Mam AIDS

nashira

a teraz to pride:/chrrrrrrrr/
Hi!
My name is Nashira.Im from .../hahahahahaha/Im merried.Im a student at a language school an Englisch. My favourite sport is trekking.
Good bye. See you later!
:)))))))

nashira

No Nellka to si poriadne pozadu..hahahhahahahahaha, ale odpustame ti.No Hanka sa ozvala....preposlem ti mail potom od nej.A ja sa ucim anglictinu na jazykovke.Keby ste vedeli ako mi preplo z toho.Som volala s bratom je v anglicku a uz som frajerovala s tymi mojimi 4 vetami...chrrrrrrrrr.No sranda.
Nellka a velka sa mala dobre len prisla zmazana ako prasa z toho tabora mali tam len studenu vodu a ona chuda menzes .Kupila som jej tie obrusky tak ich moc nepouzila ach jaj deti su deti ked je zabava hygiena je pase.No hned ako domov prisla som ju nahnala do kupelky a potom uz bolo dobre.Tak sa tesim ,ze si s nami znova.

nellka

Ahojte dievčence! Tak sa vám hlásim po dlhej odmlke, pc máme už opravený, tak to už bude ok.
Nečítala som všetko, nemám šancu...ale vyrozumela som správne, že Nashi bola u Vierky? a že začala učiť?
A Sage ty čo máš nové? Aspoň v skratke, prosím, prosím!:)
Hanka sa neozvala?
Baby, ja mám toľko pošty v schránkach, že to ešte ani nemám pozreté...uff a neviem prečo, ale fotky sa mi stále nedajú uložiť na plochu, musím sa muža opýtať, že prečo...
A Nashira, ako sa mala najstaršia v tábore? To som ale dobre pozadu, čo?! chi chi. Pa!

sage33

palomino, vdaka za vysvetlenie. fakt som netusila, co myslela nashi tym du. uz som asi velmi stara, alebo dlho von zo skoly, deti zas este prilis male...
klokan, zijes u protinozcov?ci my sme pre nich protinozci? teraz naozaj neviem.

klokanw

Sivá bunka mozgová príde náhodou do hlavy muža. Všetko je tam tmavé, prázdne a bez života. Sivá bunka mozgová zvolá:
- Hu, hú... kde ste kto?
Žiadna ozvena. Zvolá teda ešte raz:
- Hu, hú... je tu niekto?
Vtedy sa objaví iná sivá bunka mozgová a pýta sa:
- Čo ty tu sama robíš? Poď so mnou! Všetci sme teraz dolu!

palomino

A na co chodis, nashi? Som rada, ze v tom nie som sama. Chvilu som hutala, co znamena du. Keby to bolo hw, tak viem hned. Joj. Normalne ma to mrzi, ved D.U. sme pisali vzdy do zosita.
Objednala som si ucebnicu cez Internet a este stale mi nedosla, na zajtra mame pritom ulohu:(((( Neviem, co robit. 65 otazok. Uz vcera sme mali ulohu z dvoch kapitol, opravovali sme si to navzajom spoluziaci a nastastie bol jeden taky laskavy, ze mi to opravil tak, ze som mala akoze jednu chybu...Dala som mu nevyplnene papiere...
Pomaly sa zvolebnieva. Uvidime, ako to dopadne...

nashira

Ahojte !
Tak ja mam uz prve vyucovanie za sebou.Vobec to nebolo take strasne ako som si myslela .Myslela som si ,ze od nas budu chciet ovela viac .Ale uz mame du tak musim sprtat.Je to super len ,musim cvicit ten moj stary materinsky mozog.Tak pa hviezdy jasne....