Mam AIDS

palomino

saginka, hej, hej, o tej pisem. Vies, vsetko su to len domienky (moje i jej) a uz ma to jeduje. Najprv sa so mnou radila o tom, ci moze byt tehotna, potom som ju prinutila spravit si test, pred tromi dnami krvacala a vcera bola na ultrazvuku, kde jej potvrdili tehotenstvo, ale krvaca vraj stale a na to jej povedali, ze to nic...Tak ja neviem, hovorila som to aj manzelovi, ktory ju tiez lutuje, ale zaroven mi prisne nakazal, aby som ziadne rady nedavala (ved nie som studovany gynekolog a ani ti si neodvazia diagnostikovat po telefone), ze mam poradit akurat to, aby isla k lekarovi.
Manzel ti uz odpuchol? Chudak.
Ja som si ta predstavila, ako svedcis a na rukach mas pritom malu:)

sage33

heh, zabite ma, ale ja tomu prestavam rozumiet. palomino, to pises o tej kamoske z filipin, co otehotnela s tym egoistom a mala udajne potrat? to akoze je babo v poriadku? no tomuto sa hovori, ze cesty osudu su nevyspytatelne...
vierka, mala je uz v poriadku? a ktora to je vlastne? ta uplne malinka? tak idete zajtra svadbovat? tak peknu zabavu vam prajeme.
ja by som mala ist za svedka v septembri, ale mala je v poslednom case strasne naviazana na mna, place a odmieta kazdeho ineho. tak nakoniec neviem ci budem mat to srdce a nechat ju niekomu na starosti.
nashi, a ty take poznas, ze ak nepride mohamed k hore, ...? tak mohamed caka na horu.

mentolka

Palomino uz prestan analyzovat kamaratky a ich menstruacne cykly,tehotenstva,potraty a vztahy :-))
Vierka dufam ze s babatkom bude vsetko ok a tie ozvy sa ukazu,drzim palceky.Ja som dnes zavarala ringloty a zajtra idem na cernice,cize zas bude zavaraci vikend.Nic inac nestiham,ani tie slubene fotky som neposlala ale polepsim sa,cestne pionierske!

palomino

nashi, nepaci sa ti? Preco? Odtien?:((
Uz pisem o tom posledny raz, lebo vam s tym uz asi idem na nervy - o tej mojej kamaratke. Tak vcera isla na ultrazvuk a babenka je priblizne 10 tyzdnov tehotna...Este aj dnes ale krvaca, povedali jej, ze je to normalne. Je?
Ja to mozno prehanam, ale vsetky svoje menstruacne kalendariky mam odlozene a ked mi meska den, tak zbystrim pozornost, lebo ja sa o seba bojim:) Nie tehotenstva, ale ze mam nejaku hormonalnu nerovnovahu, ci co...Ale kamosku by som vyplieskala po zadku, ze jej tri tyzdne meskalo a az potom si urobila test, ked som jej dva razy dohovarala! A 4 tyzdne po meskani isla na gyndu! Ja by som tam zasla tyzden po meskani, hlavne, ked ona mala silne podozrenie, ze je tehotna...Ach, tak ked vsetko pojde ok, tak bude v marci ci aprili matkou. Priatel stoji pri nej, aj ked tomu stale nemoze uverit. Ona je taka neutralna, vyrovnava sa s tym.

nashira

Vierka aj sa uz tesim....dufam ,ze stihneme domalovat...hahahahahaha.Malovali sme kuchynu na zlto ,ale treba este raz.No pravdu vam poviem neviem ci je to tak dobre.Ci sa mi to paci tak ako som chcela asi nie ,ale zvyknem si hadam.Majte sa zatim krasne.

palomino

Ahojte,
sage, si dobry clovek, urcite toho chlapceka videli aj ini ludia...Chuda, ktovie, co s nim bude...V domove bude aspon napapany.
vierka, ahoj strecharka! Verim, ze vam uz prsat nebude, tu bola vcera prehanka a ma byt aj dnes:(( Uz sme polozili 5 sorikov novych sindlov. Vyzera to velmi pekne. Dufam, ze vyjde pocasie, do polovicky septembra by sme to chceli mat hotove.

vierka

ahojte.my robíme strechu na altánku.pomaly nám to ide,lebo cez týždeň bývy pekne,a cez sobotu prší.manžel má dovolenku tak maká.ja idem niečo zbaliť na zajtra a nedeľu.nashi,teš sa!!!!Segra bola dnes prvý krát v poradni a povedala jej doktorka,že nevidí akciu srdiečka a má ísť v pondelok ešte raz na USG,lebo ten čo má /prenosný-malý/ je nespoľahlivý.tak dúfam,že bude v poriadku to malinké.Budúce krsniatko.

sage33

ahojte, su sice prazdniny, ale nemam cas ani poriadne pisat sem. takze ako sme "zachranovali" chlapceka... v utorok sme sa vybrali s detmi k neteri, ktora prazdninuje, ze pojdeme spolu na kupalisko. presli sme asi 500 metrov z domu, pri rusnej ulici zrazu, na druhej strane cesty vidim chlapca, oblecene iba v tricku, neobute. pozerala som, ci neuvidim dospeleho, no nikto nablizku. chytro sme presli na druhu stranu cesty a poponahlala som sa za nim, uz-uz bol na kraji chodnika, kde bola dalsia frekventovana cesta, chytila som ho za rukav a zacala spovedat. ale chlapcek, asi dost zanedbany, mal slabucky recovy prejav, nevedel mi povedat ani kde byva, ani ako sa vola. a to som mu predstavila nase deti, ako sa volaju. a kedze som z neho nic nedostala, naokolo okrem aut nikoho, tak mu vravim, ze zavolam policiu. nic mu to nevravelo, tak som vytiahla telefon, zavolala 112, vyrozpravala som im, co sa stalo. este sa ma nezabudol opytat z chlapik operacneho strediska, ci je chlapec biely, a ja ze prosim? nejako som necakala taku otazku :-))) a to sa archivuje zvukovy zaznam... a tak som chlapca drzala za rucku, krmila ho piskotami, co som mala pre malu, a rozpravali sme sa, kym prisla sanitka s hukackou. a moji dvaja sa zatial skvarili na slnku. tak si ho vzali, porozpraval som im, co sa stalo, vyslovila som svoju hypotezu o matke - ze zrejme ma problem s alkoholom, ujo zachranar ma este poprosil o piskoty, lebo maly, chudatko hladne, ich papal jedna radost. pockali sme na policiu, ti sa tiez pytali zas to iste, zapisali si moje udaje, ak by nieco a sli sme sa kupat. o par metrov dalej ma zastavila jedna pani, ze ona pozna asi jeho mamu, ze ona tam nedaleko v krcme sedava a hocikedy zaspi, ze nevie o sebe.
vecer, ked sme sli okolo naspat z kupaliska, sedeli 4 babky na lavicke a akurat ked smeboli pri nich, jedna spustila - rano tu vraj bola havaria, videli ste? aj sanitka bola...... pousmiala som sa iba a sla rovno dalej, klebetnice jedny.
inak, v ten den ma po dlhom case ustipla na kupalisku osa do ukazovaka. brrrr, uz som zabudla ake to je. a na druhy den mi manzel, ktory je odcestovany pise, ze ho cosi postipalo a ze mal anafylakticky sok, ze je cely opuchnuty. zeby ta ista osa?