Mam AIDS

vierka

Ha,ha,Nashi,som prvá.Takže dievčence:Nashi bola dnes u mňa.Súúúúúúúper bolo.Nabudúce aspoň na dva dni prídite,Nashi aj s dievčatami.Stihli sme ešte potom odpratať dve kopy dreva.Sme my ale šikovnice/ s Ľubinkou/.A ešte čakáme návštevu.Predsa prídu tí mladí s troma chalanmi.

sage33

palomino, ja som nepisala o vasom jesennom semestri, ale o nasom zimnom. nemam ho rada, pretoze sa mi zda byt dlhy, aj ked je rovnaky ako letny, domov chodim za tmy. vsak ako kazdy, z prace. inak mate priliehavejsie nazvy. je to divne, ked sa letny semester zacina v polovici februara, ked su este mrazy.

palomino

Ahojte, tak konecne mam trosku casu (predtym, nez sa odveziem na nakup a k lekarovi, drz palce, vierka). Zo skoly som prisla o deviatej vecer, s vyplutou dusou som stihla dojst na vlak...Zda sa, ze vsetky si uzivate este volno, sage, dobre si uzi tych 5 dni bez roboty. Nashira ako ti je dobre, ze si planujete, co robit. Moj manzel od rana na streche, takze vylety ziadne, ale dari sa mu. Vcera mu niekolkokrat sprchlo, tak hovoril, ze ako opicka lozil hore-dolu a tri razy vsetko zakryval pred dazdom.
Sage, ale ved to nie je zimny semester:) Tu mame jesenne a jarne:) Velmi ma bavia predmety, co mam teraz.
Na Slovensku len sviatkujete, aj minuly tyzden, aj tento, vsetko krestanske sviatky a aby sa nepovedalo, aj poprepletane s komunistickymi:) My mame len zopar sviatkov za rok. V pondelok je "Labor day". Jedny susedia poriadaju piknik v nedelu, dalsi v pondelok...Je to uz unavne, nejdeme. Manzel musi robit a ja poviem, ze sa musim ucit.

nashira

Ahojte!
Tak dnes chceme ist niekde a nevieme kam....Velke idu ku ex a my mozme nieco vymysliet.Ale uz od rana sa mi v hlave parí ,ze kam tak ,aby dobre bolo.Nechce sa ist daleko a ani blizko....hm.No som zvedava ako dnesny den dopadne.Sage az neskoro vecer ked sa moje dieta odtrhlo od pc tak som si vsimla ,ze som si nezavrela gmail a si mi pisala...No to je fakt strasne.Tak teraz mi manzel povedal ,ze do prirody sa neoplati ,aby sme sli niekde do mesta na exurziu ,ale kam???hm hm hm ...okruh sa zmensuje.Tak vam vecer napisem ako to dopadlo .Bozkavam koculdy!!!Posielam objatie....citite? ...hahahhhahhahhaha

sage33

prave som odpovedala na dolezity mail. vcera v noci som konecne nabrala odvahu a napisala na web inzerat, ze hladam opatrovatelku, vsak uz len 5 dni a mienim ist pracovat, dovolenka sa mina jedna radost.... tak sa mi ozvala hned jedna pani, som zvedava co povie na tu smiesnu sumu, co jej mozeme zaplatit.
no, uvidime.
vierka, nashira, preco ste tak daleko? ak je zena na materskej s jednym dietatkom, uz vacsim, je to super moznost privyrobit si. ale ta pani, co sa mi ozvala, asi uz na materskej nebude ...
nashi, ideme zajtra k mame, tak zas budem odrezana od sveta, teda od siete... ale telefon hadam budem mat po ruke.
papapa vsetky, a oslavte zajtra SNP :-)

nashira

Ahojte moje!
Ja mam take lenive a pomale prstY uz teraz vecer.Sagulik hadam sa stretneme zajtra na skype ,alebo zavolam ked budes mat cas prezvon.Nellka napis nieco ,lebo uz tu fakt chybas!!!zatim pa ....cucuhustky

sage33

kde ste vsetky? ide predlzeny vikend, tak co je s vami? my sme dnes boli na kupalisku, bolo uuuuuzasneee. maly sa vyblaznil, ale neda sa povedat ze do sytosti. jemu by nikdy nebolo dost. no a podla predpovede pocasia to vyzera tak, ze sme zatvorili sezonu.
otvorili teraz u nas nove kupalisko, bazeny so slanou vodou, palmami, lehatkami a slnecnikmi. ta slana voda ma ale veeeelmi daleko od morskej vody. aj ja som sa nasmykala, napotapala, mala sa vyclupkala.
s nashirou sa hrame na macku a mys. stale sa schovavame. nechtiac.
tak palomino, vy ste uz zacali skolu? brrr, nemam rada zimny semester, nech je skoro prec.

sage33

jaj, mentolka, neskutocne sa tesim na buduce leto. ale vazne. nas, momentalne pirat, bude kamos s vasimi babami, vsak ma 4 roky, a mala uz bude mat o rok 2.

mentolka

sage tak ked pridete k nam tak sa posmyklavkuje do vole dobre? Vzhladom na pokrocilu jesen u nas to sice uz nieje aktualne,ale na buduci rok na isto.Vcera sme to zbalili,aj bazen aj minibazeniatko.