Mam AIDS

vierka

Môžeš to opakovať,ale myslím že dva týždne alebo týždeň musí byť pauza.takže aký máme cieľ?Ja 65 kg.

nashira

Vierka tak mi preposli tu dietu ak sa ti bude dat a este som tie cvicenia podla sipeky nevidela tak neviem co na to povedat.No myslim si ,ze kazdy pohyb je plus , ale zaklad je zmena stravovania.Boli casy ked som chodila len cvicit a jedla som normalne a islo to dole ,ale velmi pomaly.Rada sa zoznamim s niecim novym....,ale dva tyzdne na chudnutie podla mna nestacia.Ja by som si to musela aspon na 3mesiace dat. Tak pa zatim.

palomino

Dobry vecer zelam. U nas uz druhy den vytrvalo prsi, ale velmi a vkuse. Hladina potoka, co nam tecie za domom stupla dost, sused nam volal (zije tu 10 rokov), ze taku vysoku este nevidel. Ma okolo metra. Nas dom je okolo 15 metrov nad potokom. Manzel to isiel vyfotit a natocit.
sage a citis sa fyzicky dobre, aj ked si stihla? Ved ako dlho si kojila, mas zdrave deti... Ja sa musim priznat, ze ked som v skole, mam medzi jedlom pauzy aj tri-styri hodiny. Vo stvrtok v skole ma strasne bolelo nalavo pri zaludku (ako vzdy, ked sa stravujem nepravidelne) a az som sa zlakla, lebo to trvalo asi 6 hodin. Viem, ze musim jest, nemozem si dovolit schudnut, tak sa budem viac snazit kvoli zdraviu.
To by ti mal manzel z jarmoka priniest medovnikove srdce, ako jarmocne, nie varechu:)
Ked sme pri tych svadbach, kedy oslavujete vyrocie a kolkate? A ake ste mali saty a zavoj? Ja viem, znie to infantilne, ale odmala som milovala nevesty a tie saty, princezne a myslim, ze mi to ostalo:)

panama

Prosim Ta aké umieranie, nemysli na to! Nemusí každý umrieť, vyhľadaj psychologa.Istotne AIDS sa vyskytoval už pred mnohými rokmi, len výskumy neboli. Je to ako rakovina. nemusí mať pre každého taký istý priebeh. ZABUDNI NA AIDS A SNAZ SA PREZIT PRIJEMNE KAZDU MINUTU-MOHLA BYT I ZLA DIAGNOZA, POSILNI IMUNITU

vierka

dokelu,neviem nájsť ten papier s diétou,tak ti nepoviem,ale budem ťa neskôr/zajtra/ informovať.Má mi doniesť kámoška prefotený papier s siétou

sage33

vierka a zajtra? co sa moze v nedelu?
ja este neviem co budem zajtra, uvidim co svokra navari :-DDDD
aj my mame ist buducu sobotu na svadbu, ale som nakoniec odriekla ucast. s drobcami sa neda, skoda je ich trapit a zas nechavat ich niekomu cudziemu na starost a stresovat ich, to radsej nie. pojdeme len blahozelat do kostola.

vierka

aj ja budem na budúci týždeň na svadbe.vydáva sa mi sestra.Jój,jak sa teším.Budú mať tu u nás,čo je tri domy ďalej v sále.Dobre,nie?sage,a chudnem od pondelka,lebo v sobotu môžem jesť čo chcem a koľko chcem,ale preháňať to zase nebudem

sage33

dnes som na vas myslela, severanky. na prechadzke pri nas zastavili tri auta so svadobcanmi, so znackami ZA, CA a DK a pytali sa na cestu na mestsky urad.
teraz je ale svadieb, uz asi tretiu sobotu sa v kostoloch nestacia striedat, v parku na namesti sa naraz fotia, samozrejme kazdy v inom kutiku, aj styri-pat parov novomanzelov.
aaaaa, dokelu, keby som bola spontannejsie, uz sme mohli byt s malou na veceri u nashirovcov.
ide dnes nejaky dobry film? nejako je tu dnes ticho, az si neviem zvyknut.

sage33

tak co vierka, uz si odstartovala dietu? prepacte mi, ale ja sa nezapajam. ja chcem ist darovat krv a bojim sa, ze mi ani nevezmu... stale sa ma pytaju, ci mam 50 kg, stazuju sa, ze mam tensie zily ako odberova ihla, ze mi vezmu iba do detskeho vacku, atd. jediny krat, ked ma sami pozyvali na odber, som bola uprostred dojcenia, tak som tete sestricke vysvetlila, ze nemozem darovat krv, kedze daruvam mlieko. :-DDD
dnes mame rozdelenu domacnost na zensku a muzsku cast. my s malou sme doma, upratujeme a zehlime, zaraz ideme presadzat kvetiny (len zopar, co sme v lete neurobili), muzska posadka sa sla povozit - na radvansky jarmok. dufam ze aspon drevenu varechu donesu.
a zajtra asi ideme ku svokre, skoda ze sa tak ochladilo, mohli sa deti este clapkat na dvorceku v bazeniku. cele leto sme tam neboli, tak ideme teraz.
papapa, pekny predlzeny vikend vsetkym ludom dobrej vole. a zlej tiez.