Mam AIDS

mentolka

Vierka je mi to luto,koli tvojej sestre aj koli celej rodine,viem si predstavit ako ste sa vsetci na babatko tesili.Sestre zelam skore spamatanie a dalsiu novu bezproblemovu tehotnost.

palomino

vierka, dufam, ze sestra bude v poriadku:( Ma na vajecnikoch cysty? Nech len ju daju dokopy, chuda.
Aby som napisala nieco pekne- tak u nas uz deticky zacali chodit do skoly, skolsky bus stoji pred nasim domom, susedia vyfotili svoje deticky. Bol to taky mily pohlad. Dost sa ochladilo, pre mna to je vonku na mikinu, v noci sme prvykrat spali pri zatvorenom okne, bolo len 12 stupnov. Zajtra uz idem do skoly aj ja.

vierka

takže potvrdilo sa to.sestra ide zajtra na zákrok.Mám po nálade.Prišli o babätko.Vlastne to ani bábätko nebolo.Viete čo je mola hydatidoza?ak nie,dajte si do google a dozviete sa.O to isté ide u nej.proste nie je tam plod,ale rastie placenta ako hrozno.je to hrozné.prežívam všetko s ňou.Držte nám prsty.

vierka

ahojte.som "dobitá"ako kôň.Ale ten víkend stál za to.aspoň dnešný deň určite.dík Nashi.bolo to rýchle,ale bolo.Som rada,veľmi rada,že to vyšlo.nezabudni mi napísať do emailu adresu.Niečo ti pošlem na památku.pozdravujem vás,kámošky moje.

mentolka

Aj ja daujem hanke za mail.Ja mam "bolinky" (vyraz mojich deti)
V ustach mam afty,dokopy 6 kusov,je to otrasne hlavne ked nieco jem.Nepomaha mi nic,ani olej z tea tree ani nic.A este ma bolia aj krcove zily na lavej nohe ako fras.Tak som dnes takyto kripel,nic ma nebavi.Idem si dat teply kupel a bacnem sa do perin.Papá moje zatial.

nashira

Hanka napisala som ti mail i ked neviem kedy sa k tomu dostanes............
Taaak dievcata mi uz mame po stretnuti s Vierkou.Jedno citim ,ze malo nam bolo a kratko.Ale neni vsetkym dnom koniec vsakze.som taka rada ,ze vas mozem poznavat.Vierka uz videla moju ordinaciu ..hahahahahahahahaha.Tesim sa ,ze sme sa tu spoznali.Myslim ,ze nas sem pritiahlo nieco dobre.Tak vam posielam cmuk.A pekny vecer prajem.

hanka bez

Ahojte moje tak sa ozyvam po dlhom case.Manzel je uz na tom lepsie,od pondelka ide rehabilitovat.Doma nemame uz net tak pisem iba od kamaratky,chcela som vas v kratkosti pozdravit.Dakujem ze na mna myslievate,hlavne nashire a mentolke dik za maily.Deti su v pohode,aj babatko sa vyvija ako ma.Uz mi pekne vidno brusko.Rychlo to ubehlo,o chvilu je tu november a aj nas drobcek.Na uzv som nechcela vediet co to bude,necham sa prekvapit.Aj ked priznam sa ze uz ma to zerie a nabuduce sa asi spytam :-)))

andy

Caute, tak sa dnes vraciam domov. Stavili sme sa este u nasich a nechali sme tam na par dni dceru a my zatial budeme makat na byte. Nashi, netaraj, vobec nie si opuchnuta a ked ta to potesi, tak som pribrala 2kg.Zajtra si chceme dat s manzelom vodovy den -haha, uz to vidim, ako ho dodrzime,ked sme taki rozozrati.Zatial sa majte!

nashira

Ved to Sage ....,ze hora:))).Ale mozno aj to bude.Ak vydrzim aspon 7 dni dietu tak pridem .Taka opuchnuta nechcem ist nikde.
posielam vam boku/pusku/...vsetkym