Mam AIDS

sage33

tu som, zijem, dycham. museli sme kontaktovat poskytovatela internetovych sluzieb, bol nejaky problem so sietkou.... od soboty. viete aka je to dobra vec, nemat internet? toooolko veci som postihala v domacnosti. no, ale aj pracovat treba, tak zas budem viac cumiet do monitora.

palomino

Ahoj mentolka, vymazala som vsetky emaily, mala som tam len od vas...Nemohlo to byt plne. Mrzi ma to s tou robotou. Urcite si nieco najdes, ani nevies ako.
Som unavena ako pes, uz som mala tri predmety, je stvrt na tri, o stvrt na 5 mam dalsi a potom hned za tym este jeden. O siedmej koncim. Zistila som, ze na posledny predmet so mnou bude chodiet spoluziak z minuleho semestra, ktory byva nedaleko vlakovej stanice, hadam ma zvezie. Bolo by to super, hlavne v zime. Lebo za 48 minut sa autobusmi na stanicu nedostanem, tak by som sa domov dostala o desiatej, ked ma vezme on, tak o deviatej. Dufam, ze to vydrzim. Bude to dlhych 15 tyzdnov. Uz aby som robila.

mentolka

Palomino tak som ti to poslala 3x a ani raz foky nepresli.Nemas plnu schranku alebo nieco take?
Dnes sme vyberali zeleninu a davali do sackov do mraziaka,uz je plny na prasknutie.Neviem ci som vam spominala ale v tescu koncim,mali sme skusobnu dobu 3 mes. a teraz nam povedali ze nas tolko nepotrebuju a nechavaju si iba 5 pracovnicok.Je nas 12 a medzi nami aj ja.Aj som to tusila,lebo dochadzam z daleka a ked je otvorene do 22.00.tak som nikdy nemala bus,ani v sobotu som nemala spoje na rannu.Cize som to predpokladala.Nechavaju si vsetko miestne kocky ktore mozu kedykolvek nastupit a zaskocit.My co dochadzame niesme v kurze.Sestra zaskakovala na poste do konca augusta a potom mi tam vybavila brigadu namiesto nej do konca septembra.Ona nastupila uz do skoly je "ucka"Tak idem postarkovat na jeden mesiac a potom...som z toho smutna,naozaj by som chcela pracu,ja by som aj kanal kopala pri ceste keby ma zobrali.

palomino

I ja som dostala email, ale asi len jednu cast, kde pises dodatok, fotky ziadne.
Aha, este som hanke bez chcela napisat, ze sa tesim, ze manzel sa dava do poriadku. Verim, ze coskoro bude fit.

nashira

Och boli casy ked sme sa natierali zmrzlinkou....sme take chladne typky.no Tom uz zaspal tak hadam pretsanem ordinovat a prejdem postupne cez kupelku do spalne ..hahhahahahahahhahahahahah...hmmm,alebo sa zastavim v kuchyni a pozriem do mrazaku ci tam nieje nejaka zmrzlinka????

palomino

Mentolka, to teda mate kosuuu doma. Ja si pomaly trham vlasy, lebo posledny tyzden zacalo opadavat listie zo stromov, ale neprsalo dlho,tak to z toho, ale aj tak, okolo nas je vela stromov a ked sme sa konecne zbavili 5 ci 10 rocneho listia, zacina vsetko odznova. Manzel uz dnes dokoncil jednu stranu strechy, je uzasne pekna. Tesim sa z toho.
nashira, ty chces dietovat? Ja som akurat na desiatu zjedla kopec (doslova) opecenej slaninky, vcera sme jedli pol dna pampuchy a furt vazim rovnako. Skoda penazi do zradla davat, aj doma mi hovorili, ze mna radsej satit ako zivit, lebo zjem toho dost a nic z toho.

mentolka

Niezeby som machrovala ale robila som nepecenu tvarohovu tortu s ovocim,potom poslem foto.Je taka vhodna na leto osviezujuca a zdrava ide tam hlavne maslo,tvaroh,mlieko.