Mam AIDS

nellka

Sage, netočí sa tam u vás nejaký bacil? Však toť ti vracala malá, no chudák malý, dúfam, že sa čoskoro už pekne napapká!
Baby, máte to perné, niekedy sa až hanbím, keď si čítam, čo všetko stihnete, ako to máte komplikované, aj Sage, aj Nashi...Ste fakt dobré! Ja akurát čakám na muža s pizzou, tiež už mám po diete, nebaví ma to...A od pondelka chcem vyskúšať tú Vierkinu, tak som zvedavá, či vydržím.
Pa!

sage33

my sme mali zvracaciu noc a aj den. malemu vcera asi nieco nesadlo, tak zacal v noci asi o jedenastej zvracat, s prestavkami, ked v polosede podriemkaval asi patkrat vyvratil do lavorika pri posteli, skoncili sme o tretej v noci. rano si pytal pit, dala som mu len mineralku, a vravela som mu, ze len dva glgy. zas ho ponapilo poriadne. vzala som ho do prace, tam bol hrdina, az okolo obeda zacal byt unaveny. na obed pil len caj. ale keby ste videli co urobil na chodniku rovno pred jedalnou. booooze, chudata ludia, co isli na obed az po nas. ale pomohlo mu to, zrazu mal dobru naladu, ozil uplne. tak uvidime, co bude dalej. drzi dietu spolu s vami.

nashira

Ahojte!
No mna za priklad v chudnuti Virke nedavaj Sage.....ved vies ako to zacina a konci u mna.No zatial sa drzim ,ale je to narocne. Niekedy mi je do placu z toho chudnutia, ale nemam inu moznost pri tych detoch...ani do obchodu sa neda kedy chcem len tak sama.Stale som v nejakom casovom strese.Rano sa zobudim a ak nemoze manzel ist s malou zaniest ju do skoly chystam obe deti a ide sa. Potom prideme domov a treba varit , upratovat.Potom bezim po malu do skoly a to zase chystat maleho ....niekedy ide manzel po nu, alebo manzel je s malym doma a ja idem a on s malym obeduje.Poobede maly spi.Pondelok a piatok ma mala tanecnu a tam ju nosim ja aj s malym a niekedy ju cakame ...aj v dazdi .No a v pondelok vecer mam konverzaciu z anglictiny a v stredu jazykovku.A to sa treba rozpravat aj s velkouco a ko v skole.Este som aj zastupcom za rodicov u velkej v triede , ale toho sa musim zbavit , lebo uz to nestiham zodpovedne zastavat nemam cas.Rodicovska rada sa stretava minimalne raz do mesiaca a to este clovek musi mysliet na x cudzich problemov.Tak sa majte pekne...a nestazujem sa len konstatuje, ze to je huste.:))))...no skor na psychiku ako na fyzicku.iba tie moje brigady, ale teraz len zehlim tak to je tak akurat na krize zataz. Pekny den.....cmuk

nellka

Vierka, ty si tam bola vlastne ako obsluha:(, tak to sa nečudujem, že ti teraz tie koláče tak chutia...
No, idem už spať, dnes ráno ma muž nemohol zobudiť, čo mne sa vôbec nestáva, tak aby som zajtra vstala.Pa pa a dobrú noc všetkým dobrým žienkam na aidse!:)

vierka

ˇoóóó,na svadbe bolo super.nalietala som sa jak blázon,stále niečo chýbalo,a keďže byvame o 3 domy ďalej,tak to bolo na mne.aj svadobčanov bolo treba "obsluhovať"/ vymieňať prázdne fľaše za plné,dokladať koláče....Zaľahla som ráno o 6.00 a o 9.00 sa zobudila malá,takže sme len tak podriemkávali do 12.00.

nellka

Sage! Ja som na Karolu úplne zabudla!:) S ňou bola sranda, mohla by sa ozvať čo ako s chlapama a tak...:)
Vierka, úplne ťa chápem, že keď máš doma takéto lákadlo v podobe koláčov, tak ťažko odoláš...To ja vždy zjem všetko, čo je v špajzi a inde a potom si už nič nekupujem a deťom len tak, aby sa to nedalo odložiť, musia to hneď zjesť.Už keď som naštartovaná, tak to vydržím, ale aspoň prvé dva týždne doma nesmiem mať nič.
Ja som sa krásne naštartovala no a včera sme boli s mužom na výdatnej večeri a dnes som bola zase u ségry, tak som sa tam nadlabala...Ale od zajtra idem na to znova, zatiaľ som od septembra/začiatku/ schudla 3kg, tak to nie je na zahodenie, len aby sa zas nevrátili.
Sage, ty mi pripomínaš moju kámošku, tak chudiatko schudne, ani nevie ako, stále sa snaží pribrať, ale nejde jej to.
Ja som sa sem nemohla dva dni dostať, nedalo sa mi to otvoriť, neviem prečo.
A ozaj, detičky už máte zdravé? Vierka ako bolo na svadbe? pa!

sage33

mentolka, spomenula som si na jednu pesnicku .... postak se ma, za znamky neplati, hlavne kdyz se s pytlem prachu nekam nestrati....
nashira je uz zas o nieco mudrejsia, mozno nam da kurz zadarmo. dakujeme vopred.
vierka, bud hrdinka a zacni dietu este kym su doma kolace. pozri, nashira ta predbehne.
tak, kazdy mame svoje problemy, ja som teraz trochu viac pobehala a zas som schudla asi dve kila. ale uz sa pracuje na tom, aby mi nohavice nepadali. kupila som si opasok :-DDD nie, nie, snazim sa papat poriadne.
deti, pamatate este na karolu? ta zmizla z povrchu zemskeho... uz sa dlho neozvala.

nashira

Ahojte!
No Vierka sa mas ja sa uz 5ty den tyram hladom....fnuk.No bezim susit ohen na hlave a letim na jazykovku.See you later.....chrrrrrrrrrrrr

vierka

Ako,chudnuľky?ja začnem,až keď "dožeriem"všetky koláče,čo máme doma.Dojedame krabičku a ďalšia je v mrazáku.Viete,aké sú dobré????mňamky,mňamky.No,neviem si pomôcť.

mentolka

boze skoro som zabludila,uz som aj zabudla kadial sa sem ide!Chcem len oznamit ze zijem,nesiel nam net.Nieco sa tu buduje,kladu sa kable do zeme a pod tak sme boli odfajceni od netu,ani susedom nesiel.Vsetko zameskane docitam zajtra,ozvem sa papá berušky.