Mam AIDS

sage33

dakujem, dakujem, dakujem za gratulacie. ja som uz mala narodky minuly tyzden, ale az teraz sme robili oslavy aj mne, aj malej este spred mesiaca, aj svagrinine, aj neterkine... pretoze teraz sme sa mohli zist rodina. inak, ak by ste boli zvedave, ktore narodeniny som oslavovala, tak zase dvadsiatepiate :-))))
aj my ideme na svadbu, uz som pisala, ale len zablahozelat do kostola. teda dufam ze budeme schopni a zdravi. ja sa dnes tiez citim nejako pod psa... ale to asi tym, ze som kvoli malemu vela nenaspala.
a maleho obdivujem, aky je odvazny, on sa tak porozprava s doktorkou stylom - nie, mne uz netreba pozriet do uska, mamka mi uz nakvapkala, a uz ma neboli..... a nie je studeny fonendoskop?.... a proste vsetko povyklada. u zubarky podobne, na preventive, slubila mu dr. ze ho povozi hore-dolu na kresle, ked pekne otvori pusu a ukaze chrup. a ked skoncila, zabudla na to. a maly hned - este si ma nepovozila.... stale ho opravujem, aby uz vykal ludom, ale nie vzdy sa mu podari.

nellka

...až po svadbe? Som sa musela zasmiať, tak mi to pripomenulo ženu hovoriacu mužovi, že to...však viete čo...až po svadbe!:)No dobre, vopred sa teším:)

nellka

Vierka, ty tu neprovokuj takto večer s koláčikmi:)!
Áááále, dobre, pošli, nech mi aspoň slinky potečú, keď už nič iné...

nellka

No teda:), aspoň vidím, že sa so svojim mužom rozhodne nenudíš:) A veru, keby si nebola na tie trenky upozornila, ani by som si nevšimla:)
Sage, do nedele ešte ďaleko, dúfam, že sa malý z toho rýchlo dostane a tie trhy stihnete- aj burčiak!:)
Sage, aj a ti želám všetko najlepšie, hlavne veľa pozit. energie a zdravie!:)
Dnes mám taký retro deň, našla som si na youtube kadejaké dancefloorovky z mojich mladých čias, aj také, čo som aj zabudla, že kedysi hrávali, tak som si zaspomínala na staré dobré naivné časy, fňuk...

vierka

A ja som nič v trenkách nedostala.Fňuk.Ale blahoželám k prvému miestu.Aj chcem byť odmenená./ááále,veď som,len sa smejem,ha,ha,ha/Včera sme piekli koláčiky do neskorého večera.Pošlem vám na foto,hej???aspoň tak.už sa blíži deď svadby,len tá kosa by nemusela byť.Bŕŕŕŕŕŕ´.

sage33

dokelu, a ja som si vsimla len, ze su tam, a nie v com su. dikes za upozornenie, idem si to zvacsit. chrchrchrrrr.

nashira

No sakra a drahy je tam v trenkach....paaaani moji...hahahahaha...len si to nezvacsujte prosim pre zmilovanie bozie.

sage33

ooooo, nashi, tak blahozelame. ja sosm urcite ziskala druhe miesto :-)))))
este aj deti a manzela je vidiet, ako sa odrazaju v zlate.