asi pred rokom mi zistili ze mam aids som este mlada a uz zomieram najdem niekoho podobneho na vynenu informacii?
------ Stručne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk Detailne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk
no manzel nieje na stole ,ale na stolicke ...hahahhahahahahah.chrrrrrr...kroch
hahahahaha....no ja tu nemam nic okrem nedojedeneho jogurtu a fotak a sluchatka a prazdny pohar a sprej a mam tu este aj manzela.hahhahahahhahahaha
keby si videla co tu mam za bordel na stole teraz- aha vidis? vino,cernice,pukance,chlieb so syrokremom,dvdcka,obal z toffife,manzelov popolnik a solnicku.Boze idem to popratat lebo mi to vytiska klavesnicu.
*mame
No ja uz nesledujem ani kolko mam prispevkov.A inak som ti uz odpisala.
Prisli mi od teba dva maily.
Hal ho ho ho halo ha ha ha halo ha halo co sa stalo?
hm to je cudne a mne to vratilo spat ze " nelze dorucit" ccc! Tak som rada hihi
A co nevies citat tu som haloooo halooooooooooo
cez dvere v pohode a ta vana ...no uz bolo aj lepsie.hahahhahahaha
Najčítanejšie články
10 dní v Smrdákoch, 6 – 12 mesiacov bez starostí
Ako si na jeseň prirodzene posilniť imunitu: tipy pre dospelých aj pre deti
Po lete nezabudnite na znamienka: kontrola vám môže zachrániť život
Neviete sa zbaviť kašľa? Skúste silu skorocelu
Teplo na tele aj na duši
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Osýpky na Slovensku: Úrad verejného zdravotníctva potvrdil 3 prípady u rodiny v Košiciach
Mýty a fakty o nebezpečnej baktérii legionela: Číslo päť vás určite nepoteší
Rodičia, pozor! Prvák by na chrbte nemal nosiť viac ako 2,5 kg! Ako predísť problémom s chrbticou u detí?
Fyzioterapeutka: Prezuvky do školy sú veľmi dôležité nielen pre vývin detskej nohy, ale aj pre vývoj chrbtice
Lekár: Pri ochoreniach prenášaných kliešťami sa ako prvé objavia chrípkové príznaky, horúčka, bolesť hlavy a svalov či nevoľnosť