Mam AIDS

sage33

dievcata, ja som mala v stredu hnacku a vcera o polnoci zvracal synak. dnes o jednej rano som zapinala plnu pracku.... kde ini koncia, my len zaciname...
ale dnes som nasla pri prechadzke dva stvorlistky. problem je v tom, ze nie som poverciva.
mentus, zmurka sa takto ;-)
papa, zajtra mam tazky den, od rana do vecera na nohach a rozpravat a sustredit sa. menila by som obcas za beznu kancelarsku pracu.

nellka

Vierka, ale ja som tu už nebola:):):)
Ako ide jazdenie?
Mentolka, tvoj muž má fajn nápady, ale čo, zase budeš mať novú poličku a možno aj nový koberec!:)

mentolka

Aj ja som tu,kukuk! ...ano sage vieme o zvladani stresov svoje ze .c)(to malo byt akoze zmurknutie len to neviem nakreslit)
Mnazel momentalne robi policku pod zrkadlo,na tom by nebolo nic zle len keby to nerobil v obyvacke na koberci.Ozvem sa cez vikend teraz som len na skok a hned odskakujem prec aha takto -SKÓÓÓK!

nellka

Sage, ja to myslím tak, že ty to sice zvládaš, ale prejavuje sa ti to na zdraví. Tak aspoň čosi, aj keď dovolenka to práve nie je.
Nashi, Mentolka a Vierka sa nám kdesi stratili:(

sage33

luffa? musim si napisat a popytam sa zajtra, nemame cas ani zajst k dr. stale mam hodiny....
ale nuduci tyzden beriem dovolenku v pondelok a utorok, v pondelok ide kolegyna na exkurziu a berie mi deti. takze budem mat volno a o tyzden budem mat dvakrat tolko hodin :-))) to je oddych, co? nellka, u mna a nervy? nieeee, ja nie som nachylna na taketo veci. ja vsetky stresy velmi dobre znasam. co ty na to, mentolka?

nellka

Sage, tak to ste poriadne dokatovaní!:(
Nechcem furt radiť, ale nedá mi, ja som si to tiež našla na jednom fóre, tak som to skúsila aj ja na malej a fungovalo to, dokonca už mala také tie hnusné zelené soplíky a behom dvoch týždňov to prešlo. Kúpila som jej homeopatické kvapky Luffa, dávalo sa to štyrikrát denné do každej nosnej dierky. Vyskúšala som to zatiaľ dvakrát a zakaždým to pomohlo, pokiaľ sa malej len začali spúšťať soplíky, tak by to určite malo pomôcť.
sage, tebe poradiť neviem, určite ti aj nervy pracujú, máš toho veľa, bodlo by ti ostať aspoň týždeň doma, čo tá dovolenka, nešlo by to?

sage33

vidis, nellka, ani som si nevsimla, ake cislo mam.
nasa mala ma od vcera sopliky, uz mam strach, ktovie ake bakterie tam zas budu. skusime domacu liecbu a ovidime. no a ja som rano paradne hnackovala, a okrem toho ma boli hrdlo, ucho a mam upchaty nos. sranda co? nekonecny pribeh...

nellka

Sage! Ty si si zase ukradla pekné číslo!!!:)
Tak malá má angínu, dostala atb, dnes sa mi zdá lepšia, ako včera, aj tt má len mierne zvýšenú...len málo pije, ale to je tak vždy. A vy čo? Neviete asi, kde vám hlava stojí, keď sa neozývate...
Tak pa pa!