Mam AIDS

sage33

vierka, a kolko ma lubka rokov? to je najstarsia? neviem preco, ale myslela som, ze lubka je uz starsia, ze je skolacka, ale to som sa teda mylila. tak sa rychlo vyzdravte. ja som rada, ze my aspon neteplotujeme. mne je uz uplne fajn. mala, no uvidime... ale dobre znasa aj tu nevolnost. neplace, trpitelka.

vierka

ľubka berie ďalšie ATB.Zápal pľúc ustúpil,a nastúpila angína.ešte že tak.Mala včera teplotu 39,2.Tak nástup do škôlky sa nekonal.

palomino

sage, drzte sa! Chudatenko mala. Dobru virozu ste chytili...Dufam, ze vas to skoro opusti.
Pises ale tak obrazne, ze si to vsetko dobre predstavujem a tiez mi je z toho na blinku:) a mozno z toho, ze ma cakaju este dva predmety.

sage33

taaak a kym vy sa tu obhajujete pred pinky, my pokracujeme v zvrackani, dnes je v poradi predsa len drobec najmensi. chudatko, kupala som ju uz parkrat, periem satky.... prvykrat sa vyblinkla v kociariku, cela mokra bola, blekeke. xhudatko, dufam ze zajtra jej bude lepsie. my uz sme so synom ok.
nashira, drz sa zajtra v skole.

vierka

Súhlasím s tebou,Nashi.Ja som nadšená akoukoľvek návštevou,ale vy ste boli tou naj,už len preto,akým spôsobom sme sa dali "dokopy".A keby mi to nevyhovovalo,tak poviem.A Pinky,aby si vedela,ohlásili sa.

nashira

No pravdupovediac sa ma to dotklo Pinky , ale uz ma to preslo ...niesi v obraze .Mame aj telefonne cila medzi sebou aj mailujeme tak sa vieme dohodnut.Ku Vierke sme sli tak ,ze sme sli na exurziu blizko jej bydliska a kedze zacalo prsat tak som jej zavolala ci sa mozme u nich stavit ,ze sme blizko ak chce.Vierka bola nadsena a tak sme sa dohodli....my sme sa sli naobedovat do restiky a potom sme k nim prisli neboli sme ani 2hodinky a sli sme.Pekne sme sa porozpravali obdarili a rozlucili.Pinky nepriamo si ma oznacila za nevychovanu a myslim ,ze sa to tiez takto nerobi skor kym niekoho takto oznacis aj ked nepriamo tak by si mala mat jasne okolnosti.Pa

sage33

taaak, nase crevne problemy maju pokracovanie.....
vcera vecer som to bola ja. aj zvracanie, aj hnacka, aj teplota. uvidime kto bude dalsi na rade. ale mohlo by to skoncit.
casto myslim na toho "nasho" najducha, chlapceka bez mena, co s nim asi je..... nashira, stava sa ti to tiez?
este je sice kratka doba, ale pockaj tyzden pred vyplatou :-DDD

pinky

nemusite sa hned urazat,tak som to nemyslela,len sa mi zdalo neslusne prepadavat niekoho doma.Ale asi sa stretavate bezne,nevedela som.Koncim nocnu a od zajtra mam dovolenku.Tesim sa nesmierne.