Dobre ranko. Akurat sme po ranajkach. Ja nemusim varit, lebo mame navarene styri druhy jedal, tak treba dojest, musim si dokoncit tie ulohy, aj ked sa mi velmi nechce.
Mentolka, ako si si vsimla, ze chcem zahovorit letenky:)
hej, ti profesori su jedna banda, co chce zarobit, ine ich nezaujima. Platime si poplatok za skolu a jeden predmet kazdy musi mat labak (z fyziky, chemie alebo biologie). Ja som si vybrala biologiu (predminuly semester) a platili sme laboratorny poplatok myslim, ze 10 dolarov. Pritom este aj hlupe rukavice sme si museli kupovat, tak neviem, kde ten poplatok siel. Vyucujuca-mlada baba-nam priamo povedala, ze tie prachy vobec nejdu na fakultu biologie, ale niekomu do vrecka...Urcite to nie je povolene, ale co clovek dokaze...Studujem manazment, bakalar, velmi by som chcela byt manazerkou nasej nemocnice, jednak by ma to bavilo, pracovat v tom medicinskom odvetvi a potom nemocnica ma dobry plat a benefity a je 5 minut autom od domu. Hadam budu mat nejake ponuky prace, ked skoncim, ale keby nie, tak urcite chcem robit pre velku firmu, kde je moznost postupu a zdravotne poistenie (sidlia tu firmy ako Motorola a podobne).