Mam AIDS

vierka

Poslušne hlásim,že žijem.nestíham písať,pá.Máme dnes v obci športový deň,tak si idem pasívne zašportovať.

sage33

hmmm, dufam ze ste pochopili moje myslienky, ked citam po sebe, ani si nerozumiem. radsej uz nebudem citat. papa, dobru nocku.

sage33

ahojte, nebola som sice vyzvana, ale ozyvam sa aj ja.
uz nevladzem, druhy den taham vkuse. vcera na lupalisku, dnes zas.... :-D
mame tu nove kupalisko, plaza beach, so slanou vodou, palmami, lehatkami a slnecnikmi, detskymi toboganmi, tak sme sa rozbehli. a este dnes dopoludnia sme boli v inommeste v nabytku pozerat postele, alebo zvysene postele, resp. poschodove postele pre maleho. nic sme nevybrali, ale videli sme. a povozili sme sa trochu po dialnici.
no a po kupalisku sme este u nas mali pohovor na opatrovaztelku. vyzera byt mila, tak uvidime od pondelka. myslim ze si ju ziska. okrem toho, ma vnucku v rovnakom veku ako nasa mala. je toteda paradox - pani je len o par rokov starsia odo mna a ma taku vnucku, ako my dceru.
zajtra si uz asi dame volnejsi program, aj ked su lakave atrakcie.... ale treba aj trochu upratat, pripravit sa na tazky tyzden v praci.

andy

Ahoj Nashira a ostatne. Moja, nemozem sa zatial ozvat, lebo este stale davame vsetko dokopy + som zacala pracovat a poviem ti, je to perne. Ak sa da, uzivaj si matersku, v praci je blazinec. Internet este stale nemame, ale zvyknem si vas sem tam precitat z kamoskinho mobilu.Nashira, my sme minule nasli penazenku nejakeho 16-rocneho studenta, tak sme ju vzali na policiu, lebo tam mal vsetky doklady. Hned chceli aj nase udaje, lebo minule vraj nejaky chlap, ktoremu niekto nasiel penazenku, obvinil toho dotycneho-poctivca hlupeho, ze mu z nej zobral 10 000Sk.Tak som povedala policajtom, ze druhy raz, ked nieco najdem, to hodim radsej do kosa. Ved vybavovanie dokladov a mal ich tam s obcianakom asi 4 stoji peniaze a aj cas.Skoda sa rozculovat. Co sa tyka angliny,aj ja robim este chyby,nikto uceny z neba nespadol a na mieste ..., by som radse nepoucala, kedze sam-a robi chyby, a to dost velke.Drz sa v skole, pekne studuj :)))a nedaj sa odradit!!!!Budem drzat palce!

nashira

Ahoj Jajka
Ja hyperaktivne nemam, ale aktivne v noci pomooooooooooc.
Pre zuzku: zuzka my sme sa tu na tejto teme stretli , lebo sme chceli polutovat zakladatelku temy.vyzera to ,ze si to osoba vymyslela no a tak sme tu prischli.Bavim sa o vselicom aj o zdraví.Takze ak nam polozis ine otazky budeme hadam vediet odpovedat, ale z praxe s aids nevieme povedat nic ,lebo ho nemame.No ja si myslim , ze niektorí sa nedavno dozvedeli ,za maju aids z medii.Ked zomrela ta prostitutka v cechach co sa nepriznala ,ze ma aids a nakazila vela muzov.Tak zatim pa a pekny den.

palomino

Nuz podla mna to povedia rovnako, ako ked ma clovek rakovinu...
Pre nashiru: znamena to, ze si studentka slovenskej narodnej jazykovej skoly s odborom anglictina.

sage33

no to som aj ja zvedava. lekari su naozaj v nezavideniahodnej situacii, ked musia pacientovi, alebo pribuznym ozanmovat zle spravy