Mam AIDS

pipulik

no ja som po alkohole ako to "slniecko na hnoji", lenze v tejto diete, po tolkych obhodinovych vodach to musi byt uz dobre zriedeny zaburinec na konci dna:-)
tu 90-dnovu dietu citam spredu, uz aj zozadu, ale este ma to nejak psychicky nenakoplo, obdivujem vsetky kocky, ktore sa tym riadite a viete vydrzat, inac dakujem za privitanie, ja uz mam velke deti, ani neviem kedy to tak vyrastlo, ale je to uz nezvratitelny fakt, dvaja < chlapec, dievca> su na vyske a jedno mame este taky teenagersky vyplesk :-)Jak deti odisli z domu studovat, zrazu je doma neskutocne ticho, nikto na nikoho nevykrikuje, nikto sa nenahana, nikto bratsky nebuchnatuje :-)))), teraz sme s tym najmladsim sami, len cez vikendy, ked vsetci pridu, sa to u nas meni na tak "normalne
veselu = sibnutu?" rodinku

nellka

Nashi, keby ste boli u nás, tak tie hry ešte pochopím...Teta Nellka by im bola skvelým príkladom- cha cha...Veru tá mladšia sa tak začína hrať, nie, že by som z toho bola natešená, však viem, odkiaľ vietor fúka, ale však raz ju to prejde. Idem zlým príkladom, ale inak som príkladná:)
Držím dietu tretí týždeň a zatiaľ sa mi darí, tak držte palce. Mám doma knihu 90dňovky, ale zdalo sa mi to zložité a ešte k tomu som na vyváranie lenivá a striehnuť si to, čo a kedy, to sa mi nechce.
Nashira, tak ti stavy, čo opisuješ, sú poriadne nepríjemné, občas mám čosi podobné, ale neviem, s čím to súvisí, pms to nie je, stáva sa to hocikedy, minule sme pozerali Babmuľku a mne bolo akosi úzko...Takže kto je tu potom šibnutý, že?
Už keď ste načali tému alkohol...mne sa chce po ňom strašne spať- teda pokiaľ len tak sedím, ale keď je dobrá zábava, tak si veru musím poldecáky počítať:) Zaujímavé je, že z vína mi býva zle a z tvrdého alkoholu- pokiaľ nepreženiem- mi nie je nič:)

nashira

No cafte!
Tak uz som z angliny doma a citim sa tucno a tucno a tucno.No , ale to nevadi.
tak prejdime k diete.Ja som v zivot skusila len jedinu a to 90dnovku.Myslim ,ze je to dobra dieta.I ked si myslim., ze je to pri nej velka strata kg naraz.Mam spat 10kg po roku a pol.No modlim sa aby ma to pochitilo znova.No a ja keby som si dala glg vina tak by som nevedela kde je sever.Ale nie.No tiez som taka ,ze mi malo staci a preto si dam take nieco raz za pol roka a minimalne mnozstvo.Teraz tu mala pri mne stala dala si stetec do ust a taky sprej z jahodoveho sirupu mala a hovori mi....mami vidis to je cigareta/stetec/ a ten sprej to je zapalovac....isla velka okolo a mala sa jej pyta...Aj ty ides fajcit?No my doma nefajcime aj co susedia fajcia tak im to smrdi a zatvaraju okno no teda.....

sage33

pipulik, udaj vek a pohlavie svojich deticiek, mozes aj pribliznu zemepisnu polohu vasho bydliska. nech sme v obraze. a vitam ta na aidse, cit sa tu ako doma. podel sa so svojimi radostami aj starostami.

sage33

jaj, pipulik, dobra dieta. ja keby som na lacno vypila 2 deci vina, tak skoncim asi pod stolom. ale asi je to zamer, clovek je hladny a opity, zaspi a nemusi jest.
my sme mali vcera velku rodinnu oslavu u nas a dnes neplanovane dozvuky. pol rodiny sa dnes u nas zislo, pozerali sme nejake fotky, videa, podojedali cosi od vcera....
ano, nashi, prave sluzim ako dojka.

pipulik

tak to mozem Sage zavidiet aj ja, mam tiez tri deti a metabolizmus na prd, tak si s tebou Nasahir mozeme podat ruky :-)
ja som mala kedysi dakde napisanu taku dietu, < neviem ju najst, nepoznate nahodou?> na styri dni a styri kila dole, to akoze, ked treba rychlo schudnut na nejaku akciu. Si len pamatam, ze o ktorej hodine rano zacinas, o takej vecer aj koncis, kazdu hodinu sa je, raz ovocie, potom dva dcl vody, o hodinu koliesko salamy, zase voda a vajce, voda, jablko, voda a jeden den sa dokonca koncilo s dva dcl bieleho vina, ale nepamatam presny postup

nashira

Ahojky....hodilo by sa dojky:))))))
....ale to uz tu je len Sage tak len ahojky.
Tak uz je to tu zasa mam dostat....vieme co a je to strasne/palomino nekupila som si tie tabletky/.Tak ma bolia krize a mam depku.Hormony si so mnou robia co chcu.
Si pustam pekne pesnicky a potom zrazu rumazgam......fuj.A si hovorim sibe mi sibe?A zistila som ,ze termin sa blizi a to bude pre to.No co dodat.Ako sa mate vy?

nashira

Pipulik Sage ma dve deti a paradny metabolizmus co viac si moze clovek priat.......Ja mam 3 deti a metabolizmus na prd.No ja som schudla 90dnovkou 20kg....to sa mi zda menej narocna dieta ako toto.Ja na ranajky musim ovocie to by som asi odpadla.

nellka

Pipulik, Sage dietu nepotrebuje, to je tak štíhle žieňa, že ju toto absolutne netrápi, to len ja, Nashira a Vierka vkuse bojujeme:(