma, ze ti je blbo. Mne menzes trva uz len 3 dni, predtym vzdy 5, ale prve dva mam ukrutne bolesti v podbrusku. Musim hltat tabletky proti bolesti, je to neprijemne, ked je clovek mimo domu, ked som vsak teraz doma, chcela som to zvladnut bez tabletiek a pomohol termofor.
Mne dnes treba varit, chcem robit francuzaky a aj vycistit kupelnu a tak sa mi nechce.
A trapi ma to, ze ma uzliny v krku dost pobolievaju, rozhodla som sa, ze nebudem cakat do decembra, ako poradil chirurg, ale navstivim hematologa uz teraz. Ked som si presla tou biopsiou, tak nech sa uz dam do poriadku a zistia, z coho to tak boli a su zvacsene.

nashira

No diky Palomino .Normalne som si nemyslela ,ze na to nieco existuje.No uvidim ci to aj zaberie.Ja som to nemala take intenzivne tak nikdy len asi posledny rok to na sebe pozorujem.Ma to dost otravuje ten stav ,lebo ja neznasam lezat a stav kedy nevladzem...ble.A teraz ma to normalne zlozilo .Ako som pisala uz mi je lepsie ked som dostala mam len take slabsie bolenie brucha ,ale ta nemohucnost uz odisla.Dnes mam pocit ,ze dohanam co som za tie dni zanedbala.Periem 3tiu pracku,tepujem jak blazen....spajzu som vyriadila.hm hm hm...hahahahhahah.Nashira na motorcek.

palomino

Alebo potom toto:
www.vital-sport-shop.sk
Kupis to volne v lekarni, ale nemusis ani pytat ten fajnovy nazov prii em es, staci, ked popytas tobolky s pupalkou dvojrocnou.

palomino

nashi, ja mam pms ako vysity, 2 tyzdne pred ma bolia prsia, par dni pred dostavam cvicne kratkodobe bolesti v podbrusku, reagujem podrazdenejsie, co sa tyka jedla, tak to zmeny nebadam. Pomoct by ti malo toto:www.tilman.be
Je to na prirodnej baze, uraduje tam pupalka dvojrocna. Ziadne ine lieky, o ktorych by som vedela, neexistuju.