Mam AIDS

sage33

no presne tak, tri jedla denne su malo, to vedie k vlciemu hladu. presne to som mienila tym, ze napisem svoju dietu, ja musim nieco zobnut este medzi hlavnymi jedlami, ci uz ovocie, alebo nejaky kremik.

palomino

sage, aj mne sa zda, ze tou "dietou" do seba clovek dostane do seba vela cholesterolu. V jednom zltku je dostatok cholesterolu na cely den, takze ked si da clovek jedno vajce, v ten den uz len kapustny list:) Ked robim nieco z vajec, dam len jeden zltok, zbytok vyhadzujem a pouzivam len bielka..Takto sa mi podarilo manzelovi stiahnut zly cholesterol. Okrem toho mi tam chyba desiata a olovrant.

sage33

ahojte jablcka moje. uz sme doma, konecne. nebolo nam zle, ale doma je doma... taka nuda, nie som na to zvyknuta. este aj pocasie take, ze sme skoro len vnutri sedeli.
vierka, ta dieta je nejaka vysokocholesterolova, nie? to ja by som nemohla taku dodrziavat. ja vam raz napisem moju dietu, teda moj jedalnicek :-)))))

vierka

pondelok:R:čierna káva
O:2rajčiny,2 vajcia natvrdo,1 celozrný rožok
V:1 kurací/morčací/rezeňalebo 1 steak,šalát+veľa jablkového octu.
Nápoje:2-3l minerálky,1 šálka žihľavového čaju

utorok:R:1 káva s trochou mlieka,1 celozrný rožok
O:1 kurací /morčací/rezeň alebo steak,šalát+veľa jablk.octu
V:1veľký ananás,1 1%jogurt
nápoje:2-3 l minerálky,1 šálka žihľavového čaju,1 šálka čaju na čistenie krvi

streda:R:1 káva s trochou mlieka,1 celozrný rožok
O:2 vajcia natvrdo,1 konzerva tuniaka bez oleja,1 celozrný rožok
V:10 dkg šunky s hovädzou šťavou,2 rajčiny
nápoje:2-3 l minerálky,1 šálka žihľavového čaju

štvrtok:R:čierna káva
O:1 rezeň kurací/morčací/alebo steak,šalát+veľa jablk.octu
V:zemiaky s kôprom alebo petržl.vňaťou,uhorkový šalát

piatok:R:1 káva s trochou mlieka,1 celozrný rožok
O:2 rajčiny,1 celozrný rožok,1 konzerva tuniaka bez oleja,šalát+ veľa jablk.octu dusená ryba,uhorkový šalát/
V:20 dkg šunky,ovocie/nie banány/

sobota:R:čaj s citrónom
O:2 vajcia natvrdo,2 rajčiny 1 celozrný rožok
V:jesť je jedno čo a koľko

nedeľa:R:1 káva s trochou mlieka,1 celozrný rožok
O:1/2 grilovaného kurčaťa,šalát
V:2 rajčiny alebo špargle,ovocie/nie banány/1 celozrný rožok

Na prečistenie organizmu:2 týždne a potom normálne jesť ďalej.

Na schudnutie:2 týždne-jeden týždeň pauza-dva týždne-potom normálne jesť

Začiatok diéty:pondelok

Nezameniť obed s večerou

Základné pravidla:absolútne vynechanie cukru,soli,alkoholu,limonády,minimum oleja

Dnne vypiť min.2-3 litre minerálky,denne vypiť 1 šálku žihľavového čaju,každý druhý deň vypiť 1 šálku čaju na čistenie krvi.Diéta trvá týždeň,a následne sa opakuje.Ak presne dodržiavate pravidlá/nespáchať žiadný prehrešok-aj najmenší prehrešok je katastrófou/schudnete za dva týždne 3-5 kg.V tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie tri roky nepriberiete.Samozrejme,netreba sa "spustiť".-moja poznámka.

tak,čo baby,ideme na to?ale počkajte ma do pondelka.Dobre???

nellka

Ahojte! Tak tu sa zase ide chudnúť...:)Ja sa snažím aj s mužom od začiatku septembra a zatiaľ sa mi darí, zistila som, že je mi lepšie, keď mám prázdnejší žalúdok ako keď som napráskaná až po vrch.Vierka, prosím ťa, pošli tú diétu aj mne, aj ja chcem byť krásna!:)
Teda to počasie...šľak ma ide trafiť! Môj muž sa vyhrieva na slniečku, kúpe sa, no proste leto v plnom prúde a ja sa deťmi sa tu kosíme...Ale veď nech si užije, ale aj ja by som rada...A vraj lepšie zatiaľ ani nehlásia, tak sa teším, dnes tu bola ségra a už nás deti išli zjesť od nudy. Včera sme dlho vysedávali, tak dnes sa chystám skôr spať. Pa pa!

vierka

Nashi,prišlo ti to?písala som ti to na mail.mordovala som sa s tým 3/4 hodiny,a ono mi to neodpísalo,že správa odoslaná.Tak neviem.daj vedieť,prosím ťa.začnem až budúci týždeň,prehovorila ma ségra,že to nebude mať zmysel,keď v stredu pečieme koláče a svadba samotná.po polnoci bude bravčové pečené,kapustička a knedlík.Tak to si nemôžem nechať újsť.P.S:zima,prší no hnus,však?