Nashira, to zvysenie je naozaj o nicom, ale vzdy lepsie ako drotom do oka :-)
a k tej puberte, u tych starsich to preslo celkom v pohode, u dcery ani neviem ako, ona asi ani nemala ziadne pubertalne vykyvy, ale u toho najmladsieho pozorujeme, ze je ina doba, ci co, dovoluje si najviac, aj ti starsi hovoria, ze v jeho veku si to, co on, nemohli nedovolit, alebo teda my sme im nedovolili. Oni dvaja mu vydlazdili cesticky vo vsetkych smeroch.
Vcera si zabudol nove tenisky na ihrisku, a prisiel na to len nahodou, ked som vecer hladala vrecusko na telesnu a vtedy sa mu rozsvietilo a s kludom anglicana oznamil, ze aha, asi zostalo vonku na kurte. Do mna sto ihiel voslo, < ja som ta, ktora sa uz vysype pri takejto sprave, spravila som krik, lebo to nebola prva vec, co takto stratil> no a co ma najviac vytocilo, ked mlady sa este rozculil, co sa zlostim, ved predsa zlostenie mi botasky neprinesie, skakala som meter dvadsat, to uz dostalo do vyvrtky aj mojho muza, zobral syna do auta a sli hladat :-) Tentokrat sa zbierka o stratene veci nerozrastla, nasli, vrecusko bolo sice prehodne von za plot, ale bolo tam...uz som kludna, ktovie do kedy...:-)))