sage hahaha, to si napisala tak vtipne, tu odpoved aidsakovi:)
Mrzi ma, ze tvoj maly zvrackal, hadam mu to uz preslo. Nech si prsty do pusy nedava, v dnesnej dobe chudatko moze vselico chytit. Urcite sa poucil, ked mu bolo z toho zle. Mamka si raz olizla prst, mala na nom trosicku krvi a zistila, ze to nie je z nej, ale z klucky na vchodovych dverach v cinziaku. Nebezpecne.
Mne sa dnes tak nic nechce, robila som vyprazany syr, uz som to nerobila aspon tri roky...Manzel mi povedal, ze chuti ako z hotelu Slovan v jeho meste, tak som sa zapyrila od pochvaly. Este zajtra mam volno, musim sa uz ale ucit, mame uz domacu ulohu z jedneho predmetu, z prvych dvoch kapitol (pritom sme prebrali len jednu aj to z rychlika) 80 otazok! je tu hrozny biznis s ucebnicami. Ucitelia musia dostavat nejake prachy za to, ze tlacia studentov, aby knihy kupovali v skolskom obchode...A su drahe, jedna ucebnica 150-180 dolarov. Knihy vychadzaju nove kazdy semester, pritom vsetko je v nich rovnake, okrem prikladov. Kedze tie knihy su cerstve, este sa nedaju kupit lacnejsie cez net, tak aj takto sa profesori istia, aby si studenti museli kupit knihy zo specifickeho obchodu. Hnus. Jeden profesor na skole dokonca predava svoje vlastne poznamky!!!! A ked chce clovek prejst, musi si ich kupit! A to tak, ze predava za 10 dolarov len vytlacene papiere nezviazane krat 80 studentov. Ja si myslim, ze je to trestne, kedze z toho neodvadza dane a skola z toho nema zisk... Ja som si bohuzial dve knihy musela kupit z toho skolskeho obchodu, lebo na nete sa zohnat nedaju a dalsie dve som si objednala z netu, jedna lacna, minulorocna edicia a druhu knihu si len poziciavam na semester, po jeho skonceni ju musim vratit, ale stoji ma to 60 dolarov, namiesto 150, co stoji kniha...Jeden dobry profesor povedal, ze ucebnicu na jeho predmet nepotrebuje, ze nam vsetok material da, co nam treba.