Mam AIDS

nashira

Ahoj Pinky!
No hankin manzel mal uraz v praci.Tak sa dlho neozvala a potom napisla.Teraz naposledy pisala ,ze uz je to lepsie a ,ze nema doma net.Pinky a asi som naozaj nevychovana ako dieta som bola velmi drza .Pa a pekny den

pinky

Pozeram ze veselo frcite dalej,obcas vas citam ale nestiham prispiet.Dnes mam nocnu tak si kratim cas do 6hod.rannej.No ja neviem,nezda sa mi to moc vtipne,navstevovat niekoho takto na prepadovku.Alebo si predtym volate ci ako?Ja by som to sage nenazvala spontanny clovek,ale prepacte za vyraz asi trosku nevychovany.Prist ku niekomu neohlasene..a odkial vies kde ktora byva? Zrejme mi tu nieco uniklo,alebo si pisete aj inam? Uz mam z toho mis-mas.To pojdete aj k palomino?Preboha ved kolko date za letenky :c))
Zajtra v noci som tu opat,mam druhu nocnu.Tak zatim ciao,idem sledovat prichod sefa a ranne zore.

mentolka

No ved ja som aj vcera myslela ked nashira pisala ze niekam idu a nevedia kam ze urcite zakotvia u niektorej z nas.A vecer ked vierka pisala ze tam bola sa mi to nezdala ziadna novinka:-)
Ako fujazdite autom?
Ja dnes nemam nic napecene,iba tvarohovy dezert,zajtra nesiem staremu otcovi do spitalu.Ma 89,chudak je tam uz tyzden a ide mu chut na nieco sladke,ale nesmie kolace tak dnes volal ci by som mu zajtra nedoniesla nieco mnamkove.Tak som vymyslela ten tvarohovy dezert,to ma vlastne take aj trosku sladke aj vyzivne...myslim.
Dnes sme boli nakupovat,uz mame vsetko do skoly a skolky. Ale voooobec sa netesime na skolsky rok.

palomino

sage, ja som akurat chcela napisat, ze kedy vas mozem cakat u nas:) Ale v dobrom, samozrejme. Upratane mam, i sporak umyty:) A chystam sa piect strudlu, tak dojdite este na teplu.

sage33

nashira robi necakane vyjazdy :-D spontannejsieho cloveka nepoznam. palomino, radsej poupratuj aj ty, zaraz ta nashi navstivi.

nashira

Vierka dakujeme za super navstevu!!! Zlate krasne deti mate ,ale to som ti uz hovorila.Dakujem za vsetko zlata si!Uz som si lienocky do kuchyne zavesila:))) . Mentolka uz sa to schyluje ku tebe...hahahahhahahahhaha.Asi nebudem cakat kym pojdes ku svokre ...tak dnes pekne poupratuj a poobede sa vidime.....chrrrrrrrrrrrr.

palomino

sage, neboj, cas leti ako voda, ani sa nenazdas a bude po semestri. To pisem aj kvoli sebe, uz sa neviem dockat, kedy skoncim skolu.
vierka, vy sa mate, ze ste sa spolu stretli, muselo byt veselo.
Dnes som bola z domu prec tri hodiny:) To je tak, ked je zena pojazdna:)