Mam AIDS

mentolka

Cauki,ja sa ozyvam az teraz,prepacte.Nic nestiham,je to katastrofa,ani sa tu nejdem rozpisovat co vsetko cez den mam.Mala chodi do skolky kde uspesne ochorela ako som predpokladala,tak uz druhy den horuckuje a sopli.Starsia v pohode.Ja som uz utahana ako kon,rano vstavam o 05.00 aby som vobec stihla na 06:45do prace.Ozvem sa cez vikend,vsetko zameskane si docitam,len som chcela aby ste vedeli ze zijem.Papá moje krasne berusky!

palomino

Ahojte, ja som sa vcera dostala domov az po desiatej vecer, cize som bola na nohach skoro 17 hodin (vstavam o pol siestej), bola som uz taka unavena. Na autobusy som behala, ale bolo strasne vela aut, trvalo mi 75 minut, kym som sa dostala na vlakovu stanicu (autom to trva nanajvys 20 minut) a potom som nadavala a revala od lutosti na prazdnom perone, vlak som zmeskala o sest minut. Tak nasledovala 50 minutovka cakania na dalsi. Do toho vsetkeho som dostavala menzes a vo vlaku bezala klimatizacia, aj ked vonku bolo 12 stupnov. V skole som uz mala prvu prezentaciu, profesorke sa pacila, aj ked som bola trochu nervozna (este ma caka 6 dalsich), no a nakoniec som prvu pisomku z predmetu Manazment vyroby napisala dobre, myslela som, ze som uplne pokazila jeden priklad, lebo ten predmet mam o siedmej vecer a patkrat mi vysiel iny vysledok. Je to narocne, tak mi prosim drzte palce, nech to zvladnem (a neschudnem).
Nashira, velmi dobry obed si navarila, tiez by som si dala, neviem, co budem varit. Boli ma brucho a zajtra je dalsia pisomka.
Tu knihu od Steelovej Palomino maju nasi, ale musim sa priznat, ze ako jedna z mala jej knih nebola velmi zazivna, film som nevidela. A nevymyslaj s tym, ze uz nie si nadsena z tvojej skoly, coby si nebola. Ako dlho tam budes chodit? Len sa pekne uc, uvidis, aka budes na seba pysna, ked sa toho vela naucis. Rozsiria sa ti obzory.
sage viem si predstavit, ako ti musi byt luto od tej malej zabky odchadzat, ale neboj, bude to dobre, coskoro si zvykne.

nashira

No ahojte?
No ja neviem Sage ci je to o tom.....Aj ty vela premyslas a si ako trieska/to ber ako kompliment/.Tak aj sa dost trapim pre to priberanie teraz ,ale co uz hadam to na mna zase pride to prepnutie mozgu a zadarí sa.Nellka uz som citala ...len ja ti musim odpisat najmenej litaniu...tak vydrzkaj zlato:))).A Mentolke som uy pisala vzyvu na mail a kde nic tu nic.No ktovie co sa deje .Aj mi raz pisala svoje cislo sa mi zda a som ho hladala medzi mailami a chcela som jej urobit srandu...no nenasla som cislo a tak sranda nebude.A malemu je uz lepsie mali sme to vsetci okrem velkej ...ja sa az divim ako ta odolava vsetkym chorobam.Ona bola tak strasne chorlave dieta...nemocnicny typ a teraz parada.len tak dalej nech nam to zostane.Dnes varim fazulkovu polievku a vyprazany karfiol a zemiacky ...ja budem len karfiol ...trochen a zeleninku...DIETA!!!.
OOooooo a Palomino dnes som na teba myslela .V stanku mali ten film za 40sk Palomino...tak som rozmyslala ci si nekupim ....asi kupim .Tak dnes ma caka druha hodina anglictiny , ale necitim sa dostatocne pripravena ,lebo nebolo moc casu a to nadsenie ma trosku opustilo i ked stale kazdmu opakujem tie zaklady co sme mali na D.U/H.W/.A dnes som ostala normalne hotova ,lebo nemam kavu doma.Som bola lakoma a nechcela som kupit drahsiu a potom som na to zabudla.CHa....teraz len tu slintam a co by som dala za nescafe gold.....och och och ...fnuk....viete co by som dala?..Aj viac penazi ako ju nemat vobec....tak tomu sa hovorí zavislost vsakze.chrrrrr.

sage33

ahojte, no aj ja pozeram, pozeram, je to tu pekne, utulne, akoby nam vymalovali byt... a hlavne stranka vonia novotou.
nestiham sa ozyvat. v praci je strasne rusno, uz sa tesim na piatok, uz by malo byt po frmole. nashi, prepac, nedalo sa ozvat.
mali sme dnes druhy den novu opatrovatelku. mala si musi zvyknut. rano place hrozne, aj ked viem ze sa zakratko po mojom odchode utisi. ale zas ked sa naobeduje, uz vyckava pri dverach. to mi vravela aj mama, ked bola s malou minuly tyzden, ze ma vyckavala pred dverami a stale spominala mama, mama. chudatko moje. ale zvykne si, viem to.
mentolka a ako sa tebe pracuje? nejaky novy hrdinsky cin?
nellka, napisem ti, hned ako sa bude dat.
idem este trochu pracovat, vzala som si pracu aj domov...

nellka

Ahojte! Nashi, ako sa má malý? Som ti písala na azet...Sage a vy ako? Laryngitída je teda dosť nepríjemná choroba, moje deti ju zatiaľ nemali, ale čítala som o tom čosi...dúfam, že je na tom malý už lepšie. Ani nemám čo písať...a keď ma aj napadne, tak sa to sem nehodí...takže končím a ozvem sa, keď bude o čom. A vy dve sa mi ozvite, keď budete môcť, please!
Vierka, jazdíš, jazdíš? Neviem, či som sa ti stihla pochváliť, ale cez leto som išla zo Za až do Brna, som bola na seba pyšná. Tak pa!

palomino

nashira, ako pekne sme sa tu stretli:) My tu mame 21 stupnov, slnecno, ale muz hovori, ze na streche pecie. Som ho uz aj postriekala opalovacim sprejom. On je ako maly chlapec, vlastne, hovorim mu, ze keby bol maly chlapec, aspon by som ho mohla prinutit-on ked ma nadchu, nechce si kvapnut do nosa, radsej ho ma zapchaty celu noc, kremujem ho ja, lebo opalovaci krem nechce, tak som kupila teraz sprej, ze sa to nanasa rychlo...
To je super, ze tvoja dcerka ma dobru ucitelku, ja som nikdy v zivote nemala dobru:( Len v skolke. Dufam, ze maly sa rychlo vylieci.

palomino

Ach a co sa stalo mne...Varim obed, manzel na streche, naraz sa ozve poradne mocne klopanie na dvere a tam suseda oproti. Prisla sa spytat ako vyzera ta muka, ktoru som jej na pisala v recepte. A uz mi pozera ponad plece, vchadza do domu (obuta), ja v soku drobcim za nou, mieri si to rovno do kuchyne a pomaly zacala otvarat sufliky!!!! No hrozne. Asi si mysli, ze ma na nas dom nejaky specialny narok, kedze povodne chceli kupit tento...Nabuduce jednoducho neotvorim. Tie zenske sa tu nudia, cele dni su len doma, nerobia (nezvycajne na Ameriku)a potom otravuju...Jedna suseda nam prisla doniest to, co napiekla uz dva razy, tato prisla na "navtevu" uz siesty raz za posledny mesiac, ale dnu mi teda este nikdy nevbehla...My si svoje sukromie strazime, povedali sme si, ze ani ziadne susedske party nikdy nebudeme robit. Ja sa nerada citim zaviazana a o nic nepytame. Len o svaty pokoj:) Stretli ste sa s takym niecim aj vy? Ako proti tomu "bojovat?" lebo ocividne neopatovat navstevy a hovorit, ze nic nepotrebujeme neplati...

nashira

Fu tak dnes bola horucka jak diva svina. Normalne ma to obtazovalo.Maly mal laringitidu tak len sa modlim nech mu neprejde na priedusky ,lebo to tak zvykne u nas postupit.Mame doma prvacku ....tak je to zaujimave.Mala si mysli zatial ,ze to je nic vazne..hahahahha...chuda hrave.Ale ma zlatuuuu pani ucitelku.Sme uz mali rodicko taaak som sa v duchu smiala.Pani ucitelka vyzvala rodicov , aby o sebe nieco povedali ,aby sme sa navzajom lepsie poznali.Ona je taka zlata ,ze clovek jej hned vsetko povie a tí jednoduchsi teda porozpravali....boze...hahahhahahaha.No vytvorila skoro rodinnu atmosferu ako tu na aids...chrrrrrrrrr.No som zvedava na buduce rodicko......hmhmhmhmhm.Tak vam prajem tym co mate radi toto dusno prijemny vecer a nam co neznasame toto teplo a najradsej by sme mali nohy v mraznicke uprimnu sustrast.nashira