Ahojte, ja som sa vcera dostala domov az po desiatej vecer, cize som bola na nohach skoro 17 hodin (vstavam o pol siestej), bola som uz taka unavena. Na autobusy som behala, ale bolo strasne vela aut, trvalo mi 75 minut, kym som sa dostala na vlakovu stanicu (autom to trva nanajvys 20 minut) a potom som nadavala a revala od lutosti na prazdnom perone, vlak som zmeskala o sest minut. Tak nasledovala 50 minutovka cakania na dalsi. Do toho vsetkeho som dostavala menzes a vo vlaku bezala klimatizacia, aj ked vonku bolo 12 stupnov. V skole som uz mala prvu prezentaciu, profesorke sa pacila, aj ked som bola trochu nervozna (este ma caka 6 dalsich), no a nakoniec som prvu pisomku z predmetu Manazment vyroby napisala dobre, myslela som, ze som uplne pokazila jeden priklad, lebo ten predmet mam o siedmej vecer a patkrat mi vysiel iny vysledok. Je to narocne, tak mi prosim drzte palce, nech to zvladnem (a neschudnem).
Nashira, velmi dobry obed si navarila, tiez by som si dala, neviem, co budem varit. Boli ma brucho a zajtra je dalsia pisomka.
Tu knihu od Steelovej Palomino maju nasi, ale musim sa priznat, ze ako jedna z mala jej knih nebola velmi zazivna, film som nevidela. A nevymyslaj s tym, ze uz nie si nadsena z tvojej skoly, coby si nebola. Ako dlho tam budes chodit? Len sa pekne uc, uvidis, aka budes na seba pysna, ked sa toho vela naucis. Rozsiria sa ti obzory.
sage viem si predstavit, ako ti musi byt luto od tej malej zabky odchadzat, ale neboj, bude to dobre, coskoro si zvykne.