Mam AIDS

vierka

Nashi,tak sa nám ochladzuje,večery sa predlžujú,čo tak začať cvičiť?neskúšala si Editu Sipeky?Ja som cvičila podľa jej DVD,a za dva týždne-2x do týždńa som cvičila som zhodila 3 kg.A cviky má ľahučké.A mám aj dvojtýždňovú diétu,ak chceš,pošlem.A ideme na to spolu,čo povieš?a keď sa stretneme o dva týždne,tak sa nespoznáme/chŕŕŕŕŕ/malo by sa zhodiť 6-10 kg,a je v pohode tá diéta.Dá sa.ja som síce vydržala 3 dni,lebo mi prišiel do cesty knedlík a segediňák.A teraz mám motiváciu-stretko s rodinami.tak aby bola po roku nejaká zmena.

nashira

No Mentolka po anglicky to este neviem i keby som sa sprtkala v slovnicku tak to najdem.Sage a Palomino nam pomozu v tom.Ale viem jednu jedinku vetu po nemecky a tam sa choroba spomina....casto som ju pouzivala na nemcine na strednej...znie nasledovne Fraulehrerin entschuldigung sie mich bitte ich bin nicht vorbereitet ich war krank...chrrrrrrrrr/no a neviem ci to mam napisane gramaticky spravne tak ak nie prosim nevzrusujte sa nik/.Nemcinu som neznasala ...strasne....ble.

mentolka

Ahoj tu je mentoloviec dievca.Malej je uz lepsie,nema teplotu,iba sa jej rinu sople.Ja som vcera zachripla,dnes som iba piskala alebo ukazovala posunkovou recou,ani nesepkam.To by mi ani tak nevadilo len hrozne chrchlem a ked zakaslem tak ma az napina na zvracanie.Tak si tu sedkam,mam kvalitnu triasku,hryzkam paraleny a ine fajne dobroty.A dakujem bohu za to ze ide vikend a statny sviatok- mam cas sa liecit.Manzel je v praci a deti sa tu dozaduju pozornosti,chudence,dnes nic nebude.Uz sa tesim na zajtra,pozajtra kedy nadobudnem zasa ten chriplavy"eroticky" hlas hehehechrŕŕ´.

nellka

Fííííha, Nashira, to ste vzali na tej anfličtine zhurta! Ale základ je komunikovať a komunikovať do zblbnutia, to mi vždy na angličtine chýbalo, slovíčiek poznám milión, ale čo z toho, keď neviem ani len trocha komunikovať:( Však by som s tým mohla niečo robiť,ale sa mi nechce, lebo sa nikam nechystám a len tak pre dobrý pocit- na to som lenivá.
Mentolka, ty si tiež"užívaš", to je klasika, akonáhle dáš dieťa do škôlky, tak to príde...ber to pozitívne, v škole bude menej chorá. A už sa má lepšie?
Mne dnes muž odišiel "jachtiť", prvýkrát letel, tak mal z toho stres, ale volali sme spolu a vyzerá, že sa mu to zapáčilo. Svokra si zobrala staršiu na víkend, tak tu gazdujeme len my dve:)
Idem si pozrieť Brigid Jonesovu, či ako sa to píše, vždy keď to pozerám, tak sa aj nasmejem, aj mám z toho taký zvláštny pocit...takej melanchólie, či ako to nazvať. Ach, no idem na to. Pa pa!

nashira

...a este som si musela zopakovat slovencinu spoluhlasky a samohlasky,a aby som vedela urcit spravny clena... a dancer...an actor.....roky prec zo skoly zanechali brutalne stopy na mne.A to som si hovorila ,ze vsetko si zopakujem s velkou ,ale ta sa uci sama od malicka a vyborne tak mi nedala sancu....Uvidime pri malej....chudatko ak je po mne.

nashira

No mentus uz ma ovanula clivota za tebou....chr chr chr.....sa smejem ,ale fakt schazis.
Tak vcerajsia hodina ...hm ,alebo ako to nazveme ,lebo tam sedim od 15:40 do 18:55...Takze nazveme to vcerajsi kurz bol husty.to znamena v kratkom case vela novych veci.Najviac ma stve ,ze preskakujeme z temy na temu.mam rada tak ucelenejsi sposob vyucby.Nasa teta /pohladna 45/ prednasajuca ide tak pich tam pich hentam.No este ,ze sa na mna nieco nalepilo z anglictiny za ten zivot,lebo by ma asi vystrelo tam .Ked sme ukoncili prvy polcas tak sa nas pytala ci mame nejake otazky.Tak som sa opytala,ze ked nespravim polrocnu skusku ci budem moct dokoncit rocnik....sa smiali vsetci ,ale viem ,ze niesom sama koho to napadlo.No a chodim palomino na statnu jazykovu skolu oficialne studium trva 6 rokov ,ale pre mnozstvo a narocnost si to studenti rozlozia na 7 rokov.Ukoncenie je statna jazykova skuska.Pre zaujimavost :Vcera si sme mali aj cislovky najskor bol plan len do 12...no potom sme skoncili pri 100 aj nas skusala hned...aj mi to islo ,ale keby k tomu neprdala aj abecedu naspamat do buduceho tyzdna a este aj hlaskovanie mien a nazvy zamestnani+ urcovanie neurcitych clenov...a rozoberanie 4 textov ...pribehov ludi..kde byvaju co robia ,kolko maju rokov ,ich oblubeny sport.....a tie pribehy sme mali aplikovat na suseda ,alebo roozpravat o nich v tretej osobe atd.....ludia moji ...kasa -malta.No nech mi Pan pomaha...Help me.