Mam AIDS

pipulik

Vierka, urcite sa tou dietou da schudnut < kto ju vie dodrzat> skoda, ze ja asi nie, mne pride od kavy na hladno strasne zle, rano musim daco ku nej zajest

nellka

Ahojte! Sage, moja svokra robí to isté, jej je ľúto peňazí na kúrenie, nastavené to má ledva na 18stupňov, večne vetrá...takže v zime u nej chodíme v bundách a keď už moc frflem, tak prikúri...aby som nepovedala:)
Tú dietu poznám, len som ešte nevyskúšala, ale mám v pláne, ja mám vždy odbery na 1, neviem, ako je to pri mojom životnom štýle vôbec možné:)
Kosa je veru poriadna a ten môj muž je v Grécku na jachte, veru mu závidím, ale nešlo to, aby sme išli obidvaja, veď ja si to vyberiem niekedy inokedy, aspoň mám červený bodík:)
Zajtra mám upratovací deň- deti sú v zariadeniach, tak fajn, už sa teším, na ten kľud a ticho, to aj rada upratujem, keď sú tu neni.

vierka

Jéžišmária,veď ja nedokážem zjesť jeden.Moje deti tiež milujú jogurty.pre nich by som ani variť nemusela.

sage33

no vierka, vsak preto pisem, ze by som ju nemohla drzat, lebo ja mam stale zvyseny cholesterol. celkovy. ale ked mi robia hdl a ldl osobitne, tak mam nadmieru zvyseny dobry cholesterol, takze aterogenny index mi vychadza v pohode, pod limitom.
a pritom maska zjem minimum, len obcas kuracie, alebo morcacie, ryby. syr nemusim velmi, vyprazane tiez malokedy. jedine co papam vo vacsom mnozstve, su smotanove jogurty. to vacsie mnozstvo su cca 3 ks denne.

vierka

a čo sa týka toho cholesterolu,z ambulantnej praxe vám poviem,že chuduľky ho majú niektoré vyšší ako bacuľky.nepochopiteľné,však?

vierka

mne sa nezdá,žeby tam bolo extrémne veľa cholesterolu.ja som nikdy nepotrebovala desiatu a olovrant.A okrem toho,u nás ju schváľujú lekári a veľa z lekárov ju aj držali.Nuž,uvidíme.

palomino

Co je v prechode a ma navaly, ze jej je tak teplo?
Mne po troch hodinach este stale trpne papula, bola som u zubarky.
Zajtra rano ma byt zima, beriem si bavlnene pancuchace do skoly:)

sage33

este som zabudla napisat, ze sme dost zmrzli na navsteve. svokra vzdy vetra, otvorene okno dokoran, otvorene dvere dokoran, ona beha pomaly hola, a ja som uz nevedela co na seba, detom som flisove bundicky poobliekala, aby neprechladli, no ale neviem neviem. vsak aj osprchovat sa bolo treba, a staci moment, aby dieta nachladlo. ked uz niekto deti nevie respektovat, tak potom tazko. ja som zmrzla ako dievcatko so zapalkami.
nellka, a kde je tvoj manzel? on je niekde v teplych krajinach? letel s lastovickami?